De tradities en rituelen van Nicole en Laura: songteksten

traditieeee
Ja, dit komt uit de middeleeuwen, toen Hyves nog bestond.

traditieeeeeeee

Ik sluit altijd af met -xxx-.

traditieeeeeeeeeeeeeeeeee
En Nicole altijd met xxx *neuroten*.

Zoals jullie hier al konden lezen, zijn Nicole en ik een beetje gek (‘Goh.’) en dat uit zich in in verschillende vreemde tradities en rituelen. Met cadeautjes verzinnen we de meest onmogelijke hints, zodat de ander helemaal doordraait en waanzinnig wordt van nieuwsgierigheid. Ja, wij hebben zo’n soort vriendschap.

Op de middelbare school zagen we elkaar in elke les, tijdens elke pauze en soms na schooltijd. Dat was echter niet genoeg. We leken wat dat betreft op zo’n klef stelletje dat ‘Mis je!’ whatsappt als ze elkaar een halve minuut geleden nog hebben afgelebberd. Nee, we moesten en zouden elkaar ook nog eens mailen.

Die mails waren te verschrikkelijk voor woorden. Je dacht dat ik nu gemeen was? Ik ben een engel in vergelijking met mijn veertienjarige zelf. Nicole en ik bitchten op elk detail en zelfs daar de details van.

Maar goed, daar gaat het eigenlijk helemaal niet om, het gaat om de manier waarop we onze mails afsloten en wat er in het onderwerp stond.

Songteksten. Ja. De mail was niet compleet zonder een random zin uit één of ander emojankliedje. En stond het er niet in? … Dan was de ander sowieso boos.

Nu zijn we nog steeds bitches, maar bitchen we vooral op elkaar (‘Wedden dat je je eten gaat instagrammen?’ ‘No way.’ *zet foto van muffins op Instagram* ‘Zie je nou.’ ‘VERDOMME, NICOLE.’)
Alleen sturen we geen mails met songteksten meer.

Verdomme, Nicole.

11 gedachtes over “De tradities en rituelen van Nicole en Laura: songteksten”

 1. Ik had ook hyves, maar gebruikte het eigenlijk nooit.

  (Ik ben speciaal opgebleven om dit nog te kunnen doen en ik zit een tijdzone verder #toewijding)

 2. IK HEB EEN TAG IK ZIE NU PAS DAT IK IN EEN TAG STA YES IK VOEL ME ZO BELANGRIJK.\

  Ja, het emojanklied ‘bier en tieten’ is altijd bij me gebleven, zo emotioneel, die tekst. En ik ben blij dat we niet meer zo zijn, Laura, het was een donkere tijd, zowel qua kledingkeuzes als qua emails. Mijn god.

  (het is echt heel grappig als je ‘verdomme’ vervangt met een lullig woord, zoals: “Verdulleme, Nicole”. Het lijkt meteen alsof je tachtig bent)

 3. Verdulleme heeft alles in zich om wereldberoemd te worden, hip en trending en zo… Leuk, zo’n langdurige vriendschap.
  Trouwens, bijzonder dat je de mails nog hebt. Ik ben zelf van de opruimerige …

 4. Hyves. Praat me er niet van. Dat waren nog eens tijden. (Eindelijk iets waar ik niet te jong voor ben trouwens!) En jullie vriendschap klinkt als een geweldige, haha. Sowieso vind ik het heel tof als mensen nog zo goed bevriend zijn na zoveel tijd en veranderingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.