Muziek van de week: Das Pop – Never Get Enough

Mijn muzieksmaak varieert van the Beatles tot Frank Sinatra en van Acda en de Munnik tot U2 . Elke week zal ik je laten kennismaken met een liedje uit mijn muzieklijst en vertellen waarom ik juist dát liedje heb gekozen.

Klik hier voor Das Pop met Never Get Enough.

De tweede keer. De vorige keer was ik gezakt, omdat ik de fietsers niet had voorgelaten op de rotonde. Oeps. Nog een keer examen doen dan maar. Ik was niet zenuwachtig. Nog een half uur. Hmm, wat zal ik gaan doen? Op YouTube zocht ik wat toen mijn favoriete liedje was. Never Get Enough van Das Pop. Ik draaide hem een stuk of vijf keer achter elkaar en toen was ik er klaar voor: de tweede keer haalde ik wél mijn rijbewijs.

5 Comments to “Muziek van de week: Das Pop – Never Get Enough”

 1. haha super! Heerlijk nummer, nog gefeliciteerd met je rijbewijs ;)

 2. Ik heb ook gelijk maar even op jouw site gekeken en het bevalt me gelijk goed met Das Pop. Had hem wel eens gehoord maar is nooit echt blijven hangen. Nu is blijkbaar het perfecte moment want ik vind hem superleuk!

 3. Ik vind het ook een leuk liedje & leuk dat je misschien daardoor (?) geslaagd bent.
  x

 4. Goede Belgische keuze :-)

 5. hey Laura,

  bedankt voor je bezoekje aan m’n weblog (altijd welkom trouwens!).
  Zoals gewoonlijk wanneer ik voor het eerst op iemands log kom, doorspit ik eens de archieven, en ik merk dat je een heel gevarieerd log hebt.
  Ikzelf ben een grote muziekliefhebber, en ondanks m’n leeftijd (volgende woensdag word ik er 50!) graag mee met m’n tijd. Mijn voorkeur gaat uit naar rock, maar heb eigenlijk een hele ruime muzieksmaak. Das Pop klinkt goed, maar op één of andere manier is het geen muziek die ik me zou aanschaffen.
  Wel goed dat het je geholpen heeft met het halen van je rijbewijs!

Leave a Reply