Alle tijd

Ik heb nu alle tijd om te bloggen. Maar ik doe het niet, want ik weet niet waarover. Ik weet echter wel waarover ik NIET wil bloggen:

– Wat er leuk is aan de zomer.
– Het weer.
– Dankbaarheidslijstjes #blessed.
– Mijn outfit of the day dat bestaat uit een broek van de H&M, schoenen van de Primark en een top van Vero Moda en een statementketting van Boohoo (of verkopen ze daar geen kettingen?). Uiteraard wel nét de verkeerde kleur en maat, maar inclusief poses die er er ‘naturel’ uitzien.
– Vijf tips voor series die iedereen al kent en iedereen al noemt.
– Een recept voor banaanei-pannenkoekjes.
– Iets positiefs over havermout.
– Tien tips om gelukkig te worden (kijk naar de kleine dingen, maak dankbaarheidslijstjes!).
– Hoe mijn week eruit zag (dat kan ik je nu alvast zeggen: warm).
– Een DIY over hoe je een poster op moet hangen.
– Maandverband, een foto op canvas of auto-onderdelen, omdat ik ervoor betaald kreeg.
– Een recept voor pasta pesto.
– Een shoplog over wat ik bij de Action heb gekocht.
– Dat ik wanderlust heb, want ik houd zoveeeeeeel van traveling en locals ontmoeten(en dan stiekem een weekendje naar de plaatselijke camping gaan, waar de locals je opa en oma zijn).
– Een tag over iets wat niemand boeit, maar ik hou ervan om over mezelf te praten.
– Mijn essentials voor het bloggen (en dan onder andere de goedkoopste camera van Canon noemen).

Shit, heb ik het toch gedaan.

29 gedachtes over “Alle tijd”

  1. Tja, als je daar allemaal niet over blijft, blijven er nog maar 9.564.233.667.899 andere onderwerpen over. En om daar nu een keuze uit te maken… ;-)

  2. Je kunt gaan bloggen over hilariteit. En hoe dat moet. Want dat weet jij. En ik heb vandaag geblogged over het weer. Maar dan net even anders. Hoop dat ik nog niet geheel uit de gratie ben gevallen bij je. Zwaai!

  3. Ik voelde me heus niet aangespraken over mijn laatste reisblog en over het feit dat er nog verschillende geplaatst zullen worden deze zomer. #wanderlust #noshameinmygame

  4. ‘– Vijf tips voor series die iedereen al kent en iedereen al noemt.’ Ik kom net weer van zo’n artikel en ik snap het echt niet, waarom mensen denken dat dat nog content creëren is (met afbeeldingen van Google). Creativiteit hallooo anywhere? (Ik bedoel, ik schrijf gewoon heel veel te veel over mijn eigen leven, da’s tenminste wel uniek ook al is het niet altijd boeiend)

  5. Schrijf een verhaaltje :D Kijk naar buiten, observeer de eerste stranger die je ziet, en beschrijf wat die meegemaakt zou kunnen hebben of mee gaat maken ^^

  6. Geweeeeldig. Super leuk. En wat ben ik blij dat ik over geen enkele van deze onderwerpen heb geschreven want hoe je het nu draait of keert, je ze ECHT overal tegen komt. Die skip ik dan ook gewoon :’)

  7. Hahaha, leuk kind! Die op één na laatste ook gewoon. En god, dat van die maandverband en shit. Laat me raden. Weer van die mafkezen die proberen of ze bij je mogen adverteren? =P

  8. Hahahahahahahahahahha. Je maakt mijn dag. Alhoewel ik stiemen best een post zou willen lezen over een vakantieavontuur met je opa en oma op de plaatselijke camping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.