Mijn favoriete duo

Wat nou Simon and Garfunkel, Acda en de Munnik of Sonny and Cher? Nee, ik heb een ander favoriet muzikaal duo: Molly en Mathijs.

Het zit zo: Mathijs (mijn lover) is componist. Hij werkt vooral samen als hij muziek maakt, want in zijn eentje vindt hij het moeilijk om liedjes af te maken (iets met perfectionisme). Dus heeft hij zichzelf als doel gesteld om dit jaar elke week een liedje te maken met elke maand een bepaald thema.

Deze keer was het thema collaboration, dus samenwerkingen met andere mensen. Maar goed, er was iets met een verhuizing en tijd en toen moest hij toch heel snel iets maken. Ik kwam met een geniaal idee: waarom neem je niet geluiden van Molly op die je verwerkt? Ook Mathijs zag in dat dit idee geniaal was en ging aan de slag.

Het resultaat is een heeeeel schattig liedje met Molly-geluidjes, de ster van het nummer (hierboven te horen). En ik weet al wat ik wil: een heel album met Molly-liedjes, van mijn favoriete duo: Molly en Mathijs.

4 Comments to “Mijn favoriete duo”

  1. Waar zijn Nick en Simon in dit verhaal??
    Lekker deuntje wel, word ik helemaal ontspannen van! Leuk effect met de kattengeluiden op de achtergrond. Ze worden een famous duo!

  2. 🥺 Heel erg stress-relieving dit.

  3. Dat klinkt best sch(k)attig.

  4. Heerlijke muziek om bij te werken!

Leave a Reply