Laura’s brieven: Sandra en Zhen Zhen

Ik heb twaalf mensen, bloggers, mensen die ik ken, mensen die ik niet ken, een brief geschreven en zij schreven me terug. Hieronder twee daarvan :) (de laatsten!)

Sandra


Klik op het plaatje om het groter te maken.

Toen ik deze brief schreef, had Sandra al een tijdje niet geblogd. Maar gelukkig is ze nu weer begonnen! Ik ken haar niet in het echt, maar ze studeert ook in Leiden (rechten).

Leuke brief terug! Roebels ken ik niet, de rest wel. De toekomstdromen van Sandra klinken heel erg mooi, ik hoop dan ook dat ze uit zullen komen!
Dan mijn antwoorden. Allereerst Sandra, bedankt voor de logeeruitnodiging, dat is heel lief :) Ik ben van plan om volgend collegejaar in Leiden op kamers te gaan. Stappen doe ik eigenlijk alleen in Rotterdam. Mijn studievereniging heeft niet veel feestjes (en het is een beetje lastig, omdat ik niet in Leiden woon) en ik zit niet bij een studentenvereniging. Maar volgend collegejaar ben ik wel van plan om ook in Leiden te stappen ja :)

Zhen Zhen

Zhen Zhen is, zoals je al kunt lezen in de brief, mijn ex-bijleskindje. Toen ik in de zesde (vijfde?) zat, heb ik haar een jaar bijles gegeven in geschiedenis. Ik heb veel bijleskindjes gehad (ja, ik vind het leuk om bijleskindje te zeggen, ook al zijn ze net zo oud haha), maar ze blijft toch echt de leukste!
Zoals je misschien wel kunt raden, is Zhen Zhen geen Nederlandse naam: het is Chinees!


Dit zat op de brief :)

Een kleurige brief is het geworden, erg leuk! En ik weet niet wat jullie vinden, maar dit is denk ik wel de grappigste brief haha. Dus dankjewel, Zhen Zhen!

Dit waren alweer de laatste brieven van de serie. Ik ben nu bezig met het schrijven van de brieven aan bedrijven (bijna klaar en dan maar wachten op de antwoorden). Dus ik ga eerst daar weer een serie van doen (de laatste) en daarna nog een serie zoals deze. Het zal nog een tijdje duren, maar als je je wil opgeven, dan kun je het alvast in een reactie zetten of mailen (laura@lauradenkt.nl). Mocht er nou enorm veel animo zijn (je weet maar nooit), dan wil ik het zo doen: een maximum van twintig mensen, waarvan tien bloggers en tien mensen die ik al dan niet ken (dus je kan ook je oma opgeven ofzo haha), zodat er een beetje een balans is. Oh en mannen: schroom niet! Er deden nogal weinig mannen mee aan deze serie, dus zorg voor de balans!
(En als je het nog niet zeker weet: ik zal dit ook nog erbij zetten bij het laatste blogje van de bedrijven-brieven, dus je kan er nog heeeeeeel lang over nadenken haha.)

28 gedachtes over “Laura’s brieven: Sandra en Zhen Zhen”

 1. Die laatste brief is leuk. Leuk dat je op kamers gaat in Leiden volgend jaar. Lijkt m spannend om op kamers te gaan maar ook leuk.

  Ik wi misschien wel medoen, maar twijfel nog. Dus je hoort t nog van me, haha. Ik kan welduidelijk schrijven met pen hoor, daar hoef je je geen zorgen om te maken. En ik denk dat ik me wel kan redden met jouw handgeschreven brief met een loep en anders mensen die hem kunnen voor lezen. Het is alleen lastig als afbeelding op de computer.

  1. Dat lijkt me leuk om jou te schrijven :) Maar je hebt inderdaad nog laaaaaaaang de tijd om erover na te denken, dus ik hoor het wel!

 2. Leuk weer die brieven. Mocht je tegen die tijd om een adres verlegen zitten.. dan wil ik best een brief ontvangen. Ik zal er ook eentje terugsturen..

  Succes met de bedrijven brieven!

 3. Wow, dit vind ik echt heeeeeeeeeeeel leuk! Brieven schrijven uberhaupt, maar dat je van die lieve brieven stuurt, wie wil die nu niet ontvangen? Ik wil nu ook brieven gaat sturen, haha! Helemaal geïnspireerd! :D

 4. muwhaha, nep chinees XD. woehoe, ik ben niet de engiste. Oe, wat leuk dat in op kamers ga! Leiden is een best mooie stad, maar dat weet je natuurlijk allang omdat je daar studeert, haha. :)

 5. Ik heb dit altijd een leuk onderdeel van je blog gevonden, zeker omdat het persoonlijker is met de geschreven brieven. Dus mocht je je ooit nog vervelen lijkt het mij ook erg leuk een briefje van jou te ontvangen :D

  1. Ik ging eerst brieven naar bedrijven sturen (uit nieuwsgierigheid en om te kijken of ze iets terug zouden sturen) en toen zeiden mensen dat ze het leuk vonden als ik hen zou schrijven, dus zo is het gegaan :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.