Daag jezelf uit: Mei

Elke maand plaats ik vijf uitdagingen om het leven mooier, spannender en gekker te maken. Aan jou de keuze om ze uit te voeren of niet.

1. Ga naar het park. Neem een woord dat je mooi vindt (bijvoorbeeld olifant). Zeg het zachtjes. Nu op normale toon. En dan steeds harder.  Trek je niets aan van de mensen om je heen. (Naar een scene uit (500) Days of Summer)
2. Zing/speel ‘Eye of the tiger’ op je telefoon als je een hardloper ziet (Met dank aan Yak Man).
3. Doe het dansje en liedje uit Singin’ in the Rain als het regent.
4. Stap een halte eerder uit als je met de bus bent en loop het laatste stuk.
5. Reageer en vertel me jouw (straks dan niet meer, want dan vertel je het aan mij) verborgen talent.

26 Comments to “Daag jezelf uit: Mei”

 1. Ik kan sommige liedjes van Eminem volledig rappen. Is dat een talent? En vandaag wilde ik met de bus maar dacht ik: nah ik loop wel. Dus vier heb ik gedaan :)

 2. Nummer 3 is leuk. Dat doe ik regelmatig. Eerder uit de bus stappen trouwens ook. Soms stap ik zelfs helemaal niet in de bus. Ik ben allergisch voor hardlopers en mijd ze als de pest dus dat Eye of the Tiger zingen gaat niet lukken. Dat wordt meer schreeuwen.
  Mijn verborgen talenten zitten zo goed verstopt dat ik ze zelf niet eens heb ontdekt.. Doorvertellen is daardoor geen optie.

 3. Nummer 2 lijkt me geweldig om eens te doen, haha. En vier is voor mij ook geen uitdaging meer ^____^ Maar mijn verborgen talenten moet ik nog even opscharrelen, die ken ik nog niet.

 4. Ik deed
  alsof ik
  KONING was
  en reikte
  de buurvrouw
  de hand
  Gaf haar
  een knipoog
  Stak de straat over
  en leegde mijn beurs
  in de opgehouden hand
  van een bedelaar
  die kon hij
  niet meer opheffen
  tegen mij…

 5. Ik ga 1 doen. Mwhahaha. Mijn geheime talent is me zorgen maken om alles en iedereen :D Superhandig talent, niet?

 6. Leuke opdrachten! Ik heb er al een aantal gedaan hihi :P

  Mijn verborgen talent is stiekem toch wel mijn doorzettingsvermogen!

 7. 1./5. *knoopt z’n broek open* tadaa, flauwe grappen :P Ok, verborgen talent… ik kan met m’n tong m’n keelamandelen aanraken.
  4. Ja doei, dan raak ik de weg kwijt, ik reis nauwelijks in bekend gebied de laatste tijd.

 8. Mijn verborgen talent is dat ik heel goed kan ruiken. Serieus, ik ruik het als iemand die ik ken ergens gezeten heeft, en ik ruik het ook als iemand iets op zijn handen heeft gesmeerd of iets geurends heeft vast gehad – zoals uien – ook al heeft die persoon al tig keer zijn handen gewassen en/of is het al twaalf uur geleden.

 9. Hahaha :). Nummer drie lijkt me een erg leuke, maar hopelijk gaat het niet regenen in mei! Mijn verborgen talent is dat ik mijn bovenste vingerkootje 90 graden kan buigen terwijl de rest van mijn vinger gewoon recht staat, iets wat mensen heel erg eng vinden :’D.

 10. Mijn verborgen talent…
  Ik ben heel grappig.
  Naar mijn eigen mening :’)

 11. Die scene van 500 days of summer is echt geweldig!

 12. Mijn verborgen talent is zo goed verborgen dat ik hem zelf nog niet gevonden heb ;) Nummer vier deed ik heel regelmatig toen ik nog met het OV reisde

 13. Ik ga voor 2, terwijl ik zelf hardloop. Hardlopen met hindernissen zeg maar. :-)

 14. Ja dat verborgen talent weet ik zelf natuurlijk ook niet. Misschien is het wel koeien melken. Of garnalen pellen.

 15. Vier heb ik zondag nog gedaan maar toen was het nog april. Ik doe dat wel vaker, vooral als de zon schijnt. :-)

  Mijn verborgen talent is dat ik kan communiceren met katten (en soms ook honden) in hun eigen taal ;-)

 16. 1. Een vriendin en ik gaan als het goed is zaterdag weer soort van “bootcampen” in het park, dit is een leuke om uit te testen….. Vooral aangezien mijn vriendin een ongenadig aanstekelijke en kilometers verder hoorbare lach heeft… Als er een nieuwsitem komt over een lachmob in Venray, dan komt het door deze uitdaging.
  2. Die is leuk ja! Op de fitness mag vast ook toch? (@ Rianne, dan schreeuw je maar lekker mee)
  3. Blijft leuk, laatst nog een keer gedaan met zuslief, werkte erg goed op de lachspieren van onszelf EN passanten.
  4. Komt maar zelden voor dat ik met de bus ben maar goed, ik sport 4x per week en neem graag de benewagen of fiets tegenwoordig.
  5. Mmmm mijn talenten zijn meestal niet zo verborgen, daar maak ik dan nl. ook dankbaar gebruik van. Ik denk…. koken dan toch. Omdat mijn man kok is en het koken als zijn taak ziet, is het een paar weken geleden voor het eerst in 22 jaar voorgekomen dat gasten van mij te eten kregen waar hij bij was. En…… schalen werden schoongelikt……hahhahah Moet dan ook wel eerlijk bekennen dat ik in de loop der jaren wel eea van hem bijgeleerd heb.

 17. Nummer 4 doe ik regelmatig. Even een kort extra wandelingetje. :) Een verborgen talent…. hmm, geen idee! Ik moet ze zelf nog ontdekken.

 18. Mijn verborgen talent? ik kan dingen van de grond oppakken met mijn tenen! Dit doe ik meestal zodat ik me niet moet bukken… :p

Leave a Reply