Lauradenkt is aan het vloggen!

Zoals elke zichzelf respecterende blogger kon ik er niet aan ontkomen: ik zou ook moeten vloggen.

Dagen, weken, maanden heb ik nagedacht. Waar moest ik het in hemelsnaam over gaan doen? Eerst dacht ik aan iets als ‘een dag mee met Laura’, maar dat zou voornamelijk bestaan uit vloeken, Laura achter een beeldscherm, Laura die gedag zegt tegen katten, Laura die tien bijna-ongelukken krijgt tijdens een fietstocht van een halfuur etc. Daarna kwam ik op het geniale idee om te filmen hoe je havermoutpap maakt, maar tot mijn stomme verbazing kwam ik erachter dat elke blogger dat al heeft gedaan. Dan maar een shoplog, maar ik had alleen exclusieve dingen gekocht, geen vijf euro-rokjes bij de H&M, dus daar wil niemand naar kijken. Ik dacht er zelfs nog over om een oogmake-uplook te maken, maar mijn techniek is veel te moeilijk voor jullie.

Uren aan materiaal heb ik. Een filmpje over mijn favoriete oogschaduwbasis, Laura’s filosofie over het leven, Laura kijkt een uur lang tv en dat gaat zo maar door. Het is allemaal zó interessant dat ik gewoon niet kan kiezen.

Maar toen kwam ik bovenstaand filmpje tegen. Ik heb het gemaakt toen ik mijn webcam aan het uittesten was. Ik wilde foto’s maken met mijn webcam. Dat ging niet helemaal zoals verwacht. Het resultaat ziet u hierboven.

Ik vind dit filmpje veelbelovend.  Zelf zat ik nog te denken aan een ah!-filmpje of een huh?-filmpje en als ik durf, ook nog een ehm-filmpje. Als jullie nog tips of verzoekjes hebben, dan hoor ik het graag!

Tags:

29 Comments to “Lauradenkt is aan het vloggen!”

 1. Ik heel veel moeite doen om m’n geluid werkend te krijgen. Want ik had de stekker van m’n boxjes eruit gehaald zodat de stekker van de ventilator erin kon. Dus ik balen. Toen bedacht ik me ineens dat mijn laptop ook gewoon boxjes heeft. Maar toen vergat ik het kabeltje weer uit de laptop te halen waardoor ik niets hoorde. EINDELIJK kon ik je vlog kijken met geluid. En ja hoor. In één woord: prachtig.

 2. Priceless. Vooral dat ‘even lachen voor de foto’ gezicht aan het begin. ^^ Maar ga je nog een keer écht vloggen? :D

 3. Ik denk dat je hier heel veel views op gaat krijgen. Ik blijf ‘m namelijk maar replayen omdat ik ‘m zo geniaal vind. :’)

 4. Ik las de titel, en ik dacht: ik geloof hier geen reet van.

  En dan toch

 5. Hahahahahahaaa

  (geen briljante comment dit, ik weet het, maar ik moest dit gewoon even kwijt.)

 6. Shit, een concurrent erbij.
  Verzoekje: ieh.

 7. Oh.. Ik ben er stil van geworden….

 8. Hahaha Laura je weet niet half hoe grappig je bent. :P

 9. Hahaha, prachtig! Zodra een blogger een filmpje online zet kijk ik ze nooit, want dan moet ik mijn muziek altijd weer uitzetten en dat wil ik nooit :P

 10. Haha leuk! (Heb je trouwens gezien welke aanbevelingen er komen als het filmpje afgelopen is.. Beetje vreemd allemaal )

 11. Geniaal filmpje!

 12. Ontzettend leuk! Je hebt talent.

  (Ik heb een kwartier in onder m’n stoel van het lachen gelegen, ik overdrijf niet eens.)

 13. Die zag ik niet aankomen!

 14. HAHAHA. Dit is een soort van goede rectificatie op mijn laatste reactie hahaha.

 15. Ja, vloggen met Laura komt helemaal goed :)

 16. Wel heel erg origineel. Dommig en briljant in één, geweldig!
  Ik denk dat ik wat filmpjes ga plaatsen van mijn vader. Hij denkt namelijk elke keer een foto te maken met zijn fototoestel, maar het is vaak een filmpje. Zijn voeten staan er heel vaak op. :-)

 17. Misschien kan je laten zien hoe je banaan-ei pannenkoekjes maakt ;)

 18. Hahaha ik vind dit echt een heel leuke vlog! En moet je als l@uraliCiouSsss (of wat was het ook alweer) niet eens beginnen met het opnemen van make up tutorials? :)

 19. Vloggen. Hmm… schrijven past meer bij LauraDenkt ;)

 20. nou ben ik benieuwd naar een Lauralicious filmpje en haar stash

Leave a Reply