Robots need love too

Er is iets heel raars aan de hand in de wereld. De wereld wordt geregeerd door robots.

‘Oké sorry, Laura, je zegt vaak rare dingen, maar dit slaat ECHT helemaal nergens op!’ Nee oké, het klinkt vast niet logisch. Het is niet zoals mensen denken dat het is in 2011 (weet je wel, wanneer je van die series of boeken ziet/leest die zich dan in de toekomst afspelen en dat er nu allemaal robots zijn en dat we op de maan leven). Ik heb geen robot die mijn kamer opruimt (helaas). Zelfs zo’n robothondje heb ik niet (maar wel gehad, dat moet ik toegeven). My Life as a Teenage Robot is geen reality serie.

Hoe kom ik dan in godsnaam bij deze stelling? Door blogs en andere websites.  Keer op keer moet ik weer aangeven dat ik geen robot ben die gaat spammen. Daarvoor moet ik rekensommetjes oplossen of onleesbare letters overtypen. Ik vraag me serieus af hoeveel tijd ik daar mee kwijt ben in mijn leven. Ik denk dat ik in die tijd het aidsprobleem kan oplossen.

Dus ik zal het nu maar even duidelijk maken voor al die blogs en websites: IK BEN GEEN ROBOT EN IK GA NIET SPAMMEN. Zo. Hoef ik nu dan ook geen letters meer over te typen?

Overigens, mocht je een robot zijn en dit lezen, een belangrijke boodschap: robots zijn ook mensen deelnemers van onze maatschappij. Robots need love too. Luister bovenstaand liedje maar.

(overigens niet vervelend bedoeld voor de mensen die zo’n klikditaanomtelatenziendatjegeenspammerbentknopje hebben, ik ben heel erg aan het overdrijven, zoals altijd ;))

Tags:

23 Comments to “Robots need love too”

 1. Cool clipje! En je hebt een robothondje gehad, aww. Al lijken die me eigenlijk best saai, haha. Meer van die leuk voor even dingen. Hoop wel dat ‘ie genoeg love kreeg ;) Knap trouwens uit welke dingen jij inspiratie haalt! :)

 2. Tegenwoordig hebben die dingen (ze heten CAPTCHA’s) niet eens zin meer zowat… Er worden nu gewoon mensen uit India ingehuurd om ze op te lossen.

 3. Snik, en het komt allemaal goed (in het clipje).
  Maar het is inderdaad irritant die tekens overtypen, soms kun je niet eens goed lezen wat er staat of je bent te sloom en dan kun je het nog een keer doen. Oele!

 4. Die tekens overtypen is inderdaad heel irritant! Ik reageer gewoon niet meer op mensen die dat hebben. Als je reacties wil dan moet je niet een spamding erbij doen, vind ik dan =)

 5. Wat een goed nummer! Robots need love tooooo!

 6. Heb ik hier eerst ‘FGS78E’ ingetypt en mijn reactie verschijnt niet. Ik ga nu ‘SRC45T’ proberen, eens zien of het daarmee lukt.

 7. wel een coole clip, maar idd… hoe irritant is het om die tekens over te typen! grrrr

 8. heel irritant als je iets moet tikken om te bewijzen dat je geen robot bent.
  Of dat je comment pas verschijnt na goedkeuring.
  Ook zoiets. Ik erger mij daar dood aan;-)

 9. ohh ik heb ook een hekel een aan letter overtikken :(

 10. en soms zitten er van die onmenselijke tekens bij … grmpf

 11. Wat leuk! Soms kan ik echt niet lezen wat er staat en moet ik de onleesbare letters refreshen zodat ik nieuwe krijg – Dán voel ik me wél een robot, he bah.

 12. Het ergst vind ik die “mislukte” reacties : ben je nog volop aan het tikken, is zomaar opeens je reactie er vandoor … om triomfantelijk voor je neus idioot te staan wezen op iemands blog… vervelend ! :( gebeurt ook automatisch, waarschijnlijk ….

 13. Mijn blog is ook versierd met een dergelijk systeem. Maar ja, we moeten ons toch beveiligen tegen de evil “Darth Vader (ik vraag me nog steeds af waar ze het Vader gedeelte vandaan gehaald hebben, hoewel ik de Darth ook niet helemaal snap)” achtige substanties. Maar fijn om te weten dat jij niet zo’n substantie bent. Ik zal het doorgeven aan mijn blog;)

 14. Haat aan spammer! En ik vind die letters die je moet overtypen ook altijd zo irritant :/

 15. Soms zitten er ook van die letters tussen die door elkaar lopen en niet eens leesbaar zijn, dat is pas irritant :/

 16. Kijkt naar het scherm ‘Staat hier een F of een T?’ *vult F in* ” Incorrect” Aaaah!

 17. Je hebt wel gelijk hoor, ik haat het ook altijd als ik dat soort dingen in moet vullen. Gelukkig kom ik dat gigantische probleem niet tegen bij het plaatsen van reacties op jou blog, haha ;)

 18. dat noemen ze vooruitgang, soort van dan. ;)

 19. Ik heb volgens mij nog nooit zo’n invulding van ‘laat zien dat je een mens bent’ in 1 keer goed ingevuld. Waarschijnlijk ben ik een half-robot :)

 20. Je wist al hoe irritant ik die code’s op internet vind. Vooral omdat ik ze heel slecht zie. Maar ja robots zijn wel bedacht door mensen. En robots zouden nooit kunnen doorgaan met bestaan zonder mensen.

 21. Heb de blog niet gelezen, maar ik vind dit een geweldig lied!

 22. Cool! Wat een leuk flmpje! :)

Leave a Reply