Outfit Of The Day nummer 80001 ofzo

Zoals elke dag weer een blogje met tienduizend foto’s van dezelfde saaie outfit die bij de H&M dan wel ZARA is gekocht (nee grapje, dit jurkje komt van de WE en hij is daar allang niet meer te koop muwhahahaha). Laten we gaan kijken welke belachelijke poses ik, fesjunblogger eersteklas L@uRaAliiCi0uSsSsSs, nu weer inneem. Oh en voordat jullie mij complimenten geven: ja, ik heb mijn kamer speciaal voor jullie opgeruimd. Goed he!

1365242244323

De overzichtsfoto.

1365238610021
De ik plaats mijn hand op mijn heup en draai mijn lichaam, want zo lijk ik dunner en superstoer-pose.

20130403_173931
De kijk eens hoe geweldig ik eruit zie met mijn duckface, ik lijk haast een echte eend-pose.

13652398678688

De verliefd naar jezelf kijken op het schermpje van je mobiel-pose (ook wel Narcissus-pose genoemd).

1365239950529

De dit zie ik als ik naar beneden kijk-pose (een stukje schrift, een verfrommelde digitale postzegel en een beetje stoel).

1365242054312
De detail-pose.

1365242161514

En als laatste natuurlijk de ik ben zo moe van al die poses-pose.

Morgen weer een nieuwe OOTD zoals jullie van mij gewend zijn! Waarschijnlijk een H&M-spijkerbroek met een ZARA-topje en All Stars-schoenen (en als ik durf nog een ONLY-vestje erbij). Vergeet me niet te volgen op Instagram!

42 gedachtes over “Outfit Of The Day nummer 80001 ofzo”

  1. Ik heb helaas geen zonnebril :( Maar als ik er één had, was het zo’n felle neprayban geweest! Of een pilotenbril!

  2. Ik heb helaas geen zonnebril :( Maar als ik er één had, was het zo’n felle neprayban geweest! Of een pilotenbril natuurlijk.

 1. Ik heb heus wel door dat je dit gewoon een superleuk jurkje vind en dat je nu stiekem hoopt dat wij dat allemaal tegen je gaan zeggen.

  Ik vind het inderdaad een leuk jurkje trouwens

 2. Haha, aan het einde moest ik nog even teruggaan om ook echt je kleren te bekijken (ik weet het, ik weet het), maar gelukkig: ik vind je jurkje ook leuk ;-)

  1. Nou, dat is inderdaad een goede, zeker sinds de brandblusser gisteren weggehaald is door de woonstichting (joepie).

  1. Ik kan niet goed tegen prikkels als ik probeer te slapen haha, dus tegen het lawaai. Maar die zijn allebei leeg hoor (te lui om ze op te ruimen).

 3. ‘ja, ik heb mijn kamer speciaal voor jullie opgeruimd’ -> liegenbeest, kijk eens naar de duckface foto en bezie de vloer eens op de achtergrond, daar ligt heel wat rommel/papier op. Is dat opruimen voor jou?

 4. Ontzettende droogkloot xD
  Maken de buren trouwens zo’n herrie dat je twee bakjes oorwatjes nodig hebt? -oh wacht, Esra was me al voor, ik moet sneller reageren :P-
  Kan niet wachten op de OOTD, wat dat dan ook mogen zijn.

 5. Heerlijk, mensen die zo de draak steken. Maak je binnenkort een keer een post met foto’s van alles wat je op een dag eet en drinkt? (en dan bedoel ik alles he. Dus ook je mandarijntje op de foto zetten, en alle kopjes thee. En wel beginnen met een smoothie met spinazie uiteraard. Misschien met een leuk filtertjes erover?).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.