Ik ben voor Chocovember

Deze maand is verschrikkelijk. Nee, niet omdat het steeds kouder wordt. Nee, niet vanwege de cadeautjesstress. Het gaat me om Movember.

Ja, Movember is voor het goede doel, maar oh wat heeft dat veel consequenties. Daar kun je iets veel beters voor verzinnen: mannen die de hele maand shirtloos moeten rondlopen (maar dan alleen die met een goed lichaam), elke dag van november chocolade eten (chocovember) of heel november dagelijks een liefdesverklaring geven aan je lover.

Maar als man je gezichtsbeharing laten staan? Dat is echt belachelijk. Je hebt vrouwen, veel vrouwen, die daar wel van houden. Ze zien niet in dat dat harig gedoe daar op zijn mooie gezichtje een stofnest met bacteriën en de spaghetti van vorige week is. Dat zoiets prikt (zeker die driedagenbaardjes) tijdens het zoenen. Dat je floepiewoepiedoepie zo op een Neanderthaler lijkt.

Mijn vriendje heeft één keer zijn baard en snor laten staan, toen ik tien dagen op vakantie was. Gelukkig schoor hij het af, voordat ik terug kwam, want anders hadden jullie dat kleffe stukje van een week geleden niet kunnen lezen.

Dus mannen, kap met Movember en doe met mij mee aan Chocovember!

22 gedachtes over “Ik ben voor Chocovember”

  1. Maar mijn ventje is knap met een baard :O Zonder ook, maar toch. Voor het prikken maakt het niet uit (hij prikt toch wel) en hij doucht meer dan vaak genoeg zodat ik mij over stofnesten geen zorgen hoef te maken :)
    Tenslotte is het voor het goede doel!

  2. Ha, ik vind mn lief juist best aantrekkelijk met een beetje baard! Zonder krijgt hij een beetje een blotebillengezicht haha. Anders doen we gewoon óók chocovember?

  3. Ik vind het wel leuk :) En bij iedereen die je in november met een belachelijke snor ziet, kun je je afvragen of hij het altijd heeft of dat het voor Movember is en dat speculeren vind ik ook leuk.
    En al met al gaat er natuurlijk geld naar een goed doel, dus ja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.