What’s going on? No. 1

wIYGWPVb2snV6Dq__hipSKfYqxq1in7fb6Y3hDG0pUU=w591-h553-no
Dikkie met al haar vrienden.

Zo’n blogje dat je denkt van: ik heb wel dingen te vertellen, maar die zijn niet boeiend genoeg voor één blog. Dus. Dat.

– Ik heb op maandagavond van tot tien uur college en op dinsdag tot negen uur. Dat betekent dat ik op maandag om half twaalf thuis ben en de dag erna om half elf. Zzzzz.
– Wat wel heel leuk is van het eerste vak (dat een deeltijdvak is, omdat ze zo slim waren om de twee vakken dit blok van de premaster tegelijkertijd te laten vallen, dus ik moest het wel in deeltijd volgen) is dat er zulke interessante mensen zitten. Neem bijvoorbeeld de beroepsmilitair die deeltijd wijsbegeerte studeert. Dat is toch een geweldige combinatie?
– Dikkie heeft ’s nachts een zakje met snoepjes opengescheurd, alle snoepjes opgegeten en ze vervolgens uitgekotst. Ik denk dat ze issues heeft door de naam die we haar gegeven hebben.
– Ik heb een beetje last van een blogdip, hellepie. Weet iemand iets waar ik echt over MOET schrijven? (of ik het echt doe, is een tweede)
– Schaatsen is leuk. Vooral met je lover. Ga schaatsen, mensen (maar val niet).
– Het enige goede aan de winter is dat je een legitieme reden hebt om een muts op je hoofd te zetten als je eigenlijk veel te vet haar hebt (guilty).
– Ik dacht dat The Hunger gGames voor tienermeisjes was met het niveau van Twilight, maar de eerste twee films (vooral de eerste) zijn echt leuk.
– Wall-E daarentegen vond ik een beetje tegenvallen (waarschijnlijk waren de verwachtingen te hoog, omdat iedereen er zo lyrisch over is).
– Hebben jullie nu ook dat liedje van Marvin Gaye in je hoofd?
– Het begint echt eng te worden met al die zwangere bloggers, het lijkt wel een become pregnant-tag. En nou ja, ik doe niet aan tags. Moge dat duidelijk zijn.
– Ik heb zin om weer gekke dingen te doen met mensen, zoals in het verleden toen ik warme chocolademelk op het station uitdeelde, terwijl het sneeuwde en random mensen uitzwaaide op het station. Who’s in?

16 Responses to “What’s going on? No. 1”

 1. Hunger Games inderdaad! Ik dacht ook echt dat het zooo duf was maar ik ben helemaal verslingerd aan het verhaal. Alhoewel dat misschien wel erg teenage-fanboy klinkt, ok doei.

 2. Hunger games inderdaad gaaf. Wall-E vond ik ook top, ik doe wel mee aan tags maar niet aan die enge tag waar jij het nu over hebt.. brrr moet er niet aan denken!
  Oh, op welk station ga je staan? lust wel een koppie warme chocolade melk :)

 3. “zoals in het verleden toen ik warme chocolademelk op het station uitdeelde, terwijl het zwanger was en random mensen uitzwaaide op het station. Who’s in?” >> Ehm, warme chocolademelk op het station terwijl het zwanger was? Weet je zeker dat je niet aan tags doet ;)
  Hungergames is zeker geweldig!

 4. ’terwijl het zwanger was’? Huh? Obsessed much? :P

 5. Aww Dikkie is zo cute! Neem je hem mee naar kantoor? Kom ik met Muis ;)

 6. Ja, ik had ook dat liedje in mn hoofd en ik snapte even niet waarom. :-)
  Schattige foto van Dikkie die zo te zien niet kan kiezen.

 7. Theekransje van Dikkie is leuk !

 8. BUUUUUHHH college tot zó laat!

 9. Ik prefereer de boeken. Bij het kijken van de films word ik enorm afgeleid van Josh Hutchinson z’n hoofd. Wat de man ook doet, hij kijkt constant alsof hij een darmobstructie heeft.

 10. ooooh die laatste!!! I’m in!

 11. Trackbacks

Leave a Reply