Eigen domein

Welkom op lauradenkt.nl! Ik moet bekennen dat ik stiekem best wel trots op mezelf ben dat ik een eigen domein en website heb. In een ver, ver verleden heb ik een aantal jaar een weblog gehad op web-log.nl. Een tijdje geleden begon het weer te kriebelen en vandaar dat ik deze weblog begin! Dit wordt een weblog over alles wat ik leuk vind, bijvoorbeeld schrijven (goh), literatuur, muziek, films, noem maar op. Ik zal regelmatig posten, dus het lijkt me leuk om je terug te zien op mijn website  :)

8 gedachtes over “Eigen domein”

 1. Oh wat leuk!
  Je schrijft altijd zo fijn (kan je nagaan..de lezer die ik ben ;) ). Ik ga je site in de gaten houden!

  X

 2. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken (zeker op regenachtige dagen wanneer je eigenlijk moet studeren)

  Ik ben wel benieuwd hoe je op de naam van je site gekomen bent. Eline (welbekend in de blogwereld) had een blog die elinedenkt.nl heette.. ben je toevallig daardoor geinspireerd?

  Je schrijft in ieder geval leuk, dus ik ga je archief even verder doorspitten!

  groetjes Karlijn

  1. Dankjewel! :) Ik wilde eerst Laura schrijft, maar die was al bezet. En toen kwam ik dus met Laura denkt, ik heb Eline’s blog wel eens gelezen ja en ik moet toegeven dat het daardoor geïnspireerd is!

 3. Hey,
  weet iemand of eline, van elinedenkt.nl vroeger, nog een blog heeft? Ik vond jaren geleden haar blog fijn om te lezen. Nu zoek ik die nog es terug, maar bestaat blijkbaar niet meer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.