Wanna come in?

Ik heb natuurlijk al eerder meegedaan aan MTV Cribs, maar ik wil jullie nog een keer vragen: ‘Wanna come in?’ (om nog maar in de slechte MTV-programma’s-sfeer te blijven). Mijn kamer mag dan klein zijn (klein meisje, kleine kamer) en ik mag jullie het dan al een keer hebben laten zien: het blijft een ontdekkingstocht die nooit afloopt (‘Serieus, Laura?’).

Zo zien jullie hierboven mijn, nogal stoffige, al meer dan een jaar niet aangeraakte, gitaar. Arme jongen.Mijn sieradenrekje vol met oorbellen die ik nooit draag. Ik draag eigenlijk bijna altijd dezelfde oorbellen (zilveren in de vorm van dromenvangers). ‘Het is een schande, Laura!’ Zeg dat wel.

Dit is één van mijn tasjes en ik vind hem leuk. Punt. Nee, ik word geen fashionblogger. Maar dit tasje (hij heet Gerrit) mag wel een keer op mijn blog verschijnen. En hij is er erg blij mee kan ik je vertellen!

Dit is mijn baboesjka/matroesjka. Zo’n Russisch poppetje-in-poppetje-in-poppetje-gazomaardoorja. Die ik in Italië heb gekocht. Oh, de logica.

Dit zijn de boeken die ik moet lezen dit semester. Voor één vak. Nee, je hoeft niet te schrikken, voor de andere vakken moet ik al een heel stuk minder boeken te lezen. Het is overigens voor het vak ‘Wereldliteratuur’, erg interessant is dat :) (al moet ik toegeven dat ik niet alle boeken even leuk vind…)

Dit was weer een kijkje in mijn luxueuze appartement in een willekeurige wereldstad kamer in een rijtjeshuis in een lieflijk dorpje vlakbij Rotterdam. Volgende keer laat ik dan toch écht mijn Ferrari’s zien, dat beloof ik :)

Tags:

55 Comments to “Wanna come in?”

 1. Dat herinnert me, ik heb ook dromenvanger-oorbellen, die moet ik nodig weer eens dragen :) Gerrit vind ik trouwens wel tof! Succes met die stapel boeken, ik hoop toch dat ze overwegend leuk zijn :)

 2. Die studie van jou klinkt best goed eigenlijk. Zo’n hoeveelheid boeken die waarschijnlijk minder saai zijn als mijn studieboeken lijkt me helemaal niet vervelend namelijk!
  Wat zonde trouwens dat je je gitaar nooit aanraakt. Moet je eens doen!

 3. Die foto met die matroesjka is echt mooi!

 4. Wat heerlijk dat je je tasje ook een naam hebt gegeven! Mijn roze handtasje heette altijd Patrick, ik mepte er mensen mee. Verder: is dat boek van Mutsaers Rachels Rokje? Zo ja: vreselijk :’)

 5. Leuke foto’s! Het is net (nog meer foute MTV programma’s jeej!) Room Raiders, maar dan zonder de rommel en jongens die de BH’s van de meiden aantrekken als ze in haar kamer staan :D

 6. Ik kijk uit naar je Ferrari’s! En het valt me tegen dat niet al je vrienden in je lounge ruimte chillen. Dat hoort wel een beetje bij Cribs hoor. ;) Anders ben je niet stoer denk ik…

 7. Dat oorbellenrekje! Geweldig en superhandig!

 8. Ik heb ook een stoffige niet aangeraakte gitaar staan hier in de woonkamer…

 9. Dat verhaal van een stoffige niet aangeraakt gitaar klinkt me bekend in de oren. Hier nog zo een namelijk.

 10. Stapel boeken naast bed altijd +1

 11. leuke oorbellen :D en ik ben ook fan van Gerrit! ;)

 12. Wat een leuke tour weer! Op naar de volgende zou ik zeggen xP

 13. Wat leuk om een kijkje te nemen in je kamer! :)

 14. Leuk die tour door je kamer.. En je commentaar er bij maakt het compleet.
  Kun je overigens wel gitaar spelen? :p

 15. Nou nou. Wat een exclusieve inkijk in Laura’s leefomgeving! :P Ik heb er nu nog steeds geen beeld van, maar volgens mij was dat ook niet de bedoeling, haha. De verhaaltjes vind ik in ieder geval wel heel leuk!

