In het Rotterdamse: de eerste week

‘Alweer een verhuisupdate?’ Ja hallo, de laatste maand van mijn vakantie (die nu officieel voorbij is) bestond alleen maar uit het wennen aan mijn pasverworven single lady-status en de daarbij behorende verhuizing, can I live?!

Dus. De eerste week. Het was een week zonder werkend fornuis, wasmachine en het belangrijkste: zonder wifi. Als blogger, community manager en parttime internetverslaafde was dat best wel dat je zegt van: goh, wat uitdagend. Ik had me uiteraard wel voorbereid, maar weet je wat het is met dit soort dingen? Je weet nooit wat je te wachten staat.

Zo had ik duizend films gedownload gekocht en alle artikelen voor het eerste blok uitgeprint, zodat ik tenminste iets nuttigs kon doen, die twaalf dagen zonder internet (ik heb het nu dus nog steeds niet). Ik bedacht me dat ik alle tijd zou hebben om alles op te ruimen in het nieuwe huis, uitvoerige knuffelsessies met Dikkie te houden en eindelijk eens te gaan hardlopen met Zombie Run.

Daar kwam allemaal niets van terecht. Kijk, het is de eerste keer dat ik in een stad woon en bovendien wonen hier ook allemaal vrienden familie van me. Dat betekent dat je spontaan (!!!) dingen kunt doen. Als compulsieve planner had ik daar totaal geen ervaring mee, maar na deze week ben ik een pro.

De eindstand is dus als volgt:
– Ik heb twee afleveringen van Once Upon a Time gezien.
– Alle artikelen voor college liggen nog ongelezen op mijn bureau.
– Opgeruimd zou ik mijn huis niet bepaald noemen.
– Dikkie krijgt af en toe een aai.
– Hardlopen? Wasda?

Oftewel, als ik deze eerste week kan overleven, dan lukt dat de rest van de tijd hier me ook wel.

7 Comments to “In het Rotterdamse: de eerste week”

  1. Een goed begin is het halve werk… En deze week leest als een goed begin..

  2. Haha ach school en opruimen kan soms best even wachten. Afleiding en plezier zijn ook belangrijk. Het klinkt in ieder geval heel leuk allemaal!

  3. Maar je hebt je zo te horen wel vermaakt, en dat is uiteindelijk ook belangrijk, toch? Zie het als je inburgeringstijd in de stad. Dat praat een hoop goed, denk ik.

  4. Geen wifi vind ik best wel het ergste aan verhuizen… Ik woon dan ook in een godvergeten gat waar ik zelfs niet (heel stiekem) op de wifi van de buren kon… En Once upon a time is goddelijk!

  5. Klinkt geweldig. Al moet het natuurlijk niet zó gezellig worden dat er niks meer van je studie terechtkomt ;)

Leave a Reply