De laatste dag

Vandaag had ik mijn laatste dag bij Werf& en het was raar. Ik heb mijn collega’s al anderhalve week niet gezien, alleen via de webcam. Ik weet nog dat ik met mijn collega naar de persconferentie zat te kijken waarin werd opgeroepen om thuis te werken. Daar ging mijn afscheidslunch bij By Jarmusch en de taart die ik zou halen (maar het is de opoffering voor de gezondheid waard hoor).

Nu zaten we allemaal via Teams samen te lunchen als afscheid. Het was een chaos. Sommige hadden hun kinderen bij zich die hun knuffels showden. Andere hun vriendje die broodjes voor hen maakten (oké, dat was ik). Tussendoor gooide een paar collega’s nog wat lieve woorden naar me toe.

Ik heb veel geleerd in die anderhalf jaar. Over schrijven natuurlijk, maar ook over het organiseren van events voor een paar honderd mensen, het maken van podcasts en communiceren. Toen ik binnenkwam, wist ik niets over recruitment. Inmiddels heb ik er 285 artikelen over geschreven.

En ja, ik heb ook lieve mensen leren kennen, hoewel ik altijd sarcastisch tegen ze doe. Ik heb er zelfs een vriendin van 48 (!!!) bijgekregen. Die uit Meppel (!!!) komt. Nou, dat had ik nooit durven dromen, dat snap je.

Wat nu? Ik heb nog een week vrij en al mijn wilde plannen (mijn huis opruimen) kan ik ook gewoon in deze tijden van crisis doen. Daarna ga ik aan de slag bij mijn nieuwe baan, waar ik ook een blog aan zal wijden. Alvast een tipje van de sluier: het is in mijn mooie Utrecht. Hoewel ik zo’n vermoeden heb dat ik eerst vooral vanuit huis ga werken…

6 Comments to “De laatste dag”

  1. Wel echt zonde van die taart. Heb je niet overwogen om ‘m toch te kopen en dan zelf helemaal weg te kanen? Zou ik wel doen namelijk, haha.

    Gefeliciteerd me je nieuwe baan! Ben benieuwd wat je gaat doen :)

  2. Afscheid in corona-tijd… Geniet van je weekje thuis en daarna van je eerste werkweek (waarschijnlijk) thuis :)

  3. Oooh wat raar om afscheid van mensen te nemen zonder ze echt te zien. Volgens mij weet ik nog niets van je nieuwe baan maar ben benieuwd! Succes met het online inwerkproces haha.

  4. Heel erg jammer dat je laatste dag op deze manier moest verlopen.
    Veel succes met je nieuwe baan!

  5. Afscheid nemen vanuit een thuiswerksituatie is bizar. Ingewerkt worden via de webcam trouwens ook.

    Succes me opruimen en met je nieuwe baan.

  6. Wat mooi dat er zo ook nieuwe vriendschappen ontstaan wauw. Maar enorm naar om afscheid te nemen van mensen..

Leave a Reply