Op schoolreisje met juf Laura: de uitkomst

Jaaaaaaaaa, de uitkomst van het schooluitje met juf Laura is bekend! Het was enorm spannend en daarom ga ik het nóg spannender maken door eerst over andere dingen te lullen.

Ik wil jullie nogmaals vragen om toestemming aan jullie ouders voor dit uitje te vragen. Zij moeten jullie ook zakgeld geven, want het museum betaalt zichzelf niet. Na het schoolreisje is het de bedoeling dat jullie als huiswerk een verslag maken. Dit mag door middel van een blog, een handgeschreven brief, een video of een tweet/Facebookbericht met ‘Juf Laura is geweldig!!!’. Wie goed zijn best heeft gedaan, krijgt een sticker.

Oké, oké, ik snap dat jullie de spanning niet meer aankunnen, dus ik zal het verklappen. Tromgeroffel alstublieft. Het is geworden…

NEMO IN AMSTERDAM!!!

Als datum heb ik gekozen voor zaterdag 15 juni. Tijd en ander soort informatie komt later wel, eerst even inventariseren wie er mee willen! Als je mee wil (of twijfelt), reageer hieronder. Binnenkort mail of plaats ik de details.

Dus: wie gaat er mee op schoolreisje met juf Laura? :D

46 gedachtes over “Op schoolreisje met juf Laura: de uitkomst”

 1. *snik* geen nemo voor mij juf laura…
  niet hoe het er nu uit ziet…

  strompel met krukken, en krukken + Riz + NEMO is een helse combinatie.. tenzij je plan is om uiteindelijk in het slotervaart ziekenhuis een kijkje te gaan nemen.. dan ga ik mee heur! ;-)

  Maar heul veul plezier!

 2. In principe wil ik wél, maarrr ik kom dan net terug van een ‘weekendje’ (wat dus geen weekend is maar gewoon een donderdag en vrijdag) weg en die zondag ga ik naar Pinkpop (eerste jaar als dagjesmens, :'()

  Het is dus wel een klein beetje proppen, en misschien moet ik ook nog een keer werken maar hou me sowieso maar op de hoogte :)

 3. Nou ja zeg. Ik heb de rest van het jaar slechts op een zaterdag een afspraak en wel op de dag van het schoolreisje. Met tranen in mijn ogen meld ik mij hierbij dus af. Snik, snotter, snuit, snuif.

 4. Whei, ik kan helaas niet. Laat dit nou net de enige dag in juni zijn dat ik écht niet kan met mijn diploma-uitreiking (tenzij ik niet zou slagen, maar dat heb ik er ook net niet voor over haha). Wat jammer juf, snik snik.

 5. Als ik er als halfslachtige soortvanblogger bij mag zijn: het is m’n eerste vakantiedag, dus ik kan :D! Ik beloof plechtig een prachtverslag te schrijven.

  1. Noooo Esra! Laat je broer lekker een andere keer trouwen!

   Ik ga even kijken hoe het loopt, maar tot nu toe lijkt het erop dat ik mee kan op schoolreisje :D maarr pin me er nog niet op vast moet nog eventjes wat afwachten!

 6. Klinkt tof en ik mag erin met mijn Museumjaarkaart. Moet tegen die tijd even kijken of ik al klaar ben met de presentatie om mijn scriptie te verdedigen maar als ik tijd heb zal ik er eens over nadenken! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.