Laura’s brieven: Rosalie en Robin

Negenenveertig mensen wilden graag een brief van mij ontvangen. Die brieven schrijven is dan ook wat ik de komende tijd ga doen! Het zijn niet alleen bloggers, maar ook onbekenden of familie. Ik stel vragen (nieuwsgierig als ik ben) en zij geven antwoord!

Rosalie


Klikkerdeklik om het groter te maken.

Rosalie heb ik een paar weken geleden ontmoet met de stoepkrijthappening. Een ontzettend lief meisje dat erg van muziek houdt.En ze heeft een goede muzieksmaak! De quote die ze noemt, hebben we ook nog heel groot op het schouwburgplein in Rotterdam gestoepkrijt. Overigens zat de brief in een mooie envelop, maar ik weet niet meer waar die is haha.

Robin


Ook hier kunt u op klikken.

Ook Robin deed mee met het stoepkrijten! Naast blogs maakt hij ook filmpjes en podcasts.

De brief is opgevrolijkt met leuke tekeningetjes en echt, het moet gezegd worden: wat een mooi handschrift! Wel een beetje jammer dat hij me een watje noemt, vinden jullie niet?

45 gedachtes over “Laura’s brieven: Rosalie en Robin”

 1. Ik denk dat je bij het noemen van watje wel in beschouwing moet nemen, dat hier een verzachtende smiley met een tong uit zijn mond en een knipoog (probeer dit eens na te doen, staat echt niet vrolijk of vriendelijk, meer har har I’m a pirate) bij staat genoemd. Waarschijnlijk is het watje dus een soort van liefkozend bedoeld. Watje!

  1. Nee joh, waar zie je me voor aan haha? Ik heb ze nog niet allemaal geschreven (nog niet eens de helft), maar dat ga ik wel doen.

 2. Robins geweldige stijl is van afstand al duidelijk herkenbaar. Ik ben benieuwd of ik nog een derde brief van ‘m zal krijgen. Op het moment is er radiostilte… (ja flauwe woordgrap) Ben het wel met ‘m eens over dat watje :P
  Het hadden er 50 kunnen zijn trouwens, maar toen ik zag dat je al zoveel aanvragen had dacht ik dat je het wel druk genoeg zou hebben.

 3. Ik vind het lief dat jullie zulke aardige dingen zeggen over mij brief, echt!
  Maar als je goed leest is het één grote rommel! :P
  Ik bedoel: “jouw” ipv “jou” – sorry hoor, maar dít kan écht niet! :P
  Ik moet ook toegeven dat ik er die dag al een stuk of drie had geschreven. Blijkbaar was ik moe. *probeert even zijn eer te redden*

  Desondanks ben ik wel HEEL ERG trots dat ik op het blog sta met mijn brief! Dit voelt een beetje als een oscar winnen. Of een olympische medaille. :)

 4. Laura, wat heb je toch steeds een leuk briefpapier.. Beetje jammer dat je die met die kippetjes niet naar mij had gestuurd.. Was grappig geweest.. De Haan krijgt kippenpapier.. :P

  En dat handschrift van Robin.. Zou hij het echt zelf geschreven hebben? Nog nooit een jongen gezien die zo netjes schrijft! (In principe heb ik hem nou nog niet gezien, maar je snapt me..)

 5. Leuke brieven en antwoorden! Geweldig briefpapier ook Laura! Ik vind die kip heel schattig, maar vind dat papier wat je naar Robin hebt gestuurd vooral heel erg tof! Pluspunten ook voor Robins handschrift (Ik zou willen dat alle jongens in mijn stageklas zo’n handschrift hadden. Zou de nakijktijd toch enigszins inkorten.) en complimenten voor de leuke tekeningetjes erbij, zo valt het helemaal niet meer op dat het niet zo’n versierd briefpapier is.
  Binnenkort de blog van Robin dan ook maar eens bekijken, want daar ben ik na deze brief wel nieuwsgierig naar.

 6. waarom heb ik mij niet opgegeven voor de IKWILOOKEENBRIEFVANLAURAactie? snif…

  En Robin, kan jij al die mannen niet even een lesje schrijven geven? inclusief artsen…..
  offff maak even je eigen lettertype, en wil je die dan naar mij sturen.. wat heb jij een mooi handschrift complimenten…

 7. je briefpapier is inderdaad mooi. En ik wil ook vrienden die Singin in the rain hebben gezien, ik maakte laatst de beste Singin in the Rain opmerking maar niemand had de film gezien en was het allemaal voor niks.zucht.

 8. Dat briefpapier is echt baas. Ik kijk nu al uit naar mijn brief. (Als je er een naar mij hebt gestuurd moet je het trouwens misschien maar even tegen me zeggen, want mijn huisgenoten hebben er nogal kaas van gegeten om andermans post kwijt te maken.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.