Afvallen Laura-style

Toegegeven: ik was een paar kilo zwaarder geworden. Meer dan ik wilde. Samen met mijn vriend stelde ik daarom een plan op (let wel: GEEN dieet), wat inhield dat ik meer zou bewegen en minder chocolade zou eten (huilerdehuil). Dat ging een week goed, totdat…

Je denkt nu dat ik ga zeggen ’totdat ik het niet meer aankon en een hele zak chocoladekruidnootjes op vrat’, toch? Nee joh, dombo, denk even na, er zijn toch helemaal geen chocoladekruidnootjes, volgende maand pas! Nee, ik hield het prima vol. Maar mijn lichaam wilde me graag helpen.

‘Hmm,’ dacht mijn lichaam. ‘Hoe kan ik Laura zo snel mogelijk helpen? Zorgen voor vrolijke stofjes? Haar fit laten voelen? Nee, nee, wacht, ik heb een beter idee.’

En zo kreeg ik griep.

Toegegeven: ik ben nu waarschijnlijk op mijn oude gewicht. Maar eh, niet bepaald op de manier die ik wilde…

8 gedachtes over “Afvallen Laura-style”

  1. Haha je valt inderdaad lekker af van een stevig griepje. Ik eet dat er vaak ook wel weer snel bij (onder andere omdat ik mezelf daarna heel erg verwen met van alles, haha), maar dat is ook omdat ik dan niet per se af wil vallen. Als het nu zo blijft bij jou is dat wel heel mooi meegenomen!

  2. Beterschap!
    Maar oeps, wel heel herkenbaar ha ha. Vriendlief en ik zijn ook op ons eten aan het letten. Verplicht 2 keer per week sporten, foto maken van avondeten en zo weinig mogelijk tussendoortjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.