WC(MS)

Ik denk dat in september de eerste was, samen met de chocoladekruidnootjes. De zon deed toen nog hard zijn best, maar zie je mij boeien? Er is altijd een goed excuus voor chocolade.

Ik mag hópen dat jullie weten wat WCMS is, maar zo niet (Schaam je!): het staat voor Warme Chocolademelk Met Slagroom. In hoofdletters ja, want het is Goddelijk.

Je hebt van die mensen die zeggen warme chocolademelk te drinken met mij. Dat is prima. Ik zit met ze in een cafeetje en dan bestellen we het.
‘Warme chocolademelk graag,’ zeggen ze dan.
‘Met slagroom?’ vraagt de serveerster.
Hun antwoord? ‘Nee.’

Dat is toch de horror? Ik bedoel, warme chocolademelk zonder slagroom, dat is gewoon WC. Goor dus. Ranzig. Niet te zuipen.

Je snapt wel dat ik met die mensen geen vrienden meer ben.

Tags:

19 Comments to “WC(MS)”

 1. Ik sluit me hier volledig bij aan. Neem dan meteen Fristi.

 2. Oeps. Maar het punt is dat het al heel wat is als we hier chocolademelk in huis hebben (een zakje/pakje want ik weet niet hoe ik het zelf moet maken), maar een bus slagroom is dan helemaal teveel gevraagd (en nee, dat ga ik ook niet helemaal zelf opkloppen). Dus. En ik heb het nog nooit besteld in een restaurant – confesssssion – maar als ik dat zou doen zou ik het wel met slagroom doen hoor.

 3. … Ik lust geen chocolademelk, warm of koud. Wel slagroom.

 4. Maar… ik word ziek van slagroom!!

 5. Ik neem zelf zonder slagroom. Sorry Laura.

 6. Jaaaaa mét!!
  Okee vooruit, als ik thuis ben, drink ik het vaak zonder omdat ik nu eenmaal niet altijd slagroom in huis heb…
  Maar in een café ofzo dan moet het het mét! :)

 7. Ja maar als je van die lekkere opgeschuimde romige melk hebt waar je zelf nog de chovola doorheen moet mengen is het wel lekker! Als je gewoon Chocomel in de magnetron gooit hoort er wel slagroom bij.

 8. Ja, met slagroom natuurlijk! You’re my girl!

  Als ik al eens ga koffie drinken met ander vrouwpersonen, krijg ik wel eens opmerking ‘jij neemt ook altijd wat je wilt’ of zoiets. Geen koffie dus, maar chocolademelk met slagroom, daar kijken mijn soortgenoten dan soms zo verlekkerd naar, dat ik het ze gewillig aanbied. Maar slechts een enkeling durft te proeven. Ze missen een hoop.

  It’s WCMS time!

 9. Ga all the way of doe het niet inderdaad. I LOVEEEE Warme Choco Met Slagroom!

 10. Chocolademelk zonder slagroom is geen chocolademelk :P

 11. Ik vind slagroom niet lekker, chocomel wel… Maar ik drink wel voornamelijk thee gelukkig ;-)

 12. Chocolademelk = lactose, slagroom = lactose
  Allebei is teveel en als ik dan moet kiezen, dan ga ik uiteraard voor de WC.
  Snap je het nu?

Leave a Reply