Ons huis

Ja, je kan dingen zeggen over dit huis. Dat het veel te duur is (dat zeggen vooral mensen buiten de randstad die niet snappen dat je hier niets kunt vinden voor een paar honderd euro per maand). Dat zo’n jaren 30-huis wel echt gehorig is. Dat de keuken wel erg klein is. Dat het weliswaar twee kamers heeft, maar toch krap kan zijn met twee mensen.

Maar je kan ook andere dingen zeggen. Dat het een tuin heeft. Dat het in een fijne wijk staat. Dat het wel twee kamers heeft, waardoor de één kan slapen als de ander wakker is zonder elkaar te storen. Dat er een bank past waar je languit op kunt liggen met daarachter een mooie blauwe muur. Dat Mathijs (bijna) altijd lekker eten maakt in de keuken.

Dat het wel óns huis is.*

* Of nou ja, niet helemaal, want huur, maar jullie snappen me.

5 Comments to “Ons huis”

  1. Zelfs in de provincie is huren niet leuk meer. Maar ja, kopen ook niet. Ik geloof dat ik dat achteraf bezien toch nog net op tijd heb gedaan.

  2. Een tuin en een blauwe muur, wat wil een mens nog meer?

  3. Het belangrijkste is dat jullie er blij en gelukkig mee zijn!

  4. Leuk, die blauwe muur! Onze muur is bijna in hetzelfde blauw! De schilder had nog nooit een living blauw geschilderd zei hij haha, maar het is wel erg geslaagd geworden.

Leave a Reply