Laura denkt niet alleen, maar schrijft ook!

Ik heb jullie leuks nieuws te vertellen, want aan mijn blog had ik niet genoeg (ach nee, arm blogje, je bent heel lief hoor!). Daarom schrijf ik sinds kort ook voor drie andere websites en ik zal ze even aan jullie introduceren.

1. Whoopsie Daisy
Misschien kent een aantal van jullie deze website wel. Het is een online magazine voor vrouwen vanaf 18 jaar en eigenlijk komt er van alles aan bod. Elke week schrijf ik een column hiervoor.

Dit zijn de columns die ik al geschreven heb (u mag klikken):

– Hup Holland Hup
– Pas op: de tentamenweken zijn weer begonnen!
– Hoera, geslaagd! En… Wat nu?

2. Say What
Deze site bestaat nog niet zo lang, maar richt zich op jongeren. Eén keer in de twee weken schrijf ik een blogje over een willekeurig onderwerp. En vanaf volgende week komt er een interviewserie (Studie & Studeren) waarin ik mensen interview over hun studie. Aanmeldingen zijn altijd welkom! Momenteel ben ik vooral op zoek naar MBO en HBO-studies, maar ook universitaire studies zijn natuurlijk goed. Dus heb je interesse, mail dan naar: blogs@say-what.nl Het interview gaat overigens via de mail.

Dit heb ik tot nu toe geschreven voor Say-What.nl:

– Even voorstellen: Laura
– Vijf stappen om te beginnen met bloggen
– Nieuwe interviewserie: Studie & Studeren

3. Studenten.net 
Afgelopen dinsdag ging ik naar Groningen. Dat is nogal een wereldreis als je vlakbij Rotterdam woont, maar ik had het er voor over. Het was namelijk voor een gesprek met Studenten.net. Ik had al een proefstukje geschreven (zie hieronder) en het gesprek ging over het vervolg daarvan. Ik ga sowieso interviews schrijven en wie weet nog meer. Heel leuk in ieder geval :D Overigens mag ik de interviews die ik hiervoor schrijf ook op mijn blog zetten, dus dat is ook fijn!

Dit is het interview dat ik heb gehouden voor Studenten.net:

Binnengluren bij… Monica (20) uit Oegstgeest

Dus mocht je denken: nou, ik heb echt niet genoeg aan een dagelijks blogje van Laura, I want more! (Dit heet ook wel een verslaving) Iedere week verschijnen er dus 2 tot 4 stukjes van mij op andere websites die je kunt lezen!

(Zo, dat was de zelfpromotie weer voor vandaag :P)

44 Comments to “Laura denkt niet alleen, maar schrijft ook!”

 1. Wooow. Even serieus waar, waar, waar haal je de inspiratie vandaan? Ik heb al moeite om één blog bij te houden haha. Een vriendinnetje mailde me trouwens wel of ik geïnteresseerd was omdat ze een vacature had gezien voor een blogger bij studenten.net maar ik zei dat ik die discipline niet kon opbrengen haha. Is wel heel cool dat je daarvoor schrijft!

  • Nou ja, inspiratie uit dingen halen valt te oefenen :P Tenminste, dat heb ik met mijn blog gedaan door dagelijks te bloggen en dat ga ik nu ook voor andere websites doen haha.

 2. Leuk joh, dat je zoveel gaat schrijven. Ik zal eens op een paar linkjes klinken, maar om alles bij te houden…
  Succes en veel plezier!

 3. Zeg, slaap jij niet? Daar heb je pilletjes voor hoor. ;-)
  Harstikke leuk dat je je schrijven hebt uitgebreid, hopelijk lukt het je om zoveel tijd vrij te blijven maken. Succes!

 4. Zozo, jij gaat hard! Ik zal eventjes wat bekijken. Misschien staat er wat leuks voor mij tussen. Caithlin heeft gelijk, haha wat een inspiratie heb jij.

 5. Leuk! Gefeliciteerd en succes met alle activiteiten :)

 6. Leuk, ik schrijf ook voor WD maar dat wist je al :) Maar ik dacht dat je naast WD niet voor andere online magazines mocht schrijven? Of zijn die andere twee geen magazines, of mag het toch wel?

