Ik heb iets heel geks gedaan

Waar denk je aan bij Eerste Kerstdag? Gezelligheid, familie, eten, cadeautjes. Waar begon ik de mijne mee? Grijp je ergens aan vast, want dit wordt shocking.

Ik ging sporten.

‘Eh, Laura, weet je zeker dat we het over hetzelfde hebben?’ Ja. Ik ging, VRIJWILLIG, met mijn lover naar de sportschool. Nu vraag je je misschien als tweede af (nadat je bent bekomen van de schok) waarom de sportschool dan open was. Nou. Het is een 24/7 sportschool. Ja, ook ’s nachts, ook met feestdagen open. Er is alleen niet altijd personeel.

Je denkt vast dat wij de enige debielen waren daar. Maar nee, het leek eigenlijk gewoon op een normale ochtend. Oké, er waren alleen van die krachttrainende macho’s (en ik), maar toch.

Ik roeide, fietste en krachttrainde me suf (oké dat laatste maar een beetje) en ik vond het niet eens erg. Ja, ik vrees dat het hem toch gaat worden: www.fitgirllaura.nl Zie ik jullie daar?

(oké goed, de rest van de dag heb ik me volgepropt met chocolade en andere calorieën, maar hé, dat mag op een feestdag)

13 Comments to “Ik heb iets heel geks gedaan”

 1. Wow, goed bezig! Ik heb overigens ook altijd dat soort ideeën met kerst en oud en nieuw maar ik voer ze nooit uit. En er zijn geen 24/7 sportscholen bij mij in de buurt. Dat is mijn excuus nu ik weer op de bank plof met een reep chocolade

 2. Dat is inderdaad wel iets heel geks! Yak, zou ik bijna willen zeggen ;) Gelukkig heb je de balans weer hersteld met veel chocolade :)

 3. Haha ik heb mezelf juist vrij gegeven de kerst-week, dikke doei sporten, hallo chocolade, risotto en fooood!

 4. hahaha vetcool, wat een goed idee op kerstdag!

 5. Ik heb op 24 december een stukje tegen de wind in op het strand gelopen. Verder ben ik pas na kerst weer gaan fietsen.

 6. Wil je ons niet meer zo laten schrikken? Mijn hart stokte in mijn keel en bijna had ik 2015 niet gehaald!! ;-)
  Hele fijne jaarwisseling met extra veel chocola. Dat mag altijd al, maar nu extra!

 7. Je begint wel een beetje eng te worden Laura. Ik hoop dat het de rest van het jaar goed is gekomen?

 8. Nou, zo shocking is dat helemaal niet. Ik heb, echt waar, op beide kerstdagen gesport. Maar dat inderdaad ook ruimschoots gecompenseerd met het eten van hapjes.

 9. Kijk gewoon al lekker vroeg beginnen met de goede voornemens ;)!

Leave a Reply