Daag jezelf uit: november

Een paar jaar geleden begon ik met een rubriek op mijn blog die, hoe raad je het, ‘Daag jezelf uit’ heette. Hiervoor bedacht ik elke maand vijf uitdagingen voor die maand, want dat is leuk. En guess what: de rubriek is weer terug. Dit zijn de uitdagingen voor november om het leven mooier, spannender en gekker te maken. Aan jou de keuze om ze uit te voeren of niet.

1. Leer de standaardzinnen (Hallo, ik ben, hoe gaat het etc.) in een compleet andere taal. Denk bijvoorbeeld aan Fins of Macedonisch.

2. Ga naar Nederland Cares en probeer in ieder geval aan één activiteit mee te doen. Dit is een website voor vrijwilligerswerk, waarbij je je inschrijft voor een activiteit (bijvoorbeeld taalles aan kinderen, dansen met ouderen, meehelpen bij de voedselbank etc.) en je dus niet meteen een verplichting hebt voor een langere periode, maar het gewoon kan doen wanneer jij tijd hebt. #nospon

3. Probeer een week lang elke dag een outfit te dragen die je hiervoor nooit aangetrokken hebt.

4. Maak net als vroeger een kaboutertocht in het bos (inclusief opdrachten en rode kaplaarzen).

5. Reageer en vertel me welke angst jij overwonnen hebt.

8 Comments to “Daag jezelf uit: november”

  1. Wat leuk dit! Hier ga ik zeker iets mee doen.

  2. In je inleiding staat oktober. ;)
    Nederlands Cares ga ik eens naar kijken. Hoewel ik denk dat het niet haalbaar is is het toch even de moeite van het uitzoeken waard. :)

  3. Mag een door Tolkien bedachte taal ook? xD

  4. Leuke uitdagingen heb je bedacht! Ik ga eens kijken bij Nederland Cares.

  5. Ik vind dit leuk!
    1. Ik ga voor Arabisch en Deens en de angst die ik ga overwinnen is falen :) nou DOEI!

Leave a Reply