24 op 24 juli

Vandaag is mijn verjaardag en mijn tweede dag als kersverse vrijgezel. Huh? Ja.

Nou, eerst het vervelende dan. Ik ben niet zo van het superpersoonlijk bloggen, maar aangezien Jeroen voor de nodige inspiratie zorgde, is het toch misschien wel handig om te vermelden dat het uit is. De details gaan jullie niet aan, maar het kwam onverwacht en niet van mijn kant. Maar er is niemand geslagen en er is zelfs geen ruzie gemaakt. Ik ben natuurlijk wel verdrietig en niet alleen omdat ik mijn muze, slaaf en persoonlijke kok kwijt ben (shit, nu moet ik zelf gaan koken). Het is echter niet de eerste keer dat ik met liefdesverdriet te maken heb gehad (helaas), dus ik weet ook dat het uiteindelijk over gaat. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten (ongeduldig typje).

Goed, dan nu het leuke, want ik ben jarig! Wel een beetje met een dubbel gevoel nu, maar ik vind verjaardagen nooit echt geweldig (op taart eten en cadeautjes na dan), dus dat komt dan weer goed uit.

Ik ben nu dus 24. Ik zal het maar niet hebben over hoe oud dat wel niet is, want dan krijg ik boze 25-plussers op mijn dak. Het is geen kwart eeuw. Het is een mooier getal dan 23. En het past bij de datum waarop ik jarig ben.

Maar het wordt wel het levensjaar met voorlopig liefdesverdriet en verhuizen en een master en eng, eng eng.

En nu ga ik het vieren! Kattenplaatjes, felicitaties, cadeautjes en taart neem ik graag in ontvangst. (Liedjes niet.)

36 gedachtes over “24 op 24 juli”

 1. 1) Ahh, wat jammer. Liefdesverdriet is kut (sorry) en ook al weet je dat het voorbij gaat, zo voelt het (bij mij althans) in het begin niet.

  2) Gelukkige verjaardag! Ik weet niet of er een manier bestaat om het eleganter in mijn reactie te plakken, maar hier is alvast een (heel erg flauw weliswaar) plaatje van een kat: http://whyareyoustupid.com/wp-content/uploads/d6b5ea5b9cd75200a000cf0a6a8343fa.jpg (Nu blijkt de link ook nog ‘whyareyoustupid’ te heten. Sorry daarvoor. Zo bedoelde ik het niet.) Oh, en enge levensjaren zijn meestal de beste. Gefeliciteerd :-)

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag :)
  Je zal het vast nog niet willen horen, maar het wordt dus ook een jaar met nieuwe paden, mogelijkheden en kansen …

 3. Gefeliciteerd met je 24e verjaardag Laura :)
  Mag het ook een virtuele taart zijn als het je aangeboden wordt door een oude taart, eh lezer die 30 jaar ouder is?
  Je bent niet oud (in mijn ogen dan)! Maar wel wijs genoeg om te weten dat het slijt door de tijd. Sterkte Laura :)

 4. Nou vooruit, ik zal geen liedje voor je zingen… maar bij deze wel een digitale knuffel. Wat stom dat het uit is :( Op Facebook had ik je al gefeliciteerd, maar bij deze nog een keer… hopelijk kun je toch een beetje genieten en vrolijk je een beetje op van de taart en cadeautjes!! Xx

 5. Nogmaals gefeliciteerd! En… gecondoleerd? (Je accepteert geen liedjes. Wel slechte grapjes? – Oké. Nee.) Ik hoop oprecht dat je alsnog een toffe dag hebt vandaag!! (=

  Wat ik me trouwens afvroeg: was jij wel of niet op Werfpop? Ik ga er al vanuit dat het antwoord ‘nee’ moet zijn. Want hoe kan het anders dat we elkaar niet tegengekomen zijn?

  1. Haha thanks! Nee, ik was er niet, anders had je me uiteraard wel gezien. Volgens mij regende en had ik geen zin :P

 6. Allereerst gefeliciteerd, je bent immers al 24 jaar samen met jezelf. En verder: kopf hoch. Ik hoop dat je fijne dingen in het vooruitzicht hebt! Chocoladetaart misschien? Op een mooi jaar, waar het dubbele gevoel plaatsmaakt voor tevredenheid en trots.

 7. Oh wat verdrietig. Bah, liefdesverdriet.
  En verder: van harte en dat je 25ste levensjaar dan misschien wel wat sip mag beginnen maar gaandeweg steeds toffer mag worden.

 8. Toch van harte
  en ik hoop dat je je er alleen goed door heen slaat
  De inspiratie zoek je vast elders. Wellicht in ontmoetingen
  met anderen die je met je partner gepasseerd had.
  Doe er je voordeel mee…

 9. Veel liefde, knuffels en andere dingen waar de mens blij van wordt jouw kant op. Ik weet hoe je je voelt. Het is #@$!%&.. En geen enkel bemoedigend berichtje helpt eigenlijk echt, maar ik stuur hem toch maar. We zien elkaar in augustus he?! Dan gaan we schelden op alles dat man is. Ghehehe.

 10. Oooooh jeetje die zag ik niet aankomen :-( Dikke knuffel voor jou Laura!

  Nog van harte hieperdepiep gefeliciteerd met je verjaardag! Hoeveel taartjes heb je gehad? Toch wel minstens drie he, dat moet op je eigen verjaardag.

 11. Klote… Volgend jaar maar een groot kroegfeest aan de costa met vrijkaarten voor al je fans, want zo wordt het nooit wat met de positivo verjaardagsassociaties. Maar dat is van later zorg. Sterkte!!

 12. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Het is er nog een beetje te vroeg voor, zo te horen, anders had ik je een nieuwe man toegewenst. Gelukkig slijt het rotgevoel van liefdesverdriet vanzelf.

 13. Oh wat jammer om te horen :( Knuffel van mij. En ook nog eentje voor je verjaardag! Ik was vergeten dat je op dezelfde dag jarig bent als ik *schaam* maar niet zeuren over je leeftijd, ik ben 26 geworden :'(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.