Daag jezelf uit: november

Een paar jaar geleden begon ik met een rubriek op mijn blog die, hoe raad je het, ‘Daag jezelf uit’ heette. Hiervoor bedacht ik elke maand vijf uitdagingen voor die maand, want dat is leuk. En guess what: de rubriek is weer terug. Dit zijn de uitdagingen voor november om het leven mooier, spannender en gekker te maken. Aan jou de keuze om ze uit te voeren of niet.

1. Leer de standaardzinnen (Hallo, ik ben, hoe gaat het etc.) in een compleet andere taal. Denk bijvoorbeeld aan Fins of Macedonisch.

2. Ga naar Nederland Cares en probeer in ieder geval aan één activiteit mee te doen. Dit is een website voor vrijwilligerswerk, waarbij je je inschrijft voor een activiteit (bijvoorbeeld taalles aan kinderen, dansen met ouderen, meehelpen bij de voedselbank etc.) en je dus niet meteen een verplichting hebt voor een langere periode, maar het gewoon kan doen wanneer jij tijd hebt. #nospon

3. Probeer een week lang elke dag een outfit te dragen die je hiervoor nooit aangetrokken hebt.

4. Maak net als vroeger een kaboutertocht in het bos (inclusief opdrachten en rode kaplaarzen).

5. Reageer en vertel me welke angst jij overwonnen hebt.

8 gedachtes over “Daag jezelf uit: november”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.