24 op 24 juli

Vandaag is mijn verjaardag en mijn tweede dag als kersverse vrijgezel. Huh? Ja.

Nou, eerst het vervelende dan. Ik ben niet zo van het superpersoonlijk bloggen, maar aangezien Jeroen voor de nodige inspiratie zorgde, is het toch misschien wel handig om te vermelden dat het uit is. De details gaan jullie niet aan, maar het kwam onverwacht en niet van mijn kant. Maar er is niemand geslagen en er is zelfs geen ruzie gemaakt. Ik ben natuurlijk wel verdrietig en niet alleen omdat ik mijn muze, slaaf en persoonlijke kok kwijt ben (shit, nu moet ik zelf gaan koken). Het is echter niet de eerste keer dat ik met liefdesverdriet te maken heb gehad (helaas), dus ik weet ook dat het uiteindelijk over gaat. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten (ongeduldig typje).

Goed, dan nu het leuke, want ik ben jarig! Wel een beetje met een dubbel gevoel nu, maar ik vind verjaardagen nooit echt geweldig (op taart eten en cadeautjes na dan), dus dat komt dan weer goed uit.

Ik ben nu dus 24. Ik zal het maar niet hebben over hoe oud dat wel niet is, want dan krijg ik boze 25-plussers op mijn dak. Het is geen kwart eeuw. Het is een mooier getal dan 23. En het past bij de datum waarop ik jarig ben.

Maar het wordt wel het levensjaar met voorlopig liefdesverdriet en verhuizen en een master en eng, eng eng.

En nu ga ik het vieren! Kattenplaatjes, felicitaties, cadeautjes en taart neem ik graag in ontvangst. (Liedjes niet.)

Tags:

36 Comments to “24 op 24 juli”

 1. 1) Ahh, wat jammer. Liefdesverdriet is kut (sorry) en ook al weet je dat het voorbij gaat, zo voelt het (bij mij althans) in het begin niet.

  2) Gelukkige verjaardag! Ik weet niet of er een manier bestaat om het eleganter in mijn reactie te plakken, maar hier is alvast een (heel erg flauw weliswaar) plaatje van een kat: http://whyareyoustupid.com/wp-content/uploads/d6b5ea5b9cd75200a000cf0a6a8343fa.jpg (Nu blijkt de link ook nog ‘whyareyoustupid’ te heten. Sorry daarvoor. Zo bedoelde ik het niet.) Oh, en enge levensjaren zijn meestal de beste. Gefeliciteerd :-)

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag :)
  Je zal het vast nog niet willen horen, maar het wordt dus ook een jaar met nieuwe paden, mogelijkheden en kansen …

 3. Gefeliciteerd met je 24e verjaardag Laura :)
  Mag het ook een virtuele taart zijn als het je aangeboden wordt door een oude taart, eh lezer die 30 jaar ouder is?
  Je bent niet oud (in mijn ogen dan)! Maar wel wijs genoeg om te weten dat het slijt door de tijd. Sterkte Laura :)

 4. Gefelicteerd, maar ook sterkte!

  Woopt. Ik ben ook jarig! Maar natuurlijk wel een stuk minder wijs, want ik ben 22 geworden.

 5. Zo, dat is even onverwacht zeg :( Sterkte met je liefdesverdriet. En natuurlijk gefeliciteerd met je verjaardag!

 6. Potverdrie!!! Niet leuk hoor. Sterkte, en toch een gelukkige verjaardag natuurlijk!!!

 7. Zo hee, hier schrok ik toch wel heel erg van. :-( Sterkte met je luduvudu en ik hoop dat je toch nog een fijne verjaardag hebt. Knuffel!

