Liefdeslessen van tante Laura: introductie plus een paar vragen

Hallo lieve lezers van Lauradenkt.nl!

Mijn naam is tante Laura en ik ben zoals ze zeggen al een oude vos die zijn streken nog niet verloren is. In de zestig jaren dat ik rond loop op deze aarde heb ik al veel meegemaakt op het gebied van de liefde. En waarom zou ik die kennis niet met jullie delen? Ik heb namelijk gemerkt naar aanleiding van vorige liefdesblogjes dat jullie daar wel behoefte aan hebben.

De komende tijd zal ik jullie tips geven, zoals ik dat al eerder over online daten online daten bijvoorbeeld heb gedaan, maar ik ben er ook om vragen te beantwoorden. Dus heb je een brandende vraag in de trant van ‘Ik heb hand in hand gelopen met een jongen. Ben ik nu zwanger?’, stel hem dan! Mijn antwoorden zijn altijd juist, dus volg mijn advies en dan komt het helemaal goed.

Heel toevallig heb ik al een paar vragen binnen gekregen, die ik dan ook meteen zal beantwoorden. Lees ze goed, misschien steek je er nog wat van op!

Diederikje: ‘Ik heb altijd ruzie met m’n vriendin over wie moet afwassen, stofzuigen, schoonmaken, boodschappen doen, koken, wassen, strijken en het vuil moet wegbrengen. Tante Laura, vindt u ook niet dat ik lekker lui op de bank mag zitten met een biertje in de hand terwijl zij haar taken uitvoert?’
Oh oh, Diederikje toch. Jij snapt er duidelijk niets van. Vrouwen zijn de baas. Jíj moet afwassen, schoonmaken, boodschappen doen, koken, wassen strijken en het vuil wegbrengen, zij niet. Oh en vergeet niet om drinken voor haar in te schenken en chocolade te geven.

V3rL3guHj0nGuhh: Ik heb een oogje op een vriendin van een vriendin, maar zij kent mij nog niet. Hoe moet ik het aanpakken? 
Voeg haar toe op Facebook, vraag haar nummer via die vriendin van je, zoek uit waar ze woont en: stalken maar. Op een gegeven moment MOET ze wel ja zeggen op de vraag of ze met je op date wil.

Anoniempje: Lieve tante Laura, mijn vriend kietelt me als ik naast hem in slaap probeer te vallen. Ik vind het heel vervelend, en zeg dat ook, maar hij houdt niet op. Wat moet ik doen? -xxx-
Er zit niets anders op: zijn arm eraf hakken.

Piet: Wat is de beste plek om iemand ten huwelijk te vragen?
Als jullie op de bank Boer zoekt vrouw/the Voice/GTST aan het kijken zijn (‘Schatje, ik wil je wat vragen.’ ‘Sssssst, het wordt net spannend.’).

Dus kom maar op met die vragen!

28 Comments to “Liefdeslessen van tante Laura: introductie plus een paar vragen”

 1. Oh wauw. Ga je dat net zo doen als in de Tina vroeger. O jee, wat nou? Want dan weet ik nu zeker waar ik met al mijn boy trouble terecht kan.

 2. Haha, bij de eerste vraag las ik ‘m’n vriendin die ik moet afwassen etc’…. ;) Vond het al een rare vraag!

 3. Mag ik wat vragen Tante Laura? Hoe vaak bent u getrouwd geweest?

 4. Lieve Tante Laura ,

  hoe krijg ik mijn harteloze ex terug?

  meisjediespijtheeftdatzehetheeftuitgemaakt

 5. haha goede tips tante Laura!

 6. Lieve tante Laura,

  Mijn vriendje heeft het uitgemaakt omdat ik nooit hand-in-hand wil lopen, maar dat komt omdat hij zijn handen nooit wast en ik smetvrees heb. Daarbij zit er allemaal aarde onder zijn nagels, en smeert hij ze nooit in met bodylotion. Ik wil hem niet kwijt! Wat moet ik nu doen?

  Liefs, een wanhopig meisje met smetvrees

 7. B.T.L.

  Beste Tante Laura, neem u niet al te veel hooi op uwe vork met dit logje?
  Dit i.v.m. met uw enorme drukke werkzaamheden.
  (Wat denk ik alweer vol Liefde met u mee hé?)
  Mocht u het hier mee eens zijn, hoeft u enkel de Liefde’s patiënten naar de HHH door te verwijzen.
  Hij schrijft het woord Liefde zelfs met een hoofdletter!

 8. Dat wordt dus hakken. Bedankt voor het advies.

 9. Lieve tante Laura,

  Hoe vind ik de liefde van mijn leven als ik nooit uitga?

 10. Wauw, dit blogje komt als geroepen. Het zit zo, ik heb morgen een blind date. (en dat is geen grap) Dus tante Laura, wat doe ik aan, hoe moet ik me gedragen etc? HELP

 11. Ergens ben ik het wel eens met Diererikje :P
  Overigens is dat stalken niet zo effectief, heb ik wellis geprobeerd, nou, is niks geworden xD
  Tante Laura, wat is de slechtste openingszin die u ooit heeft gehoord? (mag ik u zeggen, of voelt u zich dan te oud? :P)

 12. Lieve tante Laura,

  Partner en ik zijn alweer 10 jaar samen en we houden nog steeds heel veel van elkaar. Dat zou na 10 jaar toch onderhand wel over moeten zijn? Wat is er mis?

 13. Hm. Ik denk dat ik het toch liever zonder Tante Laura’s advies doe… :P

 14. Superfijn dit advies, tante Laura, net wat ik nodig had! Vooral dat van die arm afhakken is heel makkelijk toepasbaar!

 15. haha, geweldige tips, succes verzekerd!

 16. Nou, met dat eerste advies geef ik u helemaal gelijk, tante Laura!

 17. Wat een geweldige adviezen tante Laura!

 18. hahahagoede adviezen! Als ik een keer in de rats zit, dan stel ik je ook een brandende vraag!

Leave a Reply