Mickey is the man

Wij hebben een telefoon. Twee zelfs (jawel, wat een luxe). De telefoon beneden is, nou ja, een telefoon zoals alle anderen. Hiermee wil ik hem geen minderwaardigheidscomplex aanpraten of zeggen dat hij niet bijzonder is, want echt, hij mag er zijn.

Maar daarnaast hebben we nog een telefoon, boven. Dit is geen gewone telefoon. Ik durf te wedden dat jij hem niet hebt. Nee, het is geen iPhone of zoiets fancy, hij is veel specialer: wij hebben (misschien had je het al geraden door het plaatje, knap hoor!) een Micky Mouse-telefoon.

Eigenlijk weet ik niet hoe we eraan komen (‘Gekocht, gok ik.’ ‘Ja, duh.’), maar dat maakt niet uit. Zolang ik me al kan herinneren, hebben wij hem in huis.

En kom op, hoe cool is dat? Disney en retro, beter kan toch niet? Bovendien is dit niet zomaar een telefoon, nee, dit is een zelfverzekerde telefoon. Kijk hoe stoer Mickey daar staat, geleund op het toestel.
‘Ik ben de relaxheid zelve.’ lijkt hij te zeggen.

Met een telefoon zoals deze durf ik iedereen te bellen. Beetje jammer dat ik niet van bellen houd.

44 gedachtes over “Mickey is the man”

 1. Haha, supertof! Wij hebben thuis hele saaie grijze telefoons. Maar de ouders van het vriendje hebben een knaloranje huistelefoon, die vind ik ook leuk!

  Maar ik wil later de hamburger-telefoon uit Juno, ken je die?

 2. Wat leuk zeg!
  Ik heb zelf helemaal geen behoefte aan een aansluiting voor een vaste telefoon, maar zo’n telefoon als pure fake zou dan weer wel heel leuk zijn.

 3. Waaa ik heb zo’n beetje dezelfde gehad. Mickey liggend op de grond met zijn benen omhoog om de telefoonhoorn vast te houden :) Maar heb hem tijdens de verhuizing laten vallen. En toen deed ie het niet meer…
  Jammer hoor!!

 4. Ik heb ooit
  Een verjaardagskaart
  Ontvangen van Donald Duck
  Later besefte ik pas
  Dat alle abonnetjes
  Hetzelfde ontvingen
  Maar toch…
  Kan Mickey overigens
  Ook contact leggen
  Met de “stripwereld?”

 5. Ik heb ooit
  Een verjaardagskaart
  Ontvangen van Donald Duck
  Later besefte ik pas
  Dat alle abonneetjes
  Hetzelfde ontvingen
  Maar toch…
  Kan Mickey overigens
  Ook contact leggen
  Met de “stripwereld?”

  [Reply]

  Beantwoorden

 6. Haha echt super. Ik had er vroeger eentje van Dondald Duck die op het strand zat. Mijn eerste echte, zelf gekochte telefoon. Ik heb hem in een doos in de schuur staan :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.