Wanna come in?

Ik heb natuurlijk al eerder meegedaan aan MTV Cribs, maar ik wil jullie nog een keer vragen: ‘Wanna come in?’ (om nog maar in de slechte MTV-programma’s-sfeer te blijven). Mijn kamer mag dan klein zijn (klein meisje, kleine kamer) en ik mag jullie het dan al een keer hebben laten zien: het blijft een ontdekkingstocht die nooit afloopt (‘Serieus, Laura?’).

Zo zien jullie hierboven mijn, nogal stoffige, al meer dan een jaar niet aangeraakte, gitaar. Arme jongen.Mijn sieradenrekje vol met oorbellen die ik nooit draag. Ik draag eigenlijk bijna altijd dezelfde oorbellen (zilveren in de vorm van dromenvangers). ‘Het is een schande, Laura!’ Zeg dat wel.

Dit is één van mijn tasjes en ik vind hem leuk. Punt. Nee, ik word geen fashionblogger. Maar dit tasje (hij heet Gerrit) mag wel een keer op mijn blog verschijnen. En hij is er erg blij mee kan ik je vertellen!

Dit is mijn baboesjka/matroesjka. Zo’n Russisch poppetje-in-poppetje-in-poppetje-gazomaardoorja. Die ik in Italië heb gekocht. Oh, de logica.

Dit zijn de boeken die ik moet lezen dit semester. Voor één vak. Nee, je hoeft niet te schrikken, voor de andere vakken moet ik al een heel stuk minder boeken te lezen. Het is overigens voor het vak ‘Wereldliteratuur’, erg interessant is dat :) (al moet ik toegeven dat ik niet alle boeken even leuk vind…)

Dit was weer een kijkje in mijn luxueuze appartement in een willekeurige wereldstad kamer in een rijtjeshuis in een lieflijk dorpje vlakbij Rotterdam. Volgende keer laat ik dan toch écht mijn Ferrari’s zien, dat beloof ik :)

55 gedachtes over “Wanna come in?”

 1. Dat herinnert me, ik heb ook dromenvanger-oorbellen, die moet ik nodig weer eens dragen :) Gerrit vind ik trouwens wel tof! Succes met die stapel boeken, ik hoop toch dat ze overwegend leuk zijn :)

 2. Die studie van jou klinkt best goed eigenlijk. Zo’n hoeveelheid boeken die waarschijnlijk minder saai zijn als mijn studieboeken lijkt me helemaal niet vervelend namelijk!
  Wat zonde trouwens dat je je gitaar nooit aanraakt. Moet je eens doen!

  1. Nou, geloof me, er zitten een paar vervelende boeken tussen! En wat betreft die gitaar: ik heb te kleine handjes en kan heel veel akkoorden niet spelen, dus dat is het probleem :P

 3. Wat heerlijk dat je je tasje ook een naam hebt gegeven! Mijn roze handtasje heette altijd Patrick, ik mepte er mensen mee. Verder: is dat boek van Mutsaers Rachels Rokje? Zo ja: vreselijk :’)

 4. Leuke foto’s! Het is net (nog meer foute MTV programma’s jeej!) Room Raiders, maar dan zonder de rommel en jongens die de BH’s van de meiden aantrekken als ze in haar kamer staan :D

 5. Ik kijk uit naar je Ferrari’s! En het valt me tegen dat niet al je vrienden in je lounge ruimte chillen. Dat hoort wel een beetje bij Cribs hoor. ;) Anders ben je niet stoer denk ik…

  1. Ehm ja, toevallig konden al mijn matties niet… (ze zitten in de gevangenis, maar dat mag je niet doorvertellen)

 6. Nou nou. Wat een exclusieve inkijk in Laura’s leefomgeving! :P Ik heb er nu nog steeds geen beeld van, maar volgens mij was dat ook niet de bedoeling, haha. De verhaaltjes vind ik in ieder geval wel heel leuk!

  1. Ja, bij dat andere blogje zie je mijn kamer wat meer, dit waren gewoon een paar dingen uit mijn kamer die ik nog niet had laten zien :P

 7. Hèhè, mooie stapel boeken zeg! Wel schandalig dat ik er slechts ene van ken (La princesse de Clèves – nog redelijk mooi hoor, maar ’t komt natuurlijk uit de 17e eeuw en dat merk je wel aan het verhaal), terwijl ik een gelijksoortige richting studeer :o

  1. Oh schaam je niet, van de meeste boeken had ik nog nooit gehoord hiervoor hoor :P (ik heb het nu over de boeken die ik dus moeten lezen)

 8. En lees jij ook echt altijd alle boeken, of heb je je er ook wel eens met een samenvatting vanaf gemaakt als een boek geen doorkomen aan was… ;)

 9. Wat je ooit doet, doe dat oorbellen rek nooit weg, en de dromenvangers oorbellen al helemaal niet. Nu, jaren na het opdoeken van mijn collectie mis ik soms ineens mijn Chinese waaier oorbellen, of mijn muzieksleuteloorbellen…

 10. Grappig idee om op deze manier je stulpje te laten zien! Een collega van mij heet Gerrit dus ik zal morgen waarschijnlijk nog even aan je tas denken als ik hem spreek…
  liefs,
  Wanda

 11. Hah. Leuk sieradenrekje! Ik denk dat zilveren dromenvangerachtige oorbellen erg leuk zijn. Heb ze nog nergens gezien. Ik draag ook altijd dezelfde oorbellen. (zilveren ringetjes in mijn tweede gaatjes).

 12. LOL “hij heet Gerrit” xD. Ik heb ook een arsenaal oorbellen, gekocht toen ik ontdekte tegen zilver te kunnen, maar ik zit eigenlijk alleen maar eens in de zoveel de tijd mijn gaatjes open te prikken. Dat is nog slechter. ;P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.