Noem je me nou dik?

IMG_20141101_220745

Als je weet dat je over een week een kat krijgt (wat je al jaaaaaaaren wil), dan kan ik een week héél lang duren. Ein-de-lijk konden we de poes ophalen: Dikkie (ja, eerst heette ze Tonka, maar wij noemen haar liever Dikkie, al noem ik haar vooral lieverd, lieffie, schatje, gekkie, eigenlijk zoals ik Jeroen ook altijd noem).

Ik heb zelfs nachtmerries gehad. Dat ze bij ons kwam en helemaal agressief werd, ons niet lief vond. Onbegrijpelijk uiteraard, want wie vindt mij nou niet lief? Maar toch. Je weet maar nooit.

In de auto miauwde ze af en toe klagelijk, maar ze hield er eigenlijk vrij snel mee op als ik ‘Rustig maar, lieverd, we zijn bijna thuis.’ riep met een hoog stemmetje. Eenmaal binnen in het huis kroop ze meteen onder de kachel, maar tot mijn verbazing, toen ik wat water voor haar neerzette, begon ze een hele wandeling in het huis. Alles werd besnuffeld en voorzien van haar geur, inclusief ikzelf.

Op dit moment ligt ze in de tvkast eigenwijs te zijn. Geen zin in snoepjes, geen zin in speeltjes. Maar dat geeft niet, Dikkie. We gaan heel goed voor je zorgen.

Tags:

16 Comments to “Noem je me nou dik?”

 1. Ahw wat een lieverd! Enjoy met z’n drieën!

 2. Ahhh ze lijkt een beetje op mijn kat! Niet qua kleur, maar wel qua bouw en vacht. Niet dat dit echt een goede foto is om haar op te beoordelen, maar in elk geval: Google maar even op ‘Noorse boskat’, daar vind ik haar iets van weghebben :) (en mijn kat ken je misschien wel van mijn blog haha) Ik weet in elk geval zeker dat jullie heel veel plezier van d’r gaan hebben, geniet ervan!

 3. Ik noem mijn vriend juist altijd Dikkie…
  Maar mooie kat!

 4. Aaah wat leuk! Ik mis mijn kat nog steeds in huis, een kat maakt het vaak net wat huiselijker en ze kunnen zo grappig zijn!

 5. Dikkie ziet er uit als een leukerd :) Mijn langharige dikzak doet vrijwel niets anders dan chillen, knuffelen en eten :P

 6. Geniet van je nieuwe huisgenoot..

 7. Cute! Maar hé, wel eens in de zoveel tijd een Dikkiespam, hè?! =D

 8. Wat een eh… kattig verhaal :p

 9. leuke naam! :) haha ze ziet er mooi uit!

 10. Ze krijgt het vast enorm naar haar zin. Goed idee dat je haar gewoon een ander naam geeft, als je Tonka niks vindt.

 11. Ik noem nooit iemand dik.

Leave a Reply