Waarom ik zin heb in juli

IMG-20140628-WA0001
Ja, dat is echt goud. #richbitch

1. Samenwonen
Met stipt op één: in juli ga ik samenwonen met de allerleukste gekkie. Ik heb er zoveel zin in dat ik zelfs alle stress en gedoe en geregel en gezeik rondom het verhuizen aan kan (oké bijna dan). Dat is nogal wat voor een stresskip als ik. Inmiddels ligt het laminaat bijna en dat maakt het al een stuk minder kil.

2. Jarig
Ik had het woohoeikbenjarigjoepiedepoepie-gevoel eerlijk gezegd al een paar jaar niet gehad, maar vorig jaar was het superleuk! Een dag vol felicitaties en kaartjes van lieve mensen, Walibi met mijn vriend, milkshakes, ijsjes, zon en blijheid. Dit jaar word ik 23 jaar (ik heb laatst gezegd dat ik het al was, kun je nagaan hoe oud ik al ben dat ik mijn eigen leeftijd vergeet) en dat is niet heel bijzonder, behalve dat ik dan huurtoeslag krijg. Ik heb ook net te horen gekregen dat mijn uurloon met tien cent verhoogd wordt, so I’m gonna be one rich bitch.

3. Bijna vrijheid
Leuk hoor zo’n stage, maar ook behoorlijk vermoeiend. Van de stagevergoeding kan ik niet leven, dus moet ik er ook twee a drie keer in de week bij werken (meestal in het weekend) en dat is soms best wel zwaar, vooral omdat ik niet goed ben in nee zeggen en liefst mijn dagen vol prop. En eh, dat ik nu midden in een verhuizing zit, helpt op zich ook niet heel erg mee. Ik ga de lieve mensen en boeken op stage missen, maar de vrije tijd (voor een maand, want daarna moet ik weer aan de studie) zal ook heerlijk zijn!

En nu moeten jullie drie leuke dingen van juli gaan noemen, zodat dit één grote happy de peppy-blog wordt (zeuren doen we morgen weer)!

28 gedachtes over “Waarom ik zin heb in juli”

 1. Juli = vakantie! Waarin:
  – ik de tweede week elke dag een feestje, picknick, barbecue of dagje Efteling met 56 vwo 4’ers gepland heb staan
  – mijn nicht gaat trouwen
  – ik opnieuw een week in Denemarken verblijf

  Veel plezier in juli!

 2. – Ik ben bijna afgestudeerd (en dan nooit meer student!)
  – Ik ga bijna naar de camping (evangelisatie en recreatie)
  – Ik ga bijna trouwen! :D

 3. Ik kan me goed voorstellen dat het druk is met je stage, dat heb ik zelf ook. Die van mij is hopelijk volgende week afgerond. En samenwonen, yay!! :D Mooi laminaat trouwens. :)

 4. Leuke dingen om naar uit te kijken!!
  Mijn leuke-dingen-in-juli-lijstje:

  – (bijna zeker) de maand waarin ik mijn bachelor ga halen.
  – Ik heb ontslag genomen bij mijn werk. Beetje een gemengd gevoel, maar vooral ook wel heel erg lekker om de rest van de zomer geen verplichtingen te hebben.
  – Vakantieeeee!

 5. – taart, want ook ik ben jarig in juli
  – mijn zusjes (gaan en) komen deze maand terug van verre reizen
  – zomer en zon! Dat moet gewoon!

 6. – Ik heb nu een week vakantie
  – Mag donderdag mijn diploma gaan ophalen
  – En maandag begin ik met mijn eerste echte grote-mensen-baan
  Juli wordt een grote blije topmaand! :)

 7. Yay lekker happy hoor! Heerlijk zo’n maandje vrij in het vooruitzicht.
  Mijn 3 blije dingen van Juli
  – de maand waarin 1 van mijn ‘eigen’ ondernemersprojectjes hopelijk vol van start gaat
  – Ik allerlei vriendinnen over de vloer krijg in Berlijn
  – Mijn vakantie naar een ver oord ga boeken.

  :-)

 8. – Nederland wordt wereldkampioen
  – Ik ga met mijn meiden naar de XXL-expositie in het Noord-Brabants Museum en we plakken er dan meteen een dagje shoppen aan vast
  – We gaan op vakantie naar de Jura

 9. – Lange warme zomeravonden boeken lezen in de tuin
  – Weekje kamperen in N-Frankrijk (voor het eerst met m’n zoontje van 1 in een tent, dus kijken of dit zo jeeeeej is als ik hoop..
  – Zomerfeesten in Nijmegen (Vierdaagse)

 10. Ah gaaf (trouwens echt leuk dat ik al jouw posts nu achter elkaar lees en dat jullie huisje er steeds toffer uit gaat zien. Ben benieuwd wat er nog komt. Ja ik lees bloglovin van onder naar boven..)
  Eh leuke dingen van juli:
  1. VAKANTIE!!
  2. Het boek van mijn vriend wordt gedrukt en ik krijg natuurlijk een gesigneerd exemplaar
  3. Eindelooos veel lezen :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.