Liefdeslessen van tante Laura: hoe moet ik communiceren via Whatsapp?

Praten, brieven schrijven, faxen: nee, de jongeren van tegenwoordig weten niet eens meer wat sms’en is. Al het contact verloopt via Whatsapp. En dat is niet erg, want Whatsapp is gratis (praten ook, maar dat terzijde). Maar het is zo verdomde moeilijk. Gelukkig kan tante Laura hiermee helpen.

Allereerst is het belangrijk om zoveel mogelijk groepen aan te maken. De welke sokken trek jij aan-groep, de ik verveel me-groep en natuurlijk de beoordeel je scharrel op de schaal van koetjesrepen tot Ferrero Rocher-groep. Zet de geluid- en trilfunctie hierbij vooral aan, zodat iedereen kan horen hoe populair je bent.

Op Whatsapp kun je zien wanneer iemand online is geweest en dus jouw berichtje heeft gelezen. Maak gebruik van deze informatie! Vooral wanneer je met een potentiële lover aan het communiceren bent. Was hij wel online, maar heeft hij niet gereageerd op jouw prangende vraag/smileyvaneenwillekeurigbeest, zorg dan dat hij hier niet mee weg komt. Wat nou andere prioriteiten? REAGEREN ZUL JE!

Maar zelf reageer je uiteraard niet meteen, want dan ben je wanhopig. Wacht minstens een uur met reageren, wanneer hij/zij degene is die het gesprek begint. Want zo makkelijk ben jij niet te vangen.

Mocht je toevallig ruzie krijgen met je (potentiële) lover, spreek dan vooral niet af (in het echt dus, real life), want dat is stom. Vecht de ruzie uit via Whatsapp, zodat het nog meer explodeert. NIET BELLEN, want bellen is niet gratis.

En last but not least: zet een hartje en de naam van je lover in je schermnaam. Uit nostalgie naar MSN (of wacht, jullie weten natuurlijk niet meer wat dat is, laat maar).

19 gedachtes over “Liefdeslessen van tante Laura: hoe moet ik communiceren via Whatsapp?”

  1. En dat is niet erg, want Whatsapp is gratis (praten ook, maar dat terzijde). Haha, goed punt!

    Leuk stukje! Doet me weer denken aan de MSN-perikelen van vroeger! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.