 8. Nou vooruit, ik zal geen liedje voor je zingen… maar bij deze wel een digitale knuffel. Wat stom dat het uit is :( Op Facebook had ik je al gefeliciteerd, maar bij deze nog een keer… hopelijk kun je toch een beetje genieten en vrolijk je een beetje op van de taart en cadeautjes!! Xx

 9. Gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele dikke knuffel, zowel voor je verjaardag als voor het vervelende nieuws.
  Liefs

 10. Gefeliciteerd! Ik wens je heeeeeel veel taart en cadeautjes toe, als dat is wat je blij maakt! :) en ik voel me ook oud als 24-er hoor ;)

 11. Gefeliciteerd met je verjaardag! Je 24e jaar wordt vast een heel mooi jaar, met misschien wel een nieuwe liefde in het verschiet…

 12. Nogmaals gefeliciteerd! En… gecondoleerd? (Je accepteert geen liedjes. Wel slechte grapjes? – Oké. Nee.) Ik hoop oprecht dat je alsnog een toffe dag hebt vandaag!! (=

  Wat ik me trouwens afvroeg: was jij wel of niet op Werfpop? Ik ga er al vanuit dat het antwoord ‘nee’ moet zijn. Want hoe kan het anders dat we elkaar niet tegengekomen zijn?

 13. Allereerst gefeliciteerd, je bent immers al 24 jaar samen met jezelf. En verder: kopf hoch. Ik hoop dat je fijne dingen in het vooruitzicht hebt! Chocoladetaart misschien? Op een mooi jaar, waar het dubbele gevoel plaatsmaakt voor tevredenheid en trots.

 14. Oh wat verdrietig. Bah, liefdesverdriet.
  En verder: van harte en dat je 25ste levensjaar dan misschien wel wat sip mag beginnen maar gaandeweg steeds toffer mag worden.

 15. Hé, wat naar, zeg :( Maar wel van harte gefeliciteerd!

 16. Hé wat naar en onverwacht. Hopelijk biedt je verjaardag genoeg afleiding. Van harte gefeliciteerd en veel taart en kattenplaatjes toegewenst!

 17. Het begint met een A en het aanbod blijft staan.

 18. Aaaah lieve Laura, dat vind ik echt heel rot voor je. Een dikke knuffel voor jou.
  Gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je toch nog een klein beetje een fijne dag hebt gehad.

 19. Toch van harte
  en ik hoop dat je je er alleen goed door heen slaat
  De inspiratie zoek je vast elders. Wellicht in ontmoetingen
  met anderen die je met je partner gepasseerd had.
  Doe er je voordeel mee…

 20. Een gelukkige dag-na-je-verjaardag-dag! Wat Ivar hierboven plaatste vind ik heel passend en mooi. Knuffel (van een onbekende)

 21. Veel liefde, knuffels en andere dingen waar de mens blij van wordt jouw kant op. Ik weet hoe je je voelt. Het is #@$!%&.. En geen enkel bemoedigend berichtje helpt eigenlijk echt, maar ik stuur hem toch maar. We zien elkaar in augustus he?! Dan gaan we schelden op alles dat man is. Ghehehe.

 22. Oooooh jeetje die zag ik niet aankomen :-( Dikke knuffel voor jou Laura!

  Nog van harte hieperdepiep gefeliciteerd met je verjaardag! Hoeveel taartjes heb je gehad? Toch wel minstens drie he, dat moet op je eigen verjaardag.

 23. Klote… Volgend jaar maar een groot kroegfeest aan de costa met vrijkaarten voor al je fans, want zo wordt het nooit wat met de positivo verjaardagsassociaties. Maar dat is van later zorg. Sterkte!!

 24. Ik ben een beetje bezorgd of je alterego’s hier wel goed mee om kunnen gaan.
  Hoezo verhuizen? Gooi je hem er niet uit dan? :O

 25. Wat balen dat het uit is, zeg. Sterkte! En op een vrolijkere noot: gefeliciteerd met je verjaardag (te laat, maar toch…)!

 26. Vervelend, zeg! Toch nog gefeliciteerd met je verjaardag!

 27. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Het is er nog een beetje te vroeg voor, zo te horen, anders had ik je een nieuwe man toegewenst. Gelukkig slijt het rotgevoel van liefdesverdriet vanzelf.

 28. Oh wat jammer om te horen :( Knuffel van mij. En ook nog eentje voor je verjaardag! Ik was vergeten dat je op dezelfde dag jarig bent als ik *schaam* maar niet zeuren over je leeftijd, ik ben 26 geworden :'(

Leave a Reply