  • Ja, bij dat andere blogje zie je mijn kamer wat meer, dit waren gewoon een paar dingen uit mijn kamer die ik nog niet had laten zien :P

 16. Ik vind je kamer ruig, Laura!

 17. Hèhè, mooie stapel boeken zeg! Wel schandalig dat ik er slechts ene van ken (La princesse de Clèves – nog redelijk mooi hoor, maar ’t komt natuurlijk uit de 17e eeuw en dat merk je wel aan het verhaal), terwijl ik een gelijksoortige richting studeer :o

  • Oh schaam je niet, van de meeste boeken had ik nog nooit gehoord hiervoor hoor :P (ik heb het nu over de boeken die ik dus moeten lezen)

 18. En lees jij ook echt altijd alle boeken, of heb je je er ook wel eens met een samenvatting vanaf gemaakt als een boek geen doorkomen aan was… ;)

 19. hele mooie kleuren Laura! En jeetje! Gelukkig heb je maar twee dagen college … kun je mooi lezen

 20. Haha, heel leuk! Die oorbellen zijn echt leuk, en het tasje ook – nu weet ik wat voor kamer ik moet plaatsen bij jouw persoontje!

 21. Wauw. Die foto’s zijn mooi – leuke sfeer ofzo! :)

 22. Die oorbellen zijn wel erg netjes geordend. Waarschijnlijk omdat je ze nooit draagt … :-)

 23. Die baboesjkapoppetjes vind ik altijd heel leuk! Zijn je auto’s nou nog steeds in de garage :( lange behandeling zeg :P

 24. Dat is zeker niet vriendelijk, om meneer gitaar te verwaarlozen ;)

 25. Wat je ooit doet, doe dat oorbellen rek nooit weg, en de dromenvangers oorbellen al helemaal niet. Nu, jaren na het opdoeken van mijn collectie mis ik soms ineens mijn Chinese waaier oorbellen, of mijn muzieksleuteloorbellen…

 26. Haha, leuk om te zien!

 27. Whaha leuke foto’s! Ben wel benieuwd naar die Ferrari’s!

 28. Je tasje vind ik helemaal geweldig!

 29. Ben echt helemaal weg van de kleuren in je kamer, passen goed bij elkaar en zijn gewoon heel erg mooi!

 30. Altijd zo leuk, die tourtjes :)

 31. Grappig idee om op deze manier je stulpje te laten zien! Een collega van mij heet Gerrit dus ik zal morgen waarschijnlijk nog even aan je tas denken als ik hem spreek…
  liefs,
  Wanda

 32. Haha, ik ben er niet doorheen gekomen! Misschien lukt het jou wel.

 33. En dat moest als antwoord op mijn eerdere comment :’)

 34. Wauw, mooie foto’s! Ik heb ook een rekje met oorbellen die ik nooit draag ;D

 35. Leuke kamer heb je! Vrolijke kleurtjes :) En zie ik daar een Beatles-poster?

 36. Hahah je kamer ziet er leuk uit ! Wat een handig rekje trouwens !!

 37. Hah. Leuk sieradenrekje! Ik denk dat zilveren dromenvangerachtige oorbellen erg leuk zijn. Heb ze nog nergens gezien. Ik draag ook altijd dezelfde oorbellen. (zilveren ringetjes in mijn tweede gaatjes).

 38. LOL “hij heet Gerrit” xD. Ik heb ook een arsenaal oorbellen, gekocht toen ik ontdekte tegen zilver te kunnen, maar ik zit eigenlijk alleen maar eens in de zoveel de tijd mijn gaatjes open te prikken. Dat is nog slechter. ;P

 39. Die oorbellen zijn echt superleuk. :o zo zonde dat je ze nooit draagt..

 40. Haha, leuk geschreven weer. Nu begin ik toch wel benieuwd te worden naar je Ferrari’s hoor! ;)

Leave a Reply