Ciao ciao, grumpy group

IMG-20140731-WA0006
‘Stoor me niet, ik heb belangrijk werk te doen.’

Vijf maanden lang heb ik een stage PR/Marketing gedaan bij Dutch Media Books (een bedrijf met meerdere uitgeverijen). Of nou ja, ik heb vooral kattenplaatjes gestuurd aan mijn collega’s en gezucht over de hoeveelheid post die ik moest verwerken, maar dat hoeven ze niet te weten.

De laatste dag was… raar. De hele tijd kwamen er mensen langs: ‘Wanneer ga je je bureau nou opruimen?’ Geen idee waarom, want hij zag er toch netjes uit, zoals je op de foto kan zien. Stelletje zeikerds.

Om te vieren dat ik wegging (een zucht van oplichting galmde door het kantoor toen dat bekend werd), maakte ik muffins. Met paarden erop (het was dat of auto’s). Natuurlijk stuurde ik een mail naar mijn lieve en minder lieve collega’s met een plaatje van de grumpy cat en een P.S.: ik houd niet van paarden.

10475681_10204478314746030_2726815113244377194_n
Er zijn geen paarden omgekomen tijdens het maken van deze muffins. 

Zomaar weggaan kon ik niet. Omdat mijn bureau na acht uur werken inmiddels opgeruimd was (ja echt!), zocht ik de beste kattenplaatjes op en plakte ze op een aantal computers. Ik ben er zelfs famous mee geworden.

supahfamous

20140731_172316

 

20140731_172448
Achter de computer zie je de schoonmaker die zei: ‘Ik zag wel dat je een foto van me maakte!’

Het schijnt dat ik mensen aan de grumpy cat doe denken, omdat ik gemeen ben. Ik heb echter geen idee waar ze het over hebben (ik kijk toch ook lief op de eerste foto?). Maar dat geeft niet. Ooit stoppen ze met dat soort commentaar, want dan ben ik hun baas.

Ciao ciao, grumpy group (zo heet de whatsappgroep waarin we kattenplaatjes naar elkaar sturen), tot snel!

14 Comments to “Ciao ciao, grumpy group”

  1. Leuke muffins en kattenplaatjes. Ik ken het bureauprobleem… Je gaat ze vast erg missen allemaal :)

  2. Hahah heerlijk. Klinkt echt als een superleuke stage!

  3. Succes met het verwerken van deze stage… En het afscheid… Nog even en het zijn ’the good old days’.

  4. Laura, ik kan niet tegen dat lege bureau van je :-( Kom zuruck!

  5. Jammer dat je tijd er alweer op zit! Maar zo te zien was het wel een waardig afscheid haha, heerlijk. Mag trouwens niet hopen dat dat héle bureau van jou was? Dan had je namelijk heel. veel. troep.

  6. Ze zullen zich jou wel blijven herinneren dan. Heb je bij het opruimen van het bureau, het bureau wel achtergelaten?

  7. Haha wel een leuk afscheid en klinkt ook als een hele leuke stage!

  8. Haha! Maar wel jammer dat je stage er nu op zit, of niet? Het klonk in ieder geval alsof je het wel naar je zin had daar?

  9. Haha die plaatjes zijn supergoed!

  10. Ah… zijn dat paarden, daar op die muffins?

Leave a Reply