Je zou denken dat ik alle tijd heb om te bloggen in de kerstvakantie

Maar niets is minder waar.  Dit ben ik namelijk aan het doen:

– Werken. Bijna elke dag, dus ik kan niet wachten tot mijn salaris volgende maand.
– Studeren. Wat? In de kerstvakantie? Nerd! Ik vrees niet, omdat ik een nerd ben, maar meer uit een soort van laten we eens verstandig zijn-modus. Ik ga namelijk na de kerstvakantie stage lopen (daar vertel ik vast later meer over, maar laten we het nu nog even spannend houden) en dat is semi-fulltime. Als in, in januari heb ik nog twee dagen college, drie dagen stage en vanaf dan drie maanden 4.5 dagen per week stage lopen. En nog werken ernaast. En misschien alvast iets met mijn scriptie (gelukkig heb ik na april twee vrije maanden daarvoor). En misschien sociaal doen.
– Over dat sociaal doen, dat doe ik dus ook als ik niet werk. Door mijn studie had ik een deel van mijn vrienden een beetje verwaarloosd, maar dat hoop ik nu allemaal weer goed te maken.
– Feestdagen vieren. Dat houdt voor mij voornamelijk eten in en ja, geloof het of niet, ik ga zelfs een toetje maken tijdens Tweede Kerstdag. Ik hoop dat mijn ouders een een bak ijs achter de hand houden.
– Netflix. Mijn grote vriend, behalve als er een serie afgelopen is (Mad Men! Jessica Jones! The Paradise! Wie heeft er nog tips?!).
– Selfies maken, DIY’s verzinnen, sponsors zoeken zodat ik een dure handtas kan kopen en op de foto met fans. Het leven van een laifstailblawger is moeilijk.

Dus sorry, kinderen, jullie moeten jezelf vermaken!

8 gedachtes over “Je zou denken dat ik alle tijd heb om te bloggen in de kerstvakantie”

  1. Klinkt als een zware kerstperiode dan. Hopelijk kom je toch tot rust want als laifstailblogger moet je natuurlijk voldoende tijd hebben om inspiratie op te doen.

  2. Ik kijk niet regelmatig op deze blog, maar als ik erop kijk dan lees ik ook meteen de halve website. Ik vind jouw schrijfstijl echt geweldig en je blogposts laten me altijd grinniken.
    Een van mijn favoriete blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.