Nog heeeeel even en dan komt hij al: de Filosofie Nacht

Het is raar als een evenement waar je minimaal drie maanden fulltime aan gewerkt hebt, opeens ook echt plaats gaat vinden. Nou ja, zó raar nou ook weer niet, want anders zou je het voor niets doen, maar je snapt wat ik bedoel.

Dat je hebt nagedacht met je begeleider over programma-onderdelen. Dat je mensen daarvoor gaat mailen. Dat die mensen terugmailen. Dat ze ook echt komen spreken. En dat keer tachtigduizend, want er komen meer dan veertig sprekers voor 33 programma’s naar de Filosofie Nacht.

(als jullie trouwens denken dat ik extra stagevergoeding krijg om dit te promoten: I wish)

Volgende week vrijdag, de 15e, gaat het dus echt gebeuren. Mijn taak is vooral om de vrijwilligers te coördineren. Die groep bestaat voor een deel uit mijn eigen vrienden, wat geniaal is, want nu kan ik officieel de baas over ze spelen (officieus deed ik dat al).

Dus mocht je mij aan het werk willen zien of überhaupt zien, heel begrijpelijk, kom naar de Filosofie Nacht! Je kunt hier een kaartje kopen. Of meemaken hoe ik de baas over je speel? Momenteel zijn alle shifts voor de vrijwilligers vervuld, maar ik heb nog niet van iedereen een bevestigingsmail gehad, dus er kunnen nog plekken vrijkomen. Mail naar filosofienacht[@]veenmedia.nl en je krijgt een hoogstpersoonlijk mailtje terug met meme als je dat wil.

Dit betekent trouwens ook dat mijn stage na april voorbij is en ik dan aan het, jawel, gevreesde s-woord moet. Wie huilt er met me mee?

5 Comments to “Nog heeeeel even en dan komt hij al: de Filosofie Nacht”

  1. Supergaaf! Ik wens je heel veel plezier vrijdag. En ik huil met je mee

  2. Ik ben trots op je (kan helaas zelf niet komen, maar het klinkt echt heel vet!). Succes nog even met de laatste loodjes, en met het spelen van de baas, ook al heb je deze succeswens misschien niet echt nodig.

  3. Heel heel heel veel plezier en succes vrijdag! Dat gaat ongetwijfeld goed komen.

  4. Klinkt goed! Veel plezier, vrijdag!

  5. hoi laura,
    ik vond je verhaal erg interresant.
    ik heb zelf ook een blog waar ik over het leven van mij en mijn oma schijf.
    het zou heel erg leuk zijn als je de tijd zou nemen mijn website te bekijken.
    alvast bedankt en ga zo door met je blog!
    mia

Leave a Reply