Hallo Utrecht

Drie keren raden wie er in Utrecht gaat wonen.

A post shared by Laura Bosua (@lauradenktwel) on

Eindelijk mag ik het jullie vertellen. Stiekem wist ik het al best een tijdje, maar omdat de werkzaamheden langer duurden, kan ik het nu pas vertellen: ik heb een huis! In Utrecht! Nieuwbouw! Een studio! En ik ga er eind juni wonen!

Ik moet toegeven dat ik ik mijn hoop een klein beetje had laten varen op een gegeven moment. Een huis zoeken in Utrecht is niet makkelijk, zeker niet als je in je eentje wil wonen, geen miljonair bent en Overvecht en Kanaleneiland overslaat. Maar er was geen andere plek waar ik op dat moment zou willen wonen, dus wat moest ik anders doen? Gelukkig was al die doemdenkerij nergens voor nodig en is het me gewoon gelukt.

Eerlijk gezegd moet het nog een beetje tot me doordringen. Het wachten op de sleutel duurde zo lang dat het onwerkelijk leek en nu moet ik nog beseffen dat het echt gaat gebeuren.

Natuurlijk kijk ik er heel erg naar uit. Weer een plek voor mezelf in een stad die beter bij me past en een toekomst vol mogelijkheden. Utrecht, ik kom eraan!

8 Comments to “Hallo Utrecht”

  1. Super fijn meis. Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

  2. Zo leuk! Gefeliciteerd met je nieuwe huis.

  3. Whoop whoop! Wat een fijn nieuws, gefeliciteerd!

  4. Jee, zo fijn dat het gelukt is!

  5. Wat fijn! Ga gruwelijk genieten!!!

  6. Wow, wat een goed nieuws. Gefeliciteerd. Jouw eigen plekje in Utrecht. Je kan het slechter treffen.

  7. Waarom zou je Kanaleneiland overslaan? Ik heb daar prima gewoond!

    • Dat jij daar prima hebt gewoon wil niet zeggen dat ik daar prima woon. Ik heb een onveilige woonsituatie meegemaakt en ik wil dat zoveel mogelijk voorkomen door in ieder geval in een wijk te gaan wonen waar meer veiligheid is.

Leave a Reply