Jaaaa, een narcistisch blogje! (is dat niet een tautologie, Laura?)

schommelenisawesome

Zonder selfie niet compleet. Like + retweet is LR back. #nofilter #schommelenissupah 

Een aantal weetjes, because I know you love me en omdat bloggen zo narcistisch is dat dit er ook wel bij kan. En ja, ik ben expres elke weetje begon met ‘ik’.

– Ik houd ervan om het woord semi voor dingen te plakken. Ja, ze vindt hem semi-leuk. Het is semi-klaar. Het is gewoon semi-semi.
– Ik krijg er een kick van om over het zebrapad te lopen als er net auto’s met een enorme snelheid aan komen rijden, zodat ze hun snelheid wel móeten verlagen ( do not try this at home).
– Ik geloof dat ik Doctor Who toch best wel leuk begin te vinden. Ik bedoel, er komt vet in voor dat schattig is. Schattig! Hoe verzin je het.
– Ik kijk bijna elke dag op beautyblogs (vooral www.l@uR@liiCii0uSsSs.blogspot.com), terwijl ik alleen af en toe mascara draag.
– Ik heb laatst het woord ‘boemboemmuziek’ gebruikt in een serieus gesprek.
– Ik heb geen onesie and I’m proud of it. Ik bedoel, hoe moet je dan plassen? Hebben die mensen altijd een luier aan ofzo? Zit die ingebouwd in de onesie?
– Ik heb zo’n ongelooflijke hekel aan mensen met knipperende fietslampjes. Het is verboden en met een goede reden: ieder mens zou er een epileptische aanval van krijgen.
– Ik heb de meest awesome lezers van iedereen. En jij bent de leukste!

20 Comments to “Jaaaa, een narcistisch blogje! (is dat niet een tautologie, Laura?)”

 1. Mijn ex-vriendje was nog erger. Die ging dan op het zebrapad staan. Want als ze hem aanreden kreeg hij een schadevergoeding. Van lotje getikt, zeg ik je!

 2. Dat van die onesies vraag ik me ook altijd af. Geef mij maar gewoon een paar trackies.

 3. De tweede herken ik een beetje ja… Lekker doorlopen en dan met zo’n hoofd erbij van: ‘ha, ik mag hier lekker TOCH lopen.’
  En dat met de onesies vraag ik me dus ook af. Dat is toch niet handig?

 4. Dat zebra lopen is heel herkenbaar. Al probeer ik het wel zo te doen dat mocht er niet gestopt worden, dat ik er toch zonder kleerscheuren vanaf kom.

 5. Ik ben echt wel je leukste lezer, ja. En bescheiden.

 6. Ha! Dankje. Ik heb ook geen onesie om precies dezelfde reden. Dat is toch mega onhandig. :’)

 7. Heb jij een zebrapad thuis? Supersemicool!
  Leuke blogs waarom ik hardop om moet lachen zijn leuk ^_^

 8. De Adipose! En Catherine Tate als Donna Noble is ook een geweldige companion!

 9. let toch maar op met puntje 2, seffes zijt ge semi-Laura

 10. Haha ik heb ook iets met het woord semi de laatste tijd! En lekker makkelijk zo met overal ‘ik’ als eerste woord, ik struggle daar namelijk altijd mee mee dit soort artikelen – dat ik mijn zinnen enorm krom ga buigen zodat ik in elk geval niet telkens met ‘ik’ begin :P Vind je beautyblogtic wel leuk (al had ik het niet bij je verwacht). Zo was ik in het begin ook, nu totaal niet meer dus misschien komt het ook nog bij jou mocht je het willen… haha.

 11. Haha, wat een leuk artikel! Dat van die onesie is sowieso ook herkenbaar, ik vind ze echt NIET mooi en naar het toilet lijkt me ook vrij lastig. Knipperende fietslampjes vind ik ook vreselijk en die zebrapad kick maak ik me ook wel eens schuldig aan, wat het eigenlijk nog linker maakt door mijn visuele beperking. Last but not least volg ik ook een hele rits beautyblogs terwijl ik make-up steeds meer als een ‘moetje’ begin te zien en er dus zeker geen plezier aan beleef, kwestie van gewenning denk ik :) Al volg ik geen blogs die echt uitsluitend over make-up gaan.

 12. HIhi – met zo’n laatste zin mag je altijd narcistische blogjes schrijven. (Leuk blogje, trouwens).

 13. Ik ben helemaal blij met die laatste zin van jou…

 14. Dat van die onesies zou ik ook wel willen weten. Hoe doen mensen dat toch met plassen etc?

 15. Ik moest echt heel hard nadenken wat je nou met een ‘onesie’ bedoeld, ik ben niet zo’n modemens geloof ik!? (en vind je het gek als ik mezelf heb opgelegd om een half jaar geen kleding/schoenen/alles-wat-onder-die-categorie-valt te kopen). Dus de onesie trend heb ik gemist. Geeft niks, als zoveel mensen zich al afvragen hoe je dan moet plassen….

  weetje 2; herkenbaaaaaar! doe ik zelf ook het liefst (soms slaat mijn hard dubbel over als ik denk shit stopt die auto wel??)

 16. Jaa dat met die zebrapaden is ook een beetje mijn doel. Of net als het groene licht begint te knipperen en dus bijna rood wordt. Maar als ik in de auto zit word ik altijd pissig als mensen dat bij mij doen :p

 17. Yes, ik ben de leukste! :P Wow, dat met die zebrapaden doe ik ook.. En dan de blik van automobilisten, geniaal!

 18. Heerlijk! Ik dwing automobilisten ook altijd om te stoppen als ik wil oversteken. Heerlijk om die blik te zien als je ze blijft aankijken!

Leave a Reply