Volgende keer in een nieuwe aflevering van ‘Laura Denkt’

Ja jongens, ik was weer een beetje van de radar verdwenen, maar er gebeuren allemaal dingen waar ik snel over ga bloggen. Of eigenlijk doe ik dat nu dan al een beetje. Namelijk het volgende:

– Ik heb een nieuwe baan! Vanaf 1 november ga ik beginnen. Spoiler: het is in Rotterdam. Ja echt. Mijn leven is een en al ironie. Later meer.
– Dit betekent ook dat ik na meer dan 4,5 jaar (!!!) wegga bij mijn huidige werk. Mijn collega’s zijn al weken aan het huilen (van geluk).
– Ik doe nu een cursus theatersport en het is awesome. Ik ben natuurlijk een van de besten en heb gehoord dat ik heel goed boos kan kijken en verliefd kan spelen. Ik weet niet wat dat zegt over mij.
– Het hippe leven in een microwoning. Ja, het is even wennen om van 12, naar 21, naar 34, naar 40, naar om en nabij 60 opeens weer terug naar 28 vierkante meter te gaan. Ben ik inmiddels een minimalist geworden of niet? Spannend, spannend.
– Ze liggen al sinds augustus in de winkel, maar ik heb er nog steeds niet over geblogd: chocoladekruidnoten. Hoe vaak kan een mens schrijven over chocoladekruidnoten? Jullie gaan het uitvinden.
– Er zal ongetwijfeld nog een blog over Utrecht volgen. Voelt het al als mijn stad? Nee. Heb ik het naar mijn zin? Ja. Hoe zit het nou met het Utrechtse accent? Ik snap er geen bal van.

Zoals jullie kunnen lezen, staat er heel wat moois te wachten. Zoveel cliffhangers, het lijkt wel de laatste aflevering van een random seizoen van Grey’s Anatomy. Tot snel!

8 Comments to “Volgende keer in een nieuwe aflevering van ‘Laura Denkt’”

  1. Gefeliciteerd met je baan. Ga je nu weer terug naar Rotterdam of blijf je nog even in Utreg wonen?

  2. Genoeg te vertellen dus. Alvast van harte met je nieuwe baan. En inderdaad: oh de ironie.

  3. Gefeliciteerf met je baan in Rotjeknor.

  4. Gefeliciteerd met je nieuwe baan in Roffa! Heel benieuwd naar de rest van je verhalen!

  5. Gefeliciteerd met je baan! Maar ironisch is het wel inderdaad haha. Leuk dat je ons nog op de hoogte wil houden, ben benieuwd :)

  6. Yay, Laura is er weer! Ik had echt al veel te weinig leesvoer over chocolade kruidnootjes!

Leave a Reply