Ik word geen modeblogger, maar de maxidress is geweldig oké?

Een paar jaar geleden was de maxidress hip. Ik zag hem hangen in de winkel en ik dacht: verdomme, weer een trend die ik niet kan volgen.

Ik ben namelijk een pietpeuterig klein meisje. En pietpeuterig kleine meisjes zijn niet lang genoeg voor een maxidress, dat zou dan eerder een superdupermaxerdemaxidress worden.

Huilend ging ik dan maar op zoek naar jurkjes boven de knie (want ook best lastig is als je 1.55 m bent), zodat ik ietsje langer kon lijken.

Maar toen zag ik een collega van mijn stage met een maxidress en zij is maximaal twee centimeter groter is dan ik. Dus het kon wél.

En nou, ik heb hem gevonden hoor. Twee zelfs. Ik moet gewoon een jurk van een bepaalde lengte hebben (ik ga niet zeggen welke, want ik wil niet dat jullie mij een tuinkabouter noemen) (‘Maar je hebt net je lengte verteld.’) (Oh ja) en dan komt het helemaal goed.

Ik houd van hem, mijn lieve Maxi. Dankzij hem hoef ik mijn benen niet meer te scheren. Ik laat niet per ongeluk mijn ondergoed zien tijdens het fietsen. Ik lijk langer. Ik hoef geen thigh gap tussen mijn benen te hebben (niet dat ik die ooit zal hebben).

Alleen dat struikelen over je eigen toch wel lange Maxi hè. Dat is nog een verbeterpuntje.

29 gedachtes over “Ik word geen modeblogger, maar de maxidress is geweldig oké?”

  1. Jaaaa…irritant hè!? Ik ben 1.60 meter, en heb 0 maxidressen. En dat terwijl ik ze wel echt gaaf vind. Heb ze ook wel eens bij andere ‘kleintjes’ voorbij zien komen, dus ik weet dat ze er wel zijn, maar ik vond ze nooit. Nu het weer herfst wordt heb ik de moed opgegeven. Maar misschien dat ik toch nog even ga kijken, als jij me een hint geeft waar ik moet zoeken……… *kijkt lief*

  2. hihi, ik zie de pluspunten helemaal voor me :) ik ken het probleem niet.. ben 1.78 en draag zelden een jurk maar als ik het zo lees kan ik me helemaal inleven :)

  3. Ik ben ook niet groot. Je kunt ook gewoon een normale kopen en dan een deel van af knippen, zomen omnaaien etc. Of het door je moeder laten doen, zoals ik :p

  4. Niet scheren? Mooi wel, tenzij je als je op de fiets ziet charmante stekeltjes boven je enkels wilt showen. Okee, fietsen met een maxidress moet je misschien sowieso niet doen.

    1. Lieve schat, ik ben toch geen fesjunblogger? Natuurlijk kan ik geen shoplog plaatsen. Waarom wil je dat? Ben JIJ soms een fesjunblogger? Zoveel vragen.

  5. Ik lijk echt een hobbit als ik een maxidress draag, en ik heb er echt al heel veel gepast en ik wil er echt heel graag een maar niet ten koste van mijn niet-hobbit-zijn.

    1. Ik geloof er niks van! Ik lijk geen hobbit, dus dan is het onmogelijk dat jij er wel op lijkt (of heb je soms hele harige voeten?).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.