Wat voor reacties krijg ik op datingsites?

Goed, je hebt dus uiteraard mijn tips opgevolgd over wat je in je profiel moet zetten voor een datingsite. Dan is het een kwestie van wachten. Maar wees gerust, dat duurt niet lang, want je hebt mooi wel een superdupergoed profiel aangemaakt.

Marah vroeg zich af welke reacties je kan verwachten. Dat is een goede vraag en die zal ik voor haar (en jullie natuurlijk) beantwoorden:

1. Hoi, ik ben een man/vrouw en ik denk maar aan één ding.

Ik kwam op je profiel terug en wooooow, wat een sexy dame ben jij. Ik kan vooral die foto van jouw decolleté erg waarderen, het ziet er veelbelovend uit. Volgens mij ben jij wel een wilde dame. Ik weet wel een paar spannende dingen die ik met je wil doen…

2. Hoi, ik ben erg desperate.

Ik kwam op je profiel en je lijkt me een erg leuke vrouw/man. Ik stel voor dat we volgende week vrijdag om twee uur op Rotterdam Centraal afspreken voor de Bruna. Ik heb bruin haar en blauwe ogen en draag een rode roos bij me (die is voor jou). Zie je dan!

3. Hoi, ik kom niet al te snugger over en val daarom al meteen af.

Goeduhmorchuh,  kwam op juh proviel, muh naam is Diederik, ken nie soveel over muself vertelle, eiglijk. Vint juh fotoo wel leuk enso.

4. Hoi, ik ben dol op mezelf, dus jij zal ook wel van mij houden.

Hoi, ik ben Pietje/Marietje, een spontane, gezellige, leuke, ambitieuze, vrolijke, slimme man/vrouw. Ik ben 30 jaar oud en werk bij een willekeurig bedrijf. Mijn jeugd was goed, mijn ouders hebben me goed opgevoed, maar het was natuurlijk niet alleen maar makkelijk. Toen ik tien jaar was, overleed mijn wandelende tak namelijk en het heeft me jaren gekost om daarover heen te komen. Ben langs vijf psychologen gegaan, heb medicijnen geslikt enzo, maar uiteindelijk was ik toch sterk genoeg om hiermee om te kunnen gaan. Zoals je op mijn foto kunt zien, mag ik er best zijn. Ik ga elke week naar de sportschool en dat kan je wel zien, al zeg ik het zelf. Heb ik al verteld dat ik heel bescheiden ben? Ik ben goed in dansen, zingen, kan ook gitaar spelen, ben erg creatief. Ik ben een gezelschapsdier, mensen moeten altijd om me lachen en ze vinden dat ik goede verhalen vertel. Ik ben zorgzaam, lief, luister goed naar anderen en alles behalve egocentrisch. Ik snap het wel als je nu heel nieuwsgierig bent geworden, dus ga je gang, vuur je vragen maar op me af en wie weet krijg je een keer de kans om me te ontmoeten!

Oftewel: goede reacties! Zoals ik al eerder zei, kan dit niet anders dan succesvol zijn. Gefeliciteerd, je hebt je ware Jacob(a) gevonden!

45 Comments to “Wat voor reacties krijg ik op datingsites?”

 1. Gewoon.. Geweldig Laura! :D

 2. Bij iemand met een reactie als die van nummer 3 verwacht ik stiekem geen naam als Diederik.

 3. Ha, een wandelende tak, nice! (Sommige) datingsite reacties lezen lijkt me af en toe ook heerlijk hilarisch. En dan te bedenken dat iemand misschien wel serieus lang bezig is geweest met zijn/haar reactie formuleren. Maar uiteindelijk zal/moet het natuurlijk wel eindigen met een happy end, dat kan niet anders. Zeker niet met deze prachtige voorbeeldjes.

 4. Tja, dat is het nadeel van al die datingsite’s. Op mijn vorige blog had ik er ook een stukje over geschreven. Ging vooral over mijn eigen ervaring.
  Jij weet hem (mijn ervaring dus) zo perfect te reconstrueren in een stukkie tekst. Top!

