Joehoe, waar ben je?

Joehoe. Ik ben momenteel aan mijn s-woord aan het schrijven (‘Oh? Volgens mij ben je gewoon deze blog aan het schrijven hoor.’ Ja, er bestaat ook zoiets als pauze hoor. ‘WHAT’S UP WITH THE ATTITUDE, BITCH?!’). Hoe dat gaat? Nou, laat ik het omschrijven: ik zit in mijn pyjama (het is vier uur), overal liggen artikelen en boeken en slechts 1 op de 10 maaltijden die ik eet zijn enigszins normaal te noemen.

Elke dag hebben jullie natuurlijk lopen janken, want wat moet je zonder een blog van de famous LD? Stapels vol met brieven heb ik gekregen, mijn hele inbox stroomde vol met jullie ‘Wanneer komt er weer een nieuwe blog? Ik heb daar RECHT op als lezer.’-gezeik. Ik was enorm bang dat ik aan de schandpaal genageld zou worden op een forum, dus tik ik in alle haast maar even dit blogje.

Want wat kunnen jullie na het s-woord verwachten van mij? Tutorials, diy’s, outfits of the days en natuurlijk vlogs. Alles uiteraard wel afgewisseld met een gesponsorde post (#spon), want er moet ook geld verdiend worden.

Ik loop natuurlijk met jullie te dollen. Want ik heb geen idee wat jullie kunnen verwachten. Het leven is één grote verrassing.

En nu ga ik weer verder. Okbye.

Tags:

12 Comments to “Joehoe, waar ben je?”

  1. Haha! Heel veel succes nog! Ik kijk nu al uit naar die gesponsorde artikels. ;-)
    Liefs

  2. Heel veel succes!! Nog een week te gaan of mag je nog iets langer aan je s-woord werken?

  3. Ik lees DIY altijd als DUI (wat ‘driving under influence’ betekent). Ha. Een do it yourself van hoe je dronken aan het verkeer deelneemt. Die wil ik wel lezen :p

  4. In ieder geval een gezellig Kopjesbezoek, toch? :)

    (Haha, ik ging eergisteren afspreken met iemand die we allebei kennen en die had een heel grappig verhaal over jullie kat :P).

  5. Haha, succes! (Dat is wel een geaccepteerd s-woord gelukkig)

  6. Ik ben langzaam weer aan het beginnen met de blogs lezen die ik volgde en al door deze post, weet ik waarom ik graag jou blog las. Heerlijk geschreven. Succes!(:

Leave a Reply