Anderhalf jaar lang dagelijks het gezever van een gek meisje

Jongens, waar zijn die slingers, die ballonnen en die taart? Mijn blog bestaat vandaag anderhalf jaar! Ja ja, al anderhalf jaar is mijn gezever (mooi woord is dat) dagelijks te lezen op de Grote, Boze Wereld van het Internet (oké goed, voor de mensen die dit om 23:45 lezen: pas over een kwartiertje for real)

Een korte samenvatting:
– Eén van de eerste dagen heb ik een blogje over Nico Dijkshoorn geschreven, die hij tweette en tadaaaa, ik kreeg op één dag meer dan 2500 bezoekers. Nee, die zijn niet allemaal blijven hangen. En ja, dit verhaal heb ik al tachtigduizend keer verteld, nou en.
– Ik heb veel gekke dingen gedaan. Onder andere bloemen uitgedeeld in Amsterdam, mensen uitgezwaaid op het station van Leiden, warme chocolademelk uitgedeeld op station Delft en complimenten uitgedeeld in Utrecht. En dat soort dingen gaan hopelijk nog vaker gebeuren. Wie is er in voor nog een gekke/leuke/lieve actie? Mail me! (laura@lauradenkt.nl)
– Ik heb mensen geïnterviewd. Eerst ‘Laura beroept zich’ over verschillende beroepen en daarna ‘Wie schrijft die blijft’ over mensen die voor hun beroep schrijven en dat op uiteenlopende manieren. En geloof het of niet: het waren stuk voor stuk leuke en aardige mensen en dus ook fijne gesprekken!
– Ik heb een stuk of vijftien (geloof ik_) bloggers ontmoet en nou ja, het is werkelijk waar, je zou het bijna niet geloven, maar ook die waren allemaal leuk en aardig.
– Ik heb veel nagedacht.
– Er is een column over mij geschreven door Marjan van den Berg voor de Margriet (ja, die krijgen jullie ook tot in de eeuwigheid te horen, want jeetje, hoe tof is dat?) En ik ben met mijn haar in de krant gekomen, ook indrukwekkend natuurlijk.
– Ik heb heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel leuke reacties gehad en dat is logisch, want ik heb de allerleukste en grappigste bezoekers van de hele wereld (wij zijn ntb, wil jullie nooit meer kwijt, hvvj, Sg@tjUhhS fAnN MuhH).

Zo en nu mogen jullie mij allemaal feliciteren en cadeautjes geven.

61 Comments to “Anderhalf jaar lang dagelijks het gezever van een gek meisje”

 1. Wooohoooo. Gefelicitatias..

 2. Mazzel tov!! Gefeliciteerd!

 3. Gefeliciteerd : ) je domeinnaam bestaat inderdaad anderhalf jaar : )

  Datum registratie 2011-03-22 : )

 4. *wappert met een klein vlaggetje* jee
  Tss, ik kwam toen nog dagelijks op Delft en je hebt mij geeneens chocolademelk gegeven! :(
  Is er ook nog een toekomstvisie voor de komende 1,5 jaar?

 5. GEFELICITEERD! *taartenslingersconfettiballonnenfeestendemensendansjesenheelveelmeer*
  En het is inderdaad waar, elke blogger is aardig, of alle mensen die aardig zijn worden blogger. Dat kan natuurlijk ook.

 6. Hieperdepiep, hoera!!!!! Gefeliciteerd!
  En wij cadeautjes? Als je jarig bent trakteer je toch juist? :p

 7. Jeej gefeliciteerd! Zulke mijlpalen blijven leuk :-)

 8. Gefeliciteerd! Fijn dat je in die anderhalf jaar zoveel heb nagedacht :b

 9. half-verjaardagen vieren? Ö
  Proficiat Laura (met je “gezever” (jouw woorden!) van de laatste 18 maanden ^^)

 10. Gefeliciteerd! Het is een grauwe, herfstige, regenachtige dag, maar ik word helemaal vrolijk van je blog. Ga er vooral mee door! :):);)

 11. Uhm, cadeautjes? Is een felicitatie niet goed genoeg? :-)
  GEFELICITEERD!

 12. Whoeeehoeeee! Gefeliciteerd! Ik moet mijn eerste mijlpaal nog halen haha. Op nog vele jaren! En ik ben ook in voor gekke acties, free hugs lijkt me wel wat.