 5. Ik moest lachen om die wandelende tak. : ‘)

  Maar inderdaad, ik herken het wel (van sociale ik-zoek-vrienden-of-een-vriend(in)-sites). Daar had je ook de volgende klassiekers:

  5. Ik ben heel erg sociaal ongemakkelijk.
  Hoi, leuk profiel. Ik hou ook van katten.

  6. Meneer/mevrouw puntjes.
  Mooie foto… we hebben dingen gemeen… zullen we een keer afspreken…

  7. Interpunctie? Nooit van gehoord.
  jij bent een mooie dame hou jij ook van justin beiber ik wel ik hou ook van dansen en woordfuud

  8. Meneer/mevrouw heeft het te druk.
  Bedankt voor het antwoord op mijn berichtje van acht jaar geleden. Hoe is het?

 6. Hahaha!

  Bijna elke dag begin ik met een lach, en dat komt (onder andere) door jou! Zo, dat wilde ik even gezegd hebben :)

 7. Ik ga mij inschrijven, :P

 8. Oei, volgens mij ga jij echt nog eens iemand ontmoeten via dating… iemand die een roos vasthoudt :P

  • Haha ja, zul je zien dat anderen er ook zo over denken en er tientallen vrouwen bij de Bruna op Rotterdam Centraal staan volgende week :P

 9. Haha, nou dat is echt wat voor mij zie ik al. :-)

 10. Whahaha! Geniaal stukje. Met de toevoegingen van Shirley is de lijst helemaal compleet.

 11. ben ik even blij dat ik al van straat afben!

 12. Die wandelende tak, wat zielig. ;'(

 13. Mocht het nog uitgaan met vriendje, dan moet ik me toch eens op een datingsite aanmelden…

 14. Heerlijke Humor
  Je zou eens moeten daten met een H H H

 15. Supergrappig! Ik moet zo hard lachen om die wandelende tak!
  (De wanhopige en niet al te snuggere types kom je helaas wel vaak tegen.. *zegt iemand die twee jaar geleden ook eens twee weken een proefabbo had. Never again :P).

 16. Kun je eventueel een profiel voor mij aanmaken, ik wil wel van die reacties ontvangen.

 17. Hahaha, ohmyngod. Echt typisch dat de reacties altijd in dit soort van ‘hokjes’ gestopt kunnen worden. Superleuk geschreven :D

 18. Haha, de reacties zijn al even goed als het profiel!
  (Nu wacht ik wel op datingtips, hoor! ;) )

 19. Nu ben ik wel benieuwd op wie de keuze is gevallen en hoe die eerste date dus is verlopen, Laura!

 20. Haha, wat een bescheiden type is nummer 4 :P

 21. hahah! die eerste, lol.

 22. Haha nice. Vooral Diederik lijkt me erg sexy *zet liefste glimlach op en knippert met ogen*

 23. Mijn wandelende tak is ook overleden. Dat is niet iets waar je grapjes over moet maken!1!!!!1

 24. Hilarisch dit! En oh, dit is dus ook precies waarom ik niets wil weten van internetdating, al zou ik het stiekem wel eens willen proberen om te zien wat voor reacties er op mijn profiel zouden komen…

 25. Hahaha!! GEweldig!! En ook nog eens de realiteit helaas…. dat vond ik destijds trouwens het leukste: al die verschillende manieren, profielen en reacties, ik rolde soms over de bank van het lachen, ennuh: nee, ik ben de ware daar niet tegen gekomen, fantastisch blog!

 26. hahahahahahahaha geweldig weer.

 27. Ik geloof ook meteen dat je je aan een wandelende tak enorm kunt hechten. Die zijn ook zo intens knuffelig en zo.. xD

  Geniaal weer!

 28. Hahah geweldig! En het klopt ook gewoon. Voor een artikel voor school eens een tijd op zo’n site rondgehangen, je krijgt de meest idiote dingen naar je hoofd geslingerd haha!

 29. hahaaaah het vervolg is geweldig

Leave a Reply