Robots need love too

httpv://www.youtube.com/watch?v=aRcXULN6mp4

Er is iets heel raars aan de hand in de wereld. De wereld wordt geregeerd door robots.

‘Oké sorry, Laura, je zegt vaak rare dingen, maar dit slaat ECHT helemaal nergens op!’ Nee oké, het klinkt vast niet logisch. Het is niet zoals mensen denken dat het is in 2011 (weet je wel, wanneer je van die series of boeken ziet/leest die zich dan in de toekomst afspelen en dat er nu allemaal robots zijn en dat we op de maan leven). Ik heb geen robot die mijn kamer opruimt (helaas). Zelfs zo’n robothondje heb ik niet (maar wel gehad, dat moet ik toegeven). My Life as a Teenage Robot is geen reality serie.

Hoe kom ik dan in godsnaam bij deze stelling? Door blogs en andere websites.  Keer op keer moet ik weer aangeven dat ik geen robot ben die gaat spammen. Daarvoor moet ik rekensommetjes oplossen of onleesbare letters overtypen. Ik vraag me serieus af hoeveel tijd ik daar mee kwijt ben in mijn leven. Ik denk dat ik in die tijd het aidsprobleem kan oplossen.

Dus ik zal het nu maar even duidelijk maken voor al die blogs en websites: IK BEN GEEN ROBOT EN IK GA NIET SPAMMEN. Zo. Hoef ik nu dan ook geen letters meer over te typen?

Overigens, mocht je een robot zijn en dit lezen, een belangrijke boodschap: robots zijn ook mensen deelnemers van onze maatschappij. Robots need love too. Luister bovenstaand liedje maar.

(overigens niet vervelend bedoeld voor de mensen die zo’n klikditaanomtelatenziendatjegeenspammerbentknopje hebben, ik ben heel erg aan het overdrijven, zoals altijd ;))

23 gedachtes over “Robots need love too”

 1. Cool clipje! En je hebt een robothondje gehad, aww. Al lijken die me eigenlijk best saai, haha. Meer van die leuk voor even dingen. Hoop wel dat ‘ie genoeg love kreeg ;) Knap trouwens uit welke dingen jij inspiratie haalt! :)

 2. Snik, en het komt allemaal goed (in het clipje).
  Maar het is inderdaad irritant die tekens overtypen, soms kun je niet eens goed lezen wat er staat of je bent te sloom en dan kun je het nog een keer doen. Oele!

 3. Die tekens overtypen is inderdaad heel irritant! Ik reageer gewoon niet meer op mensen die dat hebben. Als je reacties wil dan moet je niet een spamding erbij doen, vind ik dan =)

 4. heel irritant als je iets moet tikken om te bewijzen dat je geen robot bent.
  Of dat je comment pas verschijnt na goedkeuring.
  Ook zoiets. Ik erger mij daar dood aan;-)

 5. Wat leuk! Soms kan ik echt niet lezen wat er staat en moet ik de onleesbare letters refreshen zodat ik nieuwe krijg – Dán voel ik me wél een robot, he bah.

 6. Het ergst vind ik die “mislukte” reacties : ben je nog volop aan het tikken, is zomaar opeens je reactie er vandoor … om triomfantelijk voor je neus idioot te staan wezen op iemands blog… vervelend ! :( gebeurt ook automatisch, waarschijnlijk ….

 7. Mijn blog is ook versierd met een dergelijk systeem. Maar ja, we moeten ons toch beveiligen tegen de evil “Darth Vader (ik vraag me nog steeds af waar ze het Vader gedeelte vandaan gehaald hebben, hoewel ik de Darth ook niet helemaal snap)” achtige substanties. Maar fijn om te weten dat jij niet zo’n substantie bent. Ik zal het doorgeven aan mijn blog;)

 8. Je wist al hoe irritant ik die code’s op internet vind. Vooral omdat ik ze heel slecht zie. Maar ja robots zijn wel bedacht door mensen. En robots zouden nooit kunnen doorgaan met bestaan zonder mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.