Hier wil ik niet mee stoppen

Leuk hoor, al die moetjes van de goede voornemens die jullie hebben(NIET meer lui op de bank zitten, GEEN snoep, WEG met de alcohol), maar ik heb eigenlijk heel veel dingen waar ik niet mee wil stoppen:

– Katten gedag zeggen op straat.
– Zeuren over hipsters.
– Netflix.
– Huilen bij zielige films. Oké, bij bijna alle films.
– Boeken kopen. Die bibliotheek in huis zal er toch ooit moeten komen.
– Warme chocolademelk met slagroom. De enige reden waar ik de winter (oké, je kunt het op die ene dag dat het sneeuwde geen winter noemen, maar toch) heb overleefd tot nu toe.
– Het Ellegirlforum lezen. Hoet moet ik anders soggen?
– Mijn collega’s lastigvallen met gifs.
– Regelmatig naar het kattencafé gaan. Die in Rotterdam is echt een aanrader en dat zeg ik niet alleen, omdat het in Rotterdam is.
– Oké, eigenlijk iedereen lastigvallen met gifs en memes.
– Jurkjes kopen. Ook al heb ik er al duizend.
– Mijn vrienden ‘drollie’ of ‘flapdrol’ noemen.
– Toneelspelen. Ik heb me weer opgegeven voor een toneelcursus in het Engels!
– Alcohol (niet meer dan drie glazen, want dan ben ik een dronken droppie)
– Chocolade, want een leven zonder is geen leven.
– Altijd gekke typefouten hebben op WhatsApp, omdat het te lang duurt om alles leesbaar te typen.
– Mijn vrienden gebruiken voor hun tv, zodat ik naar TLC en MTV kan kijken (en bedenken dat ik toch maar weer zelf een tv moet nemen als ik ga verhuizen).
– Bloggen.

Tags:

10 Comments to “Hier wil ik niet mee stoppen”

  1. Ik wil een keer mee naar het kattencafé. Met N., want die houdt wel van poezen.

  2. Ik las laatst over het katten café in Den Bosch maar die is nu ff dicht. Nou bn ik benieuwd naar die in Rotterdam. En Rotterdam is gewoon gaaf. Leuk lijstje wil nou wel een warme.chocomelk.

  3. Mooie lijst! Ik heb nooit goede voornemens. Ook geen slechte, trouwens. Toneelspelen is wel vet! Misschien moet ik dat ook weer ‘ns gaan doen.

  4. Blij dat ik onderaan jouw lijstje ‘bloggen’ zag staan! Waar ik zeker niet mee wil stoppen is jouw blogjes lezen, aangezien ze altijd een lach op mijn gezicht toveren ;)

  5. 100% agree! En: OMG BEN JE NAAR PEBBLES GEWEEST OMG TELL ME MORE PLS

    • OMG JA, HET IS GEWELDIG. Het is de leukste kattencafé waar ik tot nu toe ben geweest en dat zeg ik niet, omdat het in Rotterdam is. Je moet gaan en erover bloggen!

  6. waarom pas een tv als je gaat verhuizen?

    • Haha ja, beetje gek misschien, maar ik heb nu een abonnement voor internet en wil die niet uitbreiden met tv (ben nog steeds een arme student). Ik betaal nu meer voor internet, zodat die snel is en dat heb ik gecompenseerd, omdat ik geen tv wilde. Plus dat ik mijn huis dan anders moet inrichten en daar ben ik te lui voor. Ik denk/hoop ook dit jaar te verhuizen, dus vandaar!

Leave a Reply