Weetjes over mijn blog (deel drie)

lauradenktgeschreven

1. Dit is de 650e blog op Lauradenkt.nl.
2. Op 24 maart bestaat mijn blog twee jaar, waarvan ik meer dan anderhalf jaar dagelijks heb geblogd.
3. Ik geef heel veel foto’s op mijn blog rare namen (dat kun je zien als je er met je muis overheen gaat), gewoon voor de lol. Schijnt niet goed voor de SEO (iets met Google en vindbaarheid) te zijn, maar who cares.
4. Ik heb momenteel 90 concepten, waarvan er nog geen tien eventueel blogjes zouden kunnen worden die ik op mijn blog zou kunnen zetten. Misschien moet ik eens opruimen.
5. Mijn alterego is L@uR@liiCii0uSsSsS, zij houdt erg veel van bjoetie en fesjun.
6. Meer mensen kwamen via ‘marlies dekkers bh’ op mijn blog dan ‘laura denkt.’ Ik weet niet wat dat over mijn blog zegt, maar goed kan het niet zijn.
7. De meeste blogs staan in de categorie ‘columns’ (176). Sommige mensen vinden dat je dat geen columns mag noemen, maar lekker puh.
8. Het gaat niet zo goed met mijn brievenproject, omdat ik heel weinig tijd heb om brieven te schrijven. Maar no worries, uiteindelijk krijgen de deelnemers allemaal een brief! Ik heb in september de adressen verzameld, mocht je in de tussentijd nou verhuisd zijn, mail me dan even je nieuwe adres.
9. Ik ben jullie zeer dankbaar voor de blogonderwerpen die jullie hebben bedacht. Nou ja, voor bijna alle onderwerpen dan (Quantumfysicia? Help!).
10. Jij bent mijn favoriete lezer. Ja, echt waar!

37 gedachtes over “Weetjes over mijn blog (deel drie)”

  1. Oké, ik voel me aangesproken bij nummer 7, maar gelukkig was daar dan altijd nog 10 :) Enne, ik moet het toch nog even zeggen: zeshonderdvijftig? Oh.

  2. Woh, ik dacht dat jouw blog veel ouder was! De mijne mag twee kaarsjes uitblazen op 24 januari geloof ik, maar er staan nog lang niet half zoveel berichtjes op…
    Nog veel toekomstig blogplezier gewenst :-)

    1. Nee, niet per se heel kritisch, maar het zijn bijvoorbeeld dubbele blogjes of niet meer relevante blogjes of achteraf toch slechte blogjes haha.

  3. Ik heb ook een categorie columns op mijn blog waar ik berichten in plaats die eh.. volgens mij in de verste verte geen columns zijn, maar ik weet niet hoe ik ze anders moet noemen :p En 650 alweer, wow!

  4. Quantumfysica is anders heel interessant hoor! Maar als je het wilt verbinden met iets waar jij goed in bent, zou ik beginnen het goed te spellen. :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.