Mijn blog bestaat 9 jaar (en een paar dagen)

https://www.instagram.com/p/B-W_jGSjW08/

Afgelopen dinsdag bestond mijn blog negen jaar, maar ik had geen zin om te bloggen, dus jullie zullen het met dit verlate bericht moeten doen. Zoals vorig jaar beloofd ga ik bij de tien jaar een feestje geven.

Ik mag hopen dat ik dan niet meer op 28 vierkante meter woon, zodat jullie allemaal gewoon in de woonkamer passen. Uiteraard gaat dit feestje in Lauradenktstyle zijn: met een kat (die heb ik tegen die tijd dan weer, als ik niet meer op 28 vierkante meter woon), chocoladekruidnoten (dan moet ik niet vergeten ze in december in te slaan) en wcms. Gelukkig heb ik veel van mijn trouwe fans al ontmoet, dus zal het niet een enorm awkward bedoening worden zoals bloggersmeetings vaak zijn (niet-bloggers mogen ook komen). En als we het dan even niet meer weten, praten we gewoon over de kat.

Ik vind het een plan.

9 gedachtes over “Mijn blog bestaat 9 jaar (en een paar dagen)”

  1. Ik denk soms dat dit de reden is dat ik zo van katten houd. Dat het altijd zo’n lekkere afleider is in een gesprek. Wil je van onderwerp wisselen? Zeg iets over de kat! Weet je even niets meer te zeggen? Zeg iets over de kat! Het is als praten over het weer, zonder het waarom-hebben-we-geen-intellectueler-gespreksonderwerpschuldgevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.