Zotte en zalige zoektermen (20)

hoe wordt boterbier genoemd

Boterbier.

Hoe begin je een gesprek in de bus

‘Je stinkt.’

je bent de liefste dochter ter weereld

I know.

hoe krijg je een vridin tijdens uitgaan

Een meisje van top tot teen bekijken, arm om haar schouders leggen en dan zeg je, met een walm alcohol uit je mond: ‘Deed het pijn toen je uit de hemel kwam vallen?’ Vervolgens geef je een dikke, natte kus op haar mond. Succes gegarandeerd.

hoe te dansen als man tijdens het uitgaan

Heel hard schudden met je kont.

waar moet je je spreekbeurt over houden

Over mij.

hij stuurt kusje

Wat een creep.

ideeen die niet verzonnen zijn

Ce n’est pas possible.

Ik Doe Mijn Spreekbeurt Over Leeuwen

Oké Is Goed  Hoor.

waar moet ik over bloggen

Over mij.

17 Comments to “Zotte en zalige zoektermen (20)”

 1. Denk je dat die persoon googelde naar ideeën die nog niemand had verzonnen, zodat hij ze zelf kon verzinnen? En daar naar GOOGELDE?

 2. haha daar zijn ze weer! Geniaal. Wat zoeken mensen toch een gekke dingen. Ideeën die niet verzonnen zijn? Vraag je dan google om je een lumineuze uitvinding voor te schotelen zodat jij er mee weg kan lopen? :D

 3. Geweldig, ik moet hier elke keer weer om grijnzen! Vooral dat dansen als een man :P

 4. Ja Praten Met Steeds Een Hoofdletter Aan Het Begin Van Een Woord Is Toch Best Wel Lastig.

 5. Leuk weer, en wat is trouwens een ‘vridin’?

 6. Het moet wel allemaal over jou gaan valt mij op…
  Even denken, wat kan ik over jou bloggen??

 7. Hoe je moet dansen vind ik nog wel een logische levensvraag, maar serieus waar, verwacht je daar nou echt een how to video van? :’)

 8. Vroeger had je in de Hitkrant of Breakout altijd zo’n intieme vragen onderdeel. Lijkt wel of deze vragen nu allemaal bij jou uitkomen ;) jouw antwoorden zijn trouwens wel een stuk leuker dan die uit de puberblaadjes.

 9. Altijd fijn om te lezen! :-)

  Als ik de zoektermen op mijn blog lees, dan krijg ik soms zo’n medelijden met die mensen. Heb je dat ook wel eens? Dan vind ik het jammer dat er geen e-mailadres bij staat zodat ik hen het antwoord kan verklappen (“wie onderzoekt dat de hemel blauw is”, “liedje met lambada erin”), of troosten (“kunnen elkaar ook vergeten”, “platenspeler draait omgekeerd”, “nog geen rupsen kunnen vinden”, “gedoctoreerd weet niet wat te doen”).
  Anderzijds is het maar goed dat er geen e-mailadressen bij staan, want er zou echt wel veel tijd in kruipen. ;-) En bij sommige wil ik het ook niet weten (“heb me verlaagd tot sm louter uit verliefdheid”).

 10. Haha, wat zijn ze weer leuk!

 11. Haha. Mijn zusje zei een keer dat ze bíjna ergens over had nagedacht. Dat was natuurlijk een contaminatie van erover nadenken en bijna gedaan hebben. Maar leverde leuke discussies op (want ze wilde niet toegeven dat je het niet kunt weten als je ergens bijna aan gedacht hebt).

Leave a Reply