Liefdeslessen van tante Laura: hoe moet ik zoenen?

Goed, je hebt die eerste date gehad en dat was heel gezellig. Jullie hebben al besproken hoeveel kinderen jullie nemen (over de namen zijn jullie nog niet helemaal uit, maar dat komt wel goed) en het staat vast dat hij je bovenop de Eiffeltoren ten huwelijk gaat vragen. Maar… jullie hebben nog niet gezoend.

Nadat je hem tientallen sms’jes hebt gestuurd, gaat hij uiteindelijk toch maar akkoord met een tweede date (heerlijk romantisch naar een horrorfilm in de bioscoop). De film is afgelopen, je hebt je al twee uur wanhopig aan hem vastgeklampt (en niet alleen omdat de film zo eng was) en dan is het moment daar: KUSJES.

Maar hoe moet dat eigenlijk, dat tongendraaien? Tante Laura helpt je ook hiermee (zo is ze).

1. Houd je handen op de juiste plek.
Trek hem zo dicht naar je toe dat hij niet meer kan ademen, leg je handen op zijn hoofd of knijp heeeeeeeeeel hard in zijn kont (in de stijl van 50 shades of grey, of doen ze daar alleen aan zweepjes?). Als je besluit je handen op zijn hoofd te doen, trek dan heel hard aan zijn haar, dusdanig hard dat je het met plukjes eruit kan trekken. Mooi aandenken voor later.

2. Neem vooral geen kauwgom.
Mannen houden van puur natuur. En puur natuur betekent dat jij naar knoflook ruikt uit je mond.

3. Hoe meer slijm, hoe beter.
Dit lijkt me wel logisch. Kwijl zijn hele gezicht onder. Neem wel even een doekje mee, voor de zekerheid.

4. Draai rondjes.
Nee, niet je lichaam, je tong. Zo snel mogelijk. Ja, het is een wedstrijd. Je tong is een spier en die heeft ook training nodig.

5. Wat je ook doet, stop niet!
Wordt hij blauw vanwege zuurstofgebrek? Krijgt je je tong niet meer uit zijn keel? Slaat hij woest om zich heen? NIET STOPPEN. Zoenen verbrandt calorieën, dus hoe meer, hoe beter!

Als je deze zoentechnieken toepast, is een derde date gegarandeerd. Dankmailtjes kun je sturen naar tantelaura@jebentawesome.nl.

20 gedachtes over “Liefdeslessen van tante Laura: hoe moet ik zoenen?”

  1. Ik heb het geprobeerd, hij was zo ondersteboven van mijn zoenkunsten dat hij op de grond zakte en bleef liggen. Heerlijk dat het zo goed is gegaan, bedankt tante Laura!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.