 13. Sorry vergeten een cadeau te halen :o

 14. Omdat je er zo om zeurt: Gefeliciteerd.
  Pfffffffff, zo is het toch helemaal niet leuk meer!? :c

 15. Vandaag mag je leren, lezen, en (chocopepernoten) snoepen
  Vandaag mag je héél hard (en vals) zingen en Hoera! roepen
  Vandaag roept iedereen: Leuke, Lieve, Lariekoeke Laura, wat zijn we blij,
  en nog van harte gefeliciteerd, dus krijg je van mij een gedichtje erbij.

 16. Gefeliciteeeeeerd laura! Wat worden ze snel groot, he?

 17. .nezel gaarg (nam emazdlez sla) reih mok ki ,taiciforP

 18. GEFELICITEEERD! Ik kende het verhaal van Nico Dijkshoorn nog helemaal niet, dus ben erg blij dat je het nog een keer verteld. ;)

 19. Hiep hiep hiep hiep HOERA! Van harte gefeliciteerd! Drink er maar een borrel op. ;-)

 20. Nou omdat je zo aandringt: gefeliciteerd hoor ;)

  Nee gekheid, leuk zo een overzicht blogje had zelf het idee dat je al veel langer schreef ;)

  • Oh echt waar, hoezo dacht je dat ik al langer schreef?

   • Ehm waarom, moeilijk uit te leggen maar het komt denk ik vooral doordat je een hele eigen stijl hebt met schrijven en ik heb gemerkt dat sommige mensen echt wel flink de tijd nodig hebben om deze te krijgen.

    • Nou ja, ik moet bekennen dat ik hiervoor wel een blog heb gehad van mijn twaalfde tot mijn zestiende, maar daar schreef ik niet zo regelmatig op als nu. Maar dankje, dat vind ik leuk om te horen! :D

 21. Gefeliciteeerd! Je kunt wel een keer een leuke high tea organiseren (in je kamer) voor superduperspeciale sgatjuuhs zoals je lezers. :D Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat je echt zo klein bent als dat je zegt, natuurlijk wil ik dat niet geloven maar ooit zou ik het wel eens met eigen ogen willen aanschouwen. Haha ;D

 22. GEFEFLICITEERD hoera hoera hoera..

 23. Eens denken wat we Laura voor kadootje kunnen geven… Een bakje om de zever op te vangen misschien? Anders komen je kleren ook zo onder te zitten.

 24. Is m’n cadeautje niet aangekomen? Wat jammer nou…

  Gefeliciteerd!

 25. Waar blijft de tijd, 1,5 jaar alweer. Gefeliciteerd hoor!!

 26. hele awesome dingen! Eerst post die ik hier las was de Blue Valentine post en ik ben het blijven volgen.

 27. GEFELICITEERD *geeft cadeautje*!!! Wij moeten ook echt eens een keer iets samen doen, dat moet gewoon. We kunnen niet in dezelfde stad rondlopen en dan niet wat doen XD. PUNT XD.

 28. Wat goed allemaal! Ik ken je blog nog niet zo lang, maar blijf je zeker volgen! Op naar het tweede jaar!

 29. Van harte gefeliciteerd!

  Allee, geef je rekeningnummer door dan schrijf ik 100 euro over als ik 100 jaar ben (dat duurt niet zo lang meer,hoor, want ik ben er al 40!)

 30. Gefeliciteerd!! Ik heb hier wel appeltaart alleen moet je dan even naar Noorwegen komen xP

 31. Dat er nog veel blogs mogen volgen!

 32. yaay! Is toch alleen maar leuk als je in zo’n korte tijd zoveel bezoekers hebt!

  X

Leave a Reply