Vijf dagen zonder slaaf: een verslag

Jeroen ging naar Istanbul. Ja. Niet met zijn minnaar ofzo, maar gewoon met zijn studie. Scholen bezoeken (hij studeert voor leraar economie, I know, boringgg), een beetje cultuur en vooral veel eten en drinken.

Ondertussen zat ik thuis. Zonder slaaf. Ik heb het nog nooit zo moeilijk gehad in mijn leven. Wie moest nu mijn eten koken, mijn rug masseren, horen welke gekke dromen ik nu weer heb gedroomd? Het was een hel. Maar ik heb het overleefd. Hier mijn verslag.

Aantal keer dat ik gekookt heb: 0 (lang leve restjes en patat)
Aantal minuten dat het me kostte om in slaap te vallen zonder een knuffel/kacheltje van 1.85 m naast me: 80.000
Aantal stukjes spekkoek gegeten met Manon als troostvoer: zeg ik niet
Hadden jullie ook niet al een groot stuk kwarktaart genomen daarvoor:
Hoeveel keer genoten, omdat ik kon föhnen zonder dat iemand klaagde over hoofdpijn, of een hersenloze serie kon kijken zonder dat iemand klaagde over hoofdpijn, of klagen zonder dat iemand klaagde over het klagen: 80.000
Aantal keer geskypt met slecht internet en een hoop lawaai op de achtergrond (niet van mijn kant): 2
Aantal kleffe whatsappjes: 50
Hoeveel heb je hem gemist: ontelbaar veel
Wat was het eerste dat hij deed toen hij je zag: klagen over dat de paspoortcontrole zo lang duurde
Hoe houd je het met hem vol: hij kookt voor me
Hoe blij ben je dat hij er weer is: ligt eraan wat hij vanavond gaat koken
Hoe houdt hij het met je vol: ik weet niet waar je het over hebt

14 gedachtes over “Vijf dagen zonder slaaf: een verslag”

  1. Vijf dagen zonder slaaf. Dat zou best een een reality-show in Essos kunnen zijn, nadat Daenerys Targaryen alle slaven vrij maakte. Een cameraploeg volgt dan voor een maand of drie een vijftal slavenhouders vlak nadat ze hun slaven verliezen.

  2. Hahahaha ik heb hier ZO hard om gelachen. Hahaha, echt ontzettend leuk. En spekkoek is HEEL fijn troostvoer. Mmm. Gelukkig heb je het overleefd, het was blijkbaar een hele strijd, hihi. Liefs, Stella.

  3. fantastisch ben je, echt

    (oke ik heb gelogen op mijn blog want ik bezoek je blog dus niet (meer) dagelijks maar ik vermaak me wel weer kostelijk als ik alles bijlees, heerlijk zaterdagavondvertier!)

    1. Ik vergeef het je, want ik blog ook niet (meer) dagelijks :P Maar ik ben blij dat ik in ieder geval voor zaterdagavondvertier heb kunnen zorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.