Zotte en zalige zoektermen: deel 2

Ik krijg gewoon heel vaak geweldige zoektermen. Vandaar dat dit soort blogjes vaker zullen komen, maar ik geloof (hoop) dat de meesten van jullie dat niet erg vinden.

het gras is altijd groener aan de overkant afkorting

HGIAGADO.

wat zegt ze?

Ik weet niet, ik kon het ook niet zo goed verstaan.

hoe begin je een goed gesprek msn whatsapp

Een goed gesprek begin je in ieder geval niet op msn noch op whatsapp (nee, echt niet!).

draag geen bril in de brugklas

Ja uhhh, daar ben je een beetje laat mee. Ik heb me er niet aan gehouden, sorry.

wat betekent jeukende handen

Dat je handen jeuken, oftewel: een vervelend gevoel aan je handen dat zorgt voor de neiging tot krabben.

moeten emo’s roken?

Hallo, hoe durf je emo’s emo’s te noemen? Ze zijn niet emo, ze zijn zichzelf! Nu dat duidelijk is: ja, ze moeten roken, anders zijn het geen emo’s (voel de verkeerde redenering).

hoe hoor je een brief te schrijven

Het liefst met woorden.

kun jij zonder whatsapp

Ik wel. Een heleboel mensen helaas niet.

ik ben tegen een stilstaande auto aangefietst

Dat is niet zo slim. Volgende keer wat minder drinken graag.

mijn broer van 9 moet een buitenboordbeugel

Als je in het openbaar met hem loopt, doen alsof je hem niet kent. Nee hoor, grapje, ik heb ook zo’n ding gehad. Gewoon magneten bij hem uit de buurt houden.

waarom knipogen mannen

Zenuwtrekje.

heeft de uva leids kwartiertje

Nee, want de UVA zit in Amsterdam, dus dan heet het bij voorbaat al geen Leids kwartiertje.

kort liefdes gedichtje

Ik hou
Van jou

hoe krijg je bezoekers naar je blog

Iedereen op straat met een smartphone aanspreken en een snoepje of koekje geven als ze naar je blog gaan.

hoe weet ik dat iemand met mij flirt

Als hij of zij stelselmatig naar je aan het knipogen is (maar het kan ook een zenuwtrekje zijn, zie hierboven). Dus eigenlijk weet je het nooit zeker.

83 gedachtes over “Zotte en zalige zoektermen: deel 2”

 1. haha waaaarom typen die mensen die dingen op google!!!!????

  (er staat trouwens een typfoutje in: redering ipv redenering :) (of redering is een nieuw woord wat ik nog niet ken)

 2. “Ik ben tegen een stilstaande auto gefietst” goh… dat heb ik ook eens gedaan. Maar toen was ik nog maar 8 (hele goede reden) en kon nog niet zo goed fietsen (betere reden) en ik schrok van een scooter (die zijn ook eng). Beetje jammer alleen dat de man van wie de auto was niet echt blij was en me volledig de huis vol heeft gescholden waardoor ik als een bang konijn gevlucht ben.

  1. Ik heb een plugin met statistieken en daar staan die zoektermen ook bij. En ik denk dat ze zo belachelijk en vooral irrelevant zijn, omdat ik niet echt een niche heb waar ik over schrijf.

   1. Waar…. Wat houdt het in?
    Zijn dat dingen die mensen op google invullen om op jouw site komen,
    of die ze op jouw site in de ‘search balk’ invullen? En waarom zou iemand een vraag stellen in de search-balk? :-S

 3. haha, jij hebt altijd van die geweldige zoektermen! De raarsten bij mij zijn ‘nieuw huis bouwen’ (de afgelopen week 3x! En als ik er zelf op zoek kom ik helemaal niet bij mijn blog uit, dus ik weet nog steeds niet bij welk stukje ze uitkomen, frustratie!!!) en ‘domme durf vraag’ (ehm…).

   1. Haha nee, er is geen verhaal over mijn beugel en magneten, dat heb ik verzonnen :P (maar ik heb wel een beugel gehad)

     1. Het doet me denken aan een liedje bij zo’n kinderprogramma vroeger op tv, zo’n tekenprogramma. Daar zongen ze ook altijd ‘Het gras is groener aan de overkant’. Maar ik weet niet meer welk programma :(

 4. Wat een leuke zoektermen! Blijf ze vooral posten. ‘Hoe hoor je een brief te schrijven?’ Eigenlijk triest dat mensen zoiets blijkbaar moeten googelen, maar het levert jou wel goede zoektermen op.

 5. XD

  Ik heb heel veel zoekopdrachten met ‘joekel’ of ‘joekels’ en, ‘kleine plastic skeletjes’ en ‘misselijk halfgaar deeg.’

  Nou vraag ik je.

 6. Weet je wat je moet doen, een winactie houden waarbij mensen rare dingen op Google moeten invullen die dan naar jouw blog leiden. Degene met de bizarste zoekopdracht wint. Lijkt me wel lachen ;)

 7. Haha, wat grappig! Ik lach mezelf ook altijd helemaal rot op hoe mensen nu weer naar mijn blog komen: van goudvissen tot overlevingspakketten voor aanstaande vaders… don’t ask me why!

 8. Hihi, ik had er ook laatst een paar met jeukende handen… Ergens wel logisch dat ze zo op mijn blog terecht komen, want de titel van één van mijn laatste berichtjes was ‘mijn handen jeuken…’
  ‘k Heb als zoektermen: “handen die jeuken” en “jeuk aan de handen” – misschien is het wel dezelfde stakker die bij jou en bij mij terecht is gekomen ;-)

 9. Hahaha ‘draag geen bril in de brugklas’, kwamen ze bij mij op school ook net iets te laat achter. In de tweede klas is mijn bril namelijk een half jaar kwijt geweest. En niet dat ik dan iets ondernam ofzo, nee, ik ging gewoon de hele tijd aan mijn klasgenoten vragen wat er op het bord stond. En ’n half jaar later bleek die bril van mij gewoon ergens in een lokaal te liggen waar ik nooit meer les had gehad.
  Ohja, ik ben toen ook een keer tegen een stilstaande auto aangefietst. Snap je ‘m? Had niks met drank te maken.

  Tot zover dit verhaal over überzieligheid.

  1. Oké irritant. Ik wilde reply-en op deze reactie: “Het doet me denken aan een liedje bij zo’n kinderprogramma vroeger op tv, zo’n tekenprogramma. Daar zongen ze ook altijd ‘Het gras is groener aan de overkant’. Maar ik weet niet meer welk programma :(” maar dat doet ie dus niet. Maar dat programma is dus as told by ginger.

 10. As told by Ginger! ‘Sommigen zeggen: het gras lijkt veel groener, aan de overkant. Maar ik ben eens gaan kijken, om het gras te vergelijken! En het leek groener, maar dat was het toch niet.’

  Haha zo ongeveer! Was vroeger hopeloos verslaafd daaraan :-)

  1. Oke, ik weet niet of deze comment op de goede plek staat want op mn telefoon ziet het er errug raar uit. Was bedoeld als reply voor een comment ergens hierboven in ieder geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.