Ik ben voor Chocovember

Deze maand is verschrikkelijk. Nee, niet omdat het steeds kouder wordt. Nee, niet vanwege de cadeautjesstress. Het gaat me om Movember.

Ja, Movember is voor het goede doel, maar oh wat heeft dat veel consequenties. Daar kun je iets veel beters voor verzinnen: mannen die de hele maand shirtloos moeten rondlopen (maar dan alleen die met een goed lichaam), elke dag van november chocolade eten (chocovember) of heel november dagelijks een liefdesverklaring geven aan je lover.

Maar als man je gezichtsbeharing laten staan? Dat is echt belachelijk. Je hebt vrouwen, veel vrouwen, die daar wel van houden. Ze zien niet in dat dat harig gedoe daar op zijn mooie gezichtje een stofnest met bacteriën en de spaghetti van vorige week is. Dat zoiets prikt (zeker die driedagenbaardjes) tijdens het zoenen. Dat je floepiewoepiedoepie zo op een Neanderthaler lijkt.

Mijn vriendje heeft één keer zijn baard en snor laten staan, toen ik tien dagen op vakantie was. Gelukkig schoor hij het af, voordat ik terug kwam, want anders hadden jullie dat kleffe stukje van een week geleden niet kunnen lezen.

Dus mannen, kap met Movember en doe met mij mee aan Chocovember!

22 Comments to “Ik ben voor Chocovember”

 1. Mogen vrouwen ook meedoen aan chocovember? ;) Zo ja, dan doe ik direct mee, al had ik ook al chocoktober. :)

 2. Neee, een baardje is sexy!

 3. Maar mijn ventje is knap met een baard :O Zonder ook, maar toch. Voor het prikken maakt het niet uit (hij prikt toch wel) en hij doucht meer dan vaak genoeg zodat ik mij over stofnesten geen zorgen hoef te maken :)
  Tenslotte is het voor het goede doel!

 4. Oh ik vind baardjes ook zo leuk staan bij m’n vent.

 5. Er is helemaal niets mis met een fatsoenlijke baard. Zeker niet als de persoon in kwestie er ook een mooi exemplaar kan kweken.

 6. Ik denk niet dat chocovember werkt voor mij aangezien elke maand voor mij chocovember is ^^ Maar ik vind het idee leuk ;)

 7. Jaaaa, chocolade! Goed idee om daar een maandlang van te genieten ;-)

 8. Ik vind het wel wat hebben hoor… Dat movember. Mening bovenlip knapt er enorm van op.

 9. Ik ben het helemaal met je eens! Nee aan baarden en snorren! Ja aan chocolade!

 10. Ha, ik vind mn lief juist best aantrekkelijk met een beetje baard! Zonder krijgt hij een beetje een blotebillengezicht haha. Anders doen we gewoon óók chocovember?

 11. Echt hoor, kriebelbaardjes :( Ik ben er geen fan van. Soms kan het wel sexy staan, maar dat is ook alles :)

 12. Wat is er mis met neanderthalers? 99,8% van hun DNA kwam overeen met dat van jou… (ja, ik kan heel goed googelen) Harige kin ftw 8)

 13. Hoeraaa voor chocovember!

 14. Neuh. Chocola is duur. Niet scheren is gratis en kost ook nog ’s minder moete!

 15. Ik hou ook echt NIET van gezichtsbeharing, haha… Vooral snorren, brrr. Gelukkig doet ook mijn vriendje er niet aan mee.

 16. Ik vind het wel leuk :) En bij iedereen die je in november met een belachelijke snor ziet, kun je je afvragen of hij het altijd heeft of dat het voor Movember is en dat speculeren vind ik ook leuk.
  En al met al gaat er natuurlijk geld naar een goed doel, dus ja.

 17. Haha! Stiekem vind ik een klein beetje een baard wel heel erg mooi. (Maar niet zo’n sinterklaasbaard hoor! :P). Jouw idee van chocovember is trouwens echt helemaal niet verkeerd! :D

 18. Driedagenbaardjes zijn echt killing. Maar de wat langere baard daarentegen, weke knieën krijg ik ervan.

 19. Ik vind het eigenlijk wel een goed initiatief (don’t hate me), en stiekem zijn baardjes best wel sexy..

Leave a Reply