Daag jezelf uit: oktober

Een paar jaar geleden begon ik met een rubriek op mijn blog die, hoe raad je het, ‘Daag jezelf uit’ heette. Hiervoor bedacht ik elke maand vijf uitdagingen voor die maand, want dat is leuk. En guess what: de rubriek is weer terug. Dit zijn de uitdagingen voor oktober om het leven mooier, spannender en gekker te maken. Aan jou de keuze om ze uit te voeren of niet.

1. Lees de krant eens he-le-maal. Ja, zelfs de dubieuze pagina’s en vooruit, ook de stripjes.

2. Geef alle kinderen die je tegenkomt een high five. Volwassenen mag ook natuurlijk.

3. Swipe op Tinder iedereen naar rechts en begin een gesprek met alle matches. ‘Hoi, hoe gaat het?’-gesprekken zijn niet toegestaan.

4. Geef een keer eerlijk antwoord als iemand vraagt hoe het met je gaat.

5. Reageer en vertel me wat het engste is dat je ooit hebt gedaan.

5 gedachtes over “Daag jezelf uit: oktober”

 1. Tinder…iets zegt me dat ik daar problemen mee krijg ;)
  Ik ben heel hard aan het denken wat nou het engste is dat ik ooit heb gedaan, maar heb werkelijk geen idee? Niet zo’n daredevil schijnbaar!

 2. Ik denk dat ik heel wat uit te leggen heb als ik ineens Tinder op de telefoon zou hebben :-)

  Maar het engste wat ik heb gedaan is toch een kind op de wereld zetten.
  Bizar gewoon, dat er mensen zijn die het een mooie ervaring vinden.
  Al het bloed en pijn en alles… Maar het resultaat is wél supercool.

  Ik ga maar eens de krant lezen, elke letter incl. advertenties en strips en zo…

 3. Helaas ben ik ook tinderloos, maar ik heb de trainer vandaag gehighfived dat telt, toch? Het engste dat ik ooit heb gedaan: bungeejumpen terwijl ik hoogtevrees heb. Ik had dagenlang geen stem meer van mijn eigen oerkreet. Never again.

  P.S. als je denkt dat dit je van hoogtevrees afhelpt, vergeet het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.