  • Ik heb geen idee, maar het zijn niet echt magazines denk ik. Say-What.nl is meer een jongerencommunity en Studenten.net is een professionele website.

 7. Wauw! Haha, uw beek der inspiratie is buiten de oevers getreden!

 8. Zo, dat is een hoop geschrijf! Als je tips hebt over de manier waarop je dat allemaal blijft volhouden, dan hoor ik ’t gaarne ;-)

 9. Zo dat zijn er nogal wat! Leuk hoor.

 10. Ik heb er al een paar gelezen en ik vond ze erg leuk. Inderdaad, waar haal je de inspiratie (en de tijd) vandaan. ;-)

 11. Leuk zeg! Ik zal het zeker in de gaten houden :)

 12. Zeg Laura, kan je (of heb je al) een post over inspiratie gemaakt? Want ik zie het soms gewoon niet hoor ;p
  Wel superrrrrrrrrrrrrrr leuk dat je dit allemaal doet! Ik denk dat je nog een bekende Nederlander gaat worden joh!

 13. Je bent je aardig aan het profileren jongedame! Keep up the good work!!

 14. Dat is aardig wat! Leuk!

 15. Wat leuk joh dat je dit doet! Lijkt me een prima oefening voor “later”.

 16. Leuk dat je zoveel kunt schrijven! Geniet er van!

 17. Goed bezig zeg! Ik zou soms willen dat ik de discipline (of motivatie of inspiratie) had. Erg leuk dat je zoveel kan/mag schrijven!

 18. Whoeee leuk! Ik ga nu gelijk even al die stukjes lezen! Zo heb je er wel een dagtaak aan zeg!

 19. Wat leuk voor je, dat je nu voor al die websites schrijft. Ga zo door!

 20. Hahaha, ik moest echt heel erg lachen om te titel van je blog!
  En je bent zo te lezen lekker bezig! :D

 21. Wauw wat leuk zeg! En zoals alle bovenstaande reacties: waar haal je de de inspiratie/tijd vandaan..

 22. Leuk, al die extra posts! Als ik niet genoeg heb met de dagelijkse dosis weet ik waar naar toe ;)

 23. Knap van je! Had ik maar zoveel inspiratie/tijd!

 24. amai, bezige bij, knap van je!

 25. Je schrijft echt veel zeg! En het is ook nog eens leuk om te lezen ;)

 26. Ik had al die stukjes bij whoopsiedaisy gelezen en ik had niet gezien dat ze van jou waren, ik kijk nooit naar namen.

  Maar wel ontzettend leuk, het valt me op dat je veel voor/over studenten en studeren gaat schrijven, kwam dat zo uit of heb je er echt bewust voor gekozen?

 27. Volgens mij heb je een inspiratieoverschot, haha. Maar leuk dat je voor zoveel schrijft :)

 28. Wow, je bent echt goed bezig!

 29. Leuk leuk leuk!! Ik ga je andere blogjes, columns en verhalen eens lezen!

 30. Wat goed dat je zoveel schrijft, waar haal je in godsnaam de tijd vandaan! Ik wil dat ook, haha…

 31. Wat leuk dat je voor meerdere sites gaat schrijven! Ga er zeker eens een kijkje nemen :)
  Schrijf-ze!

 32. Wat vet! Lijkt mij ook echt heel leuk om te doen :D

 33. Wat leuk dat je dat allemaal doet. Dan ben je in elk geval lekker bezig met schrijven. Ik vind zelf interviewen niet echt leuk, dus dat beperkt al een beetje maar via de mail is het goed te doen ;) veel succes!

  • Ik vind interviewen juist heel leuk :D Maar voor Say What komt er elke week een interview online, dus dan is het niet te doen om het face to face te doen, vandaar via e-mail.

 34. Wauw jij schrijft dan veel zeg. Wel leuk. Ik ga eens kijken naar je andere blogjes.

 35. Gefeliciteerd met deze nieuwe ‘jobs’, Laura! Je pakt het wel meteen grondig aan zeg. Niet één, niet twee, maar drie websites! :-) Voor Whoopsie Daisy heb ik trouwens ook nog geschreven. Doe ze de groeten van me!

 36. meer Laura is altijd goed. Doe je goed

Leave a Reply