Ik ben misschien mijn eigen blogverjaardag vergeten

Het is heel goed mogelijk dat mijn blog een paar dagen geleden (24 maart) zeven jaar bestond en dat ik daar dus niet over geblogd heb. Maar wat kan ik zeggen? Ik ben al 26 jaar en dan vergeet je wel eens wat.

Het blijft bijzonder. Als ik denk aan hoe mijn leven eruitzag toen en nu. Waar ik toen over blogde en waarover nu. Hoeveel leuke mensen ik heb leren kennen door het bloggen die ik nog steeds spreek.

In de loop van de jaren zijn er veel bloggers gesneuveld en als ze niet verdwenen zijn, dan bloggen ze wel dat bloggen dood is (ironisch toch) of ‘sorry dat ik zolang niet geblogd heb’. Maar ik doe niet aan trends, anders was ik wel vlogger geweest.

Dus sorry jongens, jullie zijn nog lang niet van me af!

7 gedachtes over “Ik ben misschien mijn eigen blogverjaardag vergeten”

  1. Ik vergeet het ook altijd. Ik weet dat mijn blog-verjaardag ergens in augustus of september is, maar nog nooit in de gelegenheid gekomen er iets over/mee te doen.

    Toch, gefeliciteerd! Dat je nog lang mag doorgaan! :)

  2. Gefeliciteerd! En je doet me vooral denken aan mijn eigen blogverjaardag die over twee maanden plaatsvindt. Ik las je niet direct vanaf het begin maar we bloggen wel bijna even lang en dat is gewoon echt heel erg lang, bedenk ik me nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.