#won’tstoppromoting

LauraDenkt

Blijft een awesome tekening door Tamarah.

Na deze blog vol twijfels die toch wel die ene kant opgingen, hebben jullie me helemaal weten te overtuigen. Ik besloot een Facebookpagina voor mijn blog aan te maken. Natuurlijk zette ik dat meteen op Twitter, want je bent narcistisch of je bent het niet. En nu blog ik er ook nog eens over, kan het nog erger?

Ja, want stiekem genoot ik er wel van toen ik mijn Facebookvrienden uitnodigden om de pagina te liken en mensen dat ook meteen deden. Ik steeg bijna op, zo groot was de egoboost. Terwijl ik in mijn handen stond te wrijven, bedacht ik met wat en hoe vaak (zo veel mogelijk natuurlijk) mijn likende mensen (niet te verwarren met likkende) zou spammen.

Er is alleen één probleem. Mijn blogposts worden niet automatisch op de Facebookpagina geplaatst. Wel op mijn persoonlijke Facebook, via de bloglovin’-app, maar c’est ca. En ja, ik heb al heel Google uitgeplozen om het wel voor elkaar te krijgen, maar deze dombo lukt het niet.

Wie biedt de helpende hand? En oh ja, was ik even vergeten in mijn opwinding: je kunt mijn superdupergeweldige helemaal zelfgemaakte narcistische Facebookpagina hier vinden.

(voor elke like krijg je een denkbeeldig kusje op je wang of een denkbeeldige chocoladekruidnoot als je dat liever hebt)

20 Comments to “#won’tstoppromoting”

 1. Tja, geen wordpress.com he… Dan kan ik je helaas niet helpen.

 2. Bij de weg… Heb jij mijn Facebookpagina al geliket? Die heet Wiebeltjes, net als mijn blog. Niet te missen dus. [bigsmilesmiley]

 3. Ik gebruik RSS Graffiti. Is een app op Facebook, gewoon naar zoeken op FB en je vindt het.

 4. Ja hallo, die hashtag in de titel werkt dus niet he ;)
  Zal je page even liken!

 5. IFTTT to the rescue! Google er maar eens op :)

 6. Ik doe het gewoon via Jetpack, daar kun je Facebookpagina’s aan koppelen en dan automatisch publiceren!

 7. Joehoe, ik ga je liken! :D

 8. Dat heb ik dus ook ooit geprobeerd, maar om de pagina te koppelen moest ik eerst iets via mijn privé facebook doen (?), voordat dat ook met FB van mijn blog kon. Dus, ik heb het opgegeven…

 9. Zeg zijn wij al vriendjes op facebook?

  Gave tekening!

 10. Ik heb ‘m geliket hoor en net als Wiebeltjes heb ik ik ook een fbpagina facebook.com/Appelig … could you please?

 11. En de cirkel is rond ;)

  Mijn blogs komen ook automatisch online via bloglovin, en ik vind dat prima!

 12. Oohhh, die tekening! Ik was hem al bijna vergeten haha!

 13. Via de Jetpack plugin voor WordPress kun je automatisch blogposts naar je Facebook laten sturen. Je kunt daarbij kiezen of je ze naar je persoonlijke Facebook of je Facebook-pagina wilt versturen. Jetpack kan je posts ook automatisch naar Twitter verzenden. Sowieso heeft Jetpack nog meer handigheidjes.

Leave a Reply