This is my crib

Vandaag laat ik jullie mijn kamer zien. Gewoon, omdat het kan. Ja, ik heb alleen maar Ikea-meubels met namen als Billy (boekenkast) en Johan (bureau). Máár: ik heb wel groene en blauwe muren.
Hierboven zien jullie mijn deur. Mijn deur is groen en dat vind ik stiekem heel cool. Op mijn deur bevindt zich een poster uit Italië met allemaal ramen erop. Daarnaast ziet u de helft van mijn supercoole Arabische/oosterse spiegel. En eronder, geloof het of niet, een gitaar. Waar ik misschien tien keer op gespeeld heb een poging op heb gedaan om gitaar te spelen, omdat ik te kleine handjes heb.

Dan gaan we nu over naar the master bed (die je half op de foto ziet, ja, dat is het bed dat elk meisje in Nederland heeft en nee, ik weet niet hoe die heet, Jakob, gok ik) where all the magic (slapen) happens.  Het lijkt hier net alsof mijn plafond groen is, maar dat is (helaas?) niet zo. Daarnaast ziet u een poster (dat plaatje had ik op mijn vorige blog), een slinger van zelfgedode glittervlinders (grapje) en een Beatles-canvasding. Een vriendin heeft die speciaal voor mij in Spanje gekocht en de hele busreis vanuit Spanje naar Nederland met haar leven bewaakt, waarvoor nogmaals dank! Ook nog speciaal aandacht voor het stopcontact: ik dank je hartelijk voor je aanwezigheid, want zonder jou zou ik niet tegelijkertijd mijn mobiel op kunnen laden en mijn haar föhnen en computeren.

Dit is mijn plafond. Nu kun je wel zien dat hij wit is. Ook zie je hier mijn lamp. Ik mag dan wel twintig zijn, maar hij komt gewoon van de Ikea-kinderafdeling. En ja, nogmaals, ik mag dan wel twintig zijn, maar ik heb van die lichtgevende sterren op mijn plafond (nog van vroeger). Ze geven alleen geen licht meer.
Ook zie je een dromenvanger en rechts onderaan (dat witte) is de kont van een berenknuffel van de Pandadroom in de Efteling. Jawel, ik heb gewoon het lef om een derrière op mijn blog te zetten!

Zie hier, Johan. Johan, dit zijn mijn lezers, lezers, dit is Johan. Ik wil jullie er ook even op wijzen hoe opgeruimd Johan is voor mijn doen. Op mijn bureau zie je mijn laptop, vijf vlinders (vind ze allemaal en win geen prijs!) en een ezelpapierbewaarderpapiervasthoudermetzijnmondding. De foto in het blauwe fotolijstje heeft in de NRC Next gestaan en is gemaakt door moi. Het is een gebouw in Florence/Firenze en ga me niet vragen welk gebouw, want dat heb ik geprobeerd uit te zoeken, maar is helaas niet gelukt.

Deze foto is eigenlijk niet boeiend, ik wil alleen maar laten zien dat ik een blauwe kachel heb. En dat is cool. Dus.

Nu jullie deze foto zien, denken jullie vast: ‘Ach god, wat heeft dat arme kind weinig boeken!’ Maar maak je geen zorgen hoor, dit zijn niet de enige boeken die ik heb. Er liggen ook nog boeken in de computerkamer van mijn vader en op zolder. Maar mensen die gratis boeken willen doneren, mogen me altijd mailen.

Dat was het, mensen. Mochten jullie ook nog enorm geïnteresseerd zijn in hoe mijn tv eruit ziet, dan moet je vooral hier klikken.
Ik zou ook graag nog mijn vijftien auto’s willen laten zien (Ferrari’s enzo), maar daar is helaas geen tijd meer voor!

Tags:

44 Responses to “This is my crib”

 1. Wauw ziet er super leuk en kleurrijk uit! :)
  Oh maar nou ben ik eigenlijk wel benieuwd naar je 15 auto’s….

 2. Coole kleurtjes, dat wel maar ik zou er toch hoofdpijn van krijgen… Die luster is wel gaaf!
  Nog iets dat me opvalt: wat ziet ’t er opgeruimd uit bij jou… ;-)

  • Nou, eigenlijk heb ik geen last van de kleuren. Ik vind het wel rustgevend, op de één of andere manier. En ja, ik had opgeruimd hoor, normaal is het niet zo netjes :P

 3. Wow, jouw kamer is best groen en blauw :p
  En ik heb het bed niet! Nooit gehad ook. Wilde ik wel, maar toen kwam het idee van een twee persoonsbed en walla. Toedeloe cliche bed (sorry, dat bedoel ik niet lullig).
  Verder is jouw kamer wel leuk!

 4. Wat heb jij een mooi gekleurde kamer :)
  Oh en die sterren heb ik ook heeeeel lang op mijn kamer gehad. Ze vielen zo af en toe wel eens naar beneden. Dan had ik een vallende ster (kon ik weer een wens doen)

 5. Wat een leuk knus kamertje!

 6. Hahaha, ja die sterren heb ik ook gehad, alleen ietsje meer. Het hele plafond zat onder.
  Je hebt een mooie nette kamer, maar ik vermoed dat je eerst een beetje hebt opgeruimd voordat je met je fototoestel aan de slag ging :-)

 7. Ik vind je lamp (en natuurlijk de rest van je kamer) echt heel leuk! :)

 8. Wat een leuke kleur blauw op de muren :)

 9. Dank voor de leuke rondleiding! (hoe houd jij je Billy zo mooi leeg? Ik had daar in no time dubbele rijen boeken staan!)

  • Door heel veel boeken naar zolder te verplaatsen (of gewoon in een andere plek op mijn kamer neer te zetten, maar ik had net mijn kamer opgeruimd :P).

 10. Leuke kamer heb je! En ik heb ook nog van die glow-in-the-dark sterren en planeten op mijn kamer in mijn ouderlijk huis :P Dus je bent niet de enige hihi!

 11. Leuk om je kamer te zien! Ziet er gezellig uit.
  En diet sterren, die had ik ook. Die zijn echt een hele tijd hip geweest.

 12. Leuk hoor! En die lamp! Die wilde ik ook, maar hij pastte niet op m’n kamer omdat ik er dan de hele tijd tegen aan zou lopen! :(

 13. Haha vermakelijk stukje. Leuke kamer! Hopelijk show je je Ferari;s in een volgend blogje ;)

 14. leuke kamer….. heel kleurrijk hoor whaa bij mij is alles zwart wit :P… maar wel leuk hoor :D

 15. De bloemenprent boven je pc is gaaf!

 16. Leuke kamer! Groen is altijd goed, naturlich!
  Mijn bureau is ook van de Ikea maar hij heet jammer genoeg geen Johan (geen idee hoe hij wel heet, trouwens). En wat sneu dat ál je 15 auto’s bij de garage zijn..

 17. Wat een leuke kamer! Ik hou van blauw en groen!! Echt leuk!! Ik heb zelf ook dromenvangers en vroeger had ik ook van die lichtgevende sterren, maar die heb ik niet meer.

 18. DIt vind ik ontzettend leuk om te zien Laura! En ik moest lachen om dat stukje; ‘Zie hier, Johan. Johan, dit zijn mijn lezers, lezers, dit is Johan.’. Geweldig wat voor vreemde namen Ikea hun meubels wel niet geven XD

 19. Mijn muren zijn ook groen en blauw, maar wel een iets andere tint. Jouw kamer is wel erg opgeruimd!

 20. Lol om die laatste opmerking en eigenlijk vind ik het hele stukje heel grappig haha. Ik heb ook nog heel lang van die glow in the dark sterren boven mijn bed gehad trouwens! En je lamp is erg mooi <3 Leuk dat je je kamer liet zien, vind dat altijd zo leuk om te zien!

 21. Leuke kamer! Hij komt ook lekker rustig over, mijne staat zo vol met meubels dat er maar 1 looproute mogelijk is, haha. En volgens mij hou je wel van vlinders of niet ;)

  • Nou, eigenlijk niet per se :P Maar ja, ik houd ook niet per se van Boeddha-beeldjes en daar heb ik er ook vijf van ofzo (heb ik geen foto van gemaakt) :P

 22. Niiiice! Heel leuk om te zien :)

 23. Leuke kamer heb je :) Ook leuk om daarover te schrijven

 24. Die plaksterren heb ik ook nog steeds (met ook een dromenvanger ja). Mijn sterren doen het nog steeds :s Ik blijf ze lekker retro cool vinden. Je gekleurde kachel en deur zijn wel de bom hoor (om in retrosferen te blijven).

 25. Ik moest stiekem een beetje lachen om je zelfgedode vlinder- grapje, hehe.
  Overigens is er niks mis met een kamer vol ikea meubels! Mijn kamertje staat er vol mee en mijn studentenkamer ook en het bevalt allemaal prima :)

 26. Superleuk! (En YAY! Je Hebt Een Gitaar!)

 27. wow kleur! En je union jack tas is awesome <3

 28. Super leuk die kleuren! Ik wil dit ook nog steeds doen, maar dan moet ik eerst mijn kamer opruimen

 29. Gaaf al die kleurtjes!
  En die lamp is stiekem best wel leuk <3! Ook al komt die van de kinderafdeling af :P

 30. Heuj we hebben dezelfde laptop en je schrijft erg leuk trouwens!

 31. Wauw jouw crib is echt blauw! Wat vet! Ik wil ook zo’n vlinderslinger. Mijn kamer is overigens knalroze/paars en dat beschouw ik ook als rustgevend. Toch jammer van die auto’s, ik gok dat je zwembad (met rots-glijbaan) net werd schoongemaakt?

 32. Hahaa ja die sterren! Die heb ik vroeger ook gehad. Ik was blij dat ze uiteindelijk uitgewerkt waren. Gaven toch té veel licht voor mijn gevoel!

 33. Trackbacks

Leave